Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Pozdrawiam Cię serdecznie Aureliuszu widze ze dobrze Ci się układa w życiu Ciesze się bardzo POZDRAWIAM i życze szczęœcia by trwało wiecznie

Zacznijmy od tego ze jak narazie dalej jestes chlopcem i nie uwazaj ze udalo ci sie zrobic dziecko to jestes kims, myslisz ze bedzie cie traktowalo jak ojca za to ze je splodziles.... zapomnij. i nie zycze by historia zakrecila pętle i dobrze wiesz o czym mówie. napominajac o samochodzie to nie wciskaj kitu ze to dla mojej matki kwestia byla prosta miales dokonczyc prawko to dostaniesz auto, ale jawnie na to nasrales i ty chciales potem samochod?!!!... pozatym ty cos wiesz o przyjazni... obrabiajac komus dupe... lepiej pokaz ludziom jak to pieknie matce nagadales o nas. a poza tym mowisz o chwilach...zapamietaj wlasnie chwile wszystko psuja.... i nie wciskaj ludziom kitu o normalnym zyciu o ksiazkach ktore co najwyzej sa wyssanymi materialami tobie jedno pierdniecie i widzisz duchy... a o rodzicielstwie tez nic nie wiem a tymbardziej ty. bez pracy gdzie miales mozliwosc... bardzo poprawic sytacje...i co?!!! olales to i przekresliles i gdzie pojdziesz do slusarni??? wiecznie na garbie exojca i co dale.... ta sama spiewka o ksiazkach o kartach co przemowily, one ciagle mowiea od roku 1998 i niestety moral taki jak masz w dupie dzialanie to i druga strona tez ma to w dupie... moze mam pokazac foty z imprezy by ukazac twoja osobe ... bez kitu chlopie nie oklamujmy sie wiesz a wlasnie co do pracy na twoje miejsce przyszedl moj brat marek mialbys 1000 funów ale po co chlopiec ariel zarobi w Polsce siedzac w domu i gotojac zupe

pozatym masz pozdrowienia od Pawla jak to bylo w filmie chciales wydymac freda, wiec fred wydyma ciebie....

chcialam sie tylko dowiedziec czy aurel jeszcze zyje????

tak , Żyje i ma się Œwietnie . Tylko nie mam Czasu na odpowiedzi ... Emka - jak jesteœ na Forum , to pewnie to przeczytasz więc w pierwszej kolejnoœci Cieszę się że Karty się tobie Sprawdzajš oraz że Wszystko powraca u Ciebie do równowagi . ps. do Bartka K. ... to nie siedzę bezczynnie jakby się mogło wydawać Panu Bartkowi , i kiedy naprawdę mam wolny czas to czytam ksišzkę , pracuję z kartami lub oglšdam tv . Nie mam czasu na œwiat relaksu tj. jaki Ty uprawiasz ponieważ u Mnie życie takie jakie było przed - w przesżłoœci już dawno się skończyło . Wiem że możesz w to nie wierzyć , jednak nie każe byœ wierzył . Człowiek głównie wierzy to co widzi Aktualnie i Słyszy , jednak kiedy Nie widzi , wiadomo ma prawo głeboko się mylić oceniajšc Innych , Ja zresztš poełniłem sporo błędów do któych Œwiadomie się przyznaje i dżwigam ich Ciężar ( niestety ) , Żałować również żałuje tego co było , i nie chce cišgnšć w nieskończonoœć Agresję Słownš . Zresztš , tj. wspomniałem Mówišc Jak najpoważniej Życzę Wam Jak Najlepiej !!! By Góra wam dopomogła tak byœcie naprawdę nie mieli problemów , i nie martwili się o przyszłoœć . Teraz jest Teraz , przyszłoœć jak zapewne wielu wie , niby My sami tworzymy , jednak w istocie jest to iluzja ... przyszłoœć , życie , przeznaczenie ( pewne zdarzenia muszš mieć Miejsce , i można je wyczytać w Kartach , nawet te Najgorsze ) . W Przeszłoœci przewidziałem wiele , nie tylko samemu Sobie lecz również Bliskim mi Ludziom którzy wiodš Teraz inne Życia . Jednak , zauważyłem również iż wiele osób , kiedy już im się Wypełni Tarot , nie pamięta tego Dobrego ! które się spełniło lecz najczęœciej to złe ! Dlaczego tak jest ? ponieważ większš Wagę przywišzujemy do Problemów aniżeli Spełnień . Wiem też , że Spełniło się dobrze , choć było niełatwo na samych poczštkach u moich bliskich mi ludzi z przeszłoœci . Zresztš ... Mam okazję lecieć w przyszłym roku do Stanów Zjednoczonych i zastanawiam się Czy lecieć ? czy zostać w polsce ? . Nie wiem , wiem że dziœ jest Czwartek i niebawem stanę się Ojcem swego dziecka / dziewczynki ( nie wiem czy pamiętasz Berti , w kartach wychodzila dziewczynka - byle tylko Zdrowa sie urodzila ) . Pozdrawiam was Ciepło ariel pa

http://es.geocities.com/arte_del_tarot/fotos/historia.jpg w 2005 roku ludzkoœć weszła na nowš Drogę , Ci co mieli odejœć odeszli / w tym czasie Miasto Boga - Watykan opuœcił JP II . Wiele się Wydarzyło .. nastšpiły ekspansje mierzšce w Dobro trzymajšc w rękach Oręż , Miecze / 2006 - odsłonił Brudy Tego Œwiata w całej jego okazałoœci Siła w Tarocie jest również odbiciem Sprawiedliwoœci która Trzyma w ręce Miecz . Sprawiedliwoœć i Moc ( Symbol podœwiadomoœci / wszelkich ludzkich chorób , niskich Myœli kryjšcych się za Niby Siłš . W roku przyszłym œwiat zacznie zastanawiać się Bardziej nad własnym przeznaczeniem i losem , konsumujšc Przeszłoœć , zebranš wiedzę itp .. . W tym przypadku Naukowcy natrafiš na Wspomnienie Głupca XXII - 0 , a więc Jakiœ Kolosalny dla nich Problem i Odkrycie Zarazem które ciężko będzie Niezaakceptować . Wówczas poczujš się Głupcami , i Uœwiadomiš sobie Istnienie Czegoœ Ponad ich Mšdroœć , doœwiadczenie oraz Wiedzę . Ludzie będš w jeszcze większych liczbach migrować w miejsca spokojne , odosobnienia szukajšc kontaktu z Naturš - Spokojem , z dala od zgiełk Miast . A ludzie z terenów spokojnych zacznš przenosic się do Miast by kosztować Doœwiadczeń Rozwoju Technologicznego i Ekonomicznego kosztem cieżkiej pracy . Ktoœ , zniknie ze Sceny ,Ktoœ Nowy się pojawi odsłaniajšc swš Mšdroœć Œwiatu .. stanie się jakoby Przewodnikiem w ważnych dla Œwiata Sprawach , odsłoni Oblicza dotyczas ukryte i niewidoczne z okresu ostatnich 7 bšdż 9 lat ! A w 2008 ? Nadejdzie Chaos w Obliczu i Doœwiadczaniu ich przez Całš ludzkoœć Œwiat . Jednak to jeszcze odległy okres więc wolałem skupić się na nadchodzšcym Roku który pozwoli nam na jeszcze Lepszy Kontakt z naszymi potrzebami oraz Prawdš , mieszkajšcš w Nas Samych co wielu ludzi będzie skłaniało do Filozofii , Psychologii , Ezoteryki , poszukiwania odpowiedzi o Własny Cel , oraz Życie i jego Sens na Ziemi . Pozdrawiam z Zaœwiatów Cyber-Przestrzeni ( Pola - M w œwiecie Astralnym ) ! Ariel http://alfabeta.terramail.pl/tarot/09eremit.jpg

Ariel czy mógłbyœ rozwinšć "A w 2008 ? Nadejdzie Chaos w Obliczu i Doœwiadczaniu ich przez Całš ludzkoœć Œwiat . "

Witam! Dawno nie pisałem w tym temacie. Właœnie œcišgnšłem film Apocalypto Mela Gibsona. Jakoœć taka sobie, ale da się oglšdać. Jutro obejrzę w całoœci.

Frania

ARIEL? Jesteś na forum jeszcze? Odpisz mam ci coś do powiedzenia! pozdrów Sławka i Krzysia Łasasowskiego!

A oto najnowsze wieści z frontu walki o upowszechnienie w świadomości ludzi realnego istnienia UFO i licznych ras pozaziemskich.Rosyjska Akademia Nauk wykryła na początku 2007 utworzenie się sztucznej najdziwniejszej dotą na Ziemi "dziury robaczkowej czarnej"( OMSK UFO Black Spiral Wormhole) w pobliży kombinatu rakietovego rakiet atomowych w Omsku.Wypłynęło z niego spiralne UFO kontrolujące instalacje atomowe Omska. Dalej najściślej strzeżoną upiorną tajemnicą o ewentualnej możliwej pozaziemskiej "bioepidemii" otoczone jest rozbicie się spodka latającego na polach lodowych Morza Karskiego w pobliży półwyspu Jamał na północnej Syberii(sprawa współnie prowadzona z Amerykanami).Naukowcy rosyjscy zaprotestowali przeciwko drastycznemu naukowemu"cover-up" ' owi incydentu,i pokryciu tego wydarzenia najgłębszą z możliwych - tajemnicami państwową i wojskową.R.A.N. odtworzyła holograficzny dysk twardy z okropnych doświadczeń przeprowadzanych przez kosmitów na przedstawicielach naszej ludzkiej rasy(krzyżówki genetyczno-morfologiczne)...

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

raptoid lepiej mi powiec czy przylecicie do konca kwietnia ??:)

Wina tuska

rosyjski "cover-up" tajnych ("above top-secret") operacji związanych z UFO trwa tam nieprzerwanie od 1940 roku, kiedy to przy budowie fundamentów stalinowskiego domu w Kijowie koło Pieriesławieckiej Cerkwi znaleziono extraterrestrialny artefakt zmiażdzonego po katastrofie UFO, z wygrawerowaną wewnątrz całą zaprogramowaną przeszłością oraz przyszłością Rosji.Artefaktem tym od razu zainteresował się nieodżałowany i dalekowzroczny Stalin. Potem był nasz "Generalissimus" na bieżąco informowany o incydencie w Roswell - oczywiście przez wywiad rosyjski działąjący w Stanach (rozbicie spodka Nowy Meksyk,USA). Sam Koroliov , ojciec kosmonautyki rosyjskiej, przeżył osobiście spotkanie z tajemniczym pomarańczovym spodkiem latającym wypływającym jak z mgły z utworzonej przez niego sztucznie i samoistnie - czarnej dziury, latem 1962, kiedy to pracował mozolnie i uporczywie na kosmodromie Bajkonur przy budowie znajdującej się jeszcze w fazie prób na jednej z licznych znajdujących się tam wyrzutni - nowej rakiety kosmicznej.

After the conquest of Europe, the Russians quit stalling.Their troops reached Atlantic, their cosmonauts reached the asteroids.Now the stairs await them...

Witajcie Dla zainteresowanych opracowań Ariela oraz jego samego odsyłam na stronę: www.pojutrze.technowator.pl Pozdrawiam

Ariel, Tworzysz mit podle którego przeznaczenie wypiera wolną wole. Za sianie tej bredni otrzymasz równą zapłatę :) Poza tym jakość Twoich 'proroctw' jest chujowa xD

Liszaj:
mit podle którego przeznaczenie wypiera wolną wole.
:) Cześć Przeczytaj jeszcze raz wprowadzenie. Wszystko jest nadal w "umysłach".

Wierze tylko w prorocze sny, ktore sa bezposrednim przeslaniem od Boga. Tez te przepowiednie Boze mozna pewnie czasem zmienic.

"...każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzący z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie świadomości, tzn. tej dominującej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień później doznamy olśnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie inną przyszłość. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom świadomości samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynają się od wymiaru piątego i szóstego, Wymiaru Świadomości Chrystusowej i Wymiaru Czystego Światła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większość wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym."

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a oto nove fakty wychodzące teraz z tajnych rosyjskich i sowieckich archiwów. 10 Sierpnia 1989 na terenie Republiki Czeczenii rozbiło się UFO z napędem antygrawitacyjnym z trzema extraterrestrialnymi załogantami na pokładzie.Ekipom medycznym i sanitarnym Armii Czerwonej nie udało się niestety uratować członków kosmicznej załogi.Wzrost kosmitów według żródeł amerykańskich wynosił od 2,5 poprzez 3 do 3,5 stóp.Początkowo spodek latający ukryto w czeczeńskiej bazie wojskowej gdzie składowano wcześniej bomby termojądrowe czyli - w znaym nam z relacji prasowych Mozdoku poznanym póżniej jeszcze lepiej z zażartych walk partyzantów czeczeńskich z okupującymi ich kraj Rosjanami.Podwieszony pod rosyjski helikopter Mi -8 extraterrestrialny spodek latający obcych pozaziemskich cywilizacji wywieziony został do dalszych badań naukowych do ośrodka naukowo-technicznego w Kapustin Jarz'e 47 km na południowy wschód od (koło) Wołgogradu gdzie zeskładowano także około 39 innych pozaziemskich obiektów latających do badań Rosyjskiej Akademii Nauk, które uległy katastrofom czy też rozbiły się nad terenami byłego ZSRR. Rosyjski kosmiczny "bio - hazard" miał natomiat autentyczne miejsce przy "recyclingu" przez R.A.N. szczątek pozaziemskiego obiektu kosmicznego który uległ katastrofie nad Małą Tunguską w Środkowej Syberii.Wyodrębniono tam jedne z najgrożniejszych na świecie zwirusowionych bakterii "czarnego upiornego raka", które R.A.N próbowałą zastosować potem przy konstruowaniu nowych zawiesin mikrobiologicznych najbardziej śmiercionośnych wojskowych broni bakteriologicznych. Podobno obdarzono tymi "szczepami"z Tunguskiej - najpierw przyjaciół w amerykańskim "Majestic", które od lat współdziała sciśle,tajnie i wszędzie z KGB (nie współdziała z wrogą Amerykanom "GRU")zaś w jakiś czas pózniej, - zaprzyjażnioną z Moskwą profesor -naukowiec, genialną Arabkę, będącą szefową irackiego programu bakteriologicznego pracującą dla dyktatora Saddam'a Husseina w Iraku.

Reptoid lepiej ujawniłbyś dane dot. badań nad rozwojem broni jaką mają się stać statki konstruowane i modyfikowane przez USA oraz armię cybernetycznych zombie jaką nam szykują. Również całe kolonie kosmicznego ścierwa które chowają się na ich kontynencie i w pobliżu. Rosję zostaw w spokoju.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.