| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
I chyba raczej nie zainwestowałbym w naukę języka obcego, bo nie mam jednak do tego zdolności, choć podstawy angielskiego jako tako znam, choć nie używam tego języka na codzień, bo nie ma okazji :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
26 minut temu
Zatem w twoim przypadku jest to pierwsza rzecz którą zrobisz. Czyli zainwestujesz swój czas i chęci w naukę angielskiego, pieniądze są kompletnie do niczego nie potrzebne.
engvid
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
W sumie to marzą mi się fajne wakacje na Mazurach, takie mam marzenie na teraz.
|
|
Frania |
|
I chciałbym kiedyś w przyszłości zamieszkać na Warmii i Mazurach, bo bardzo lubię ten rejon Polski, jakoś tak nie lubię Śląska i Zagłębia w sumie, ale co zrobić.
|
|
Frania |
|
Hej, jestem tu nowa wiec wypada się przywitać.
Mam na imię Karolina i życzę wam miłego weekendu ☺️
Ps. @Strumyk na pewno dasz sobie radę z językiem, musisz tylko w siebie uwierzyć.
Pozdrawiam,
Karolina
|
|
Karolina |
|
Witaj Karolino!
Nie żebym nie dał sobie radę z językiem, w końcu zdawałem go na maturze ustnie na dostateczny, ale nie używam go na codzień i wiele z tego języka zapomniałem, choć wiele słówek chyba znam na miarę przyzwoitości.
Musiałbym wyjechać za pracą za granicę, aby sobie wiele przypomnieć, a ja nie chcę opuszczać Polski, mojego ukochanego kraju :P
|
|
Frania |
|
Jasne, nic na sile ????
|
|||
Karolina |
|
Karolinanr5
2 dni temu o 11:00
Jak możemy ci pomóc?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
3 dni temu o 11:52
Kiedy zaczynasz?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
Chyba zrewiduję swoje poglądy na wiele spraw. Zacznę się chyba dokształcać w angielskim i może hiszpańskim (choćby podstawy). Jak tylko miną większe upały to ruszam z nauką i czytaniem książek z Biblioteki, aby umysł trochę ożywić.
|
|
Frania |
|
Tak patrząc realnie na obecną pracę to na plus wychodzą dojazd i powrót do pracy/domu, dochody około 2000 PLN bez większego doświadczenia zawodowego.
Minusem na razie może być nie za dużo pracy w tej firmie, ale może to się zmienić na lepsze dla mnie. Pracę mam zapewnioną do końca grudnia a co będzie dalej to czas pokaże :)
|
|
Frania |
|
Witam!
Igorze, czemu twierdzisz, że moja obecna praca to tylko chwilowy przystanek?
Widzisz coś więcej, co jest zakryte w najbliższej mojej przyszłości?
Wziąłem do pracy książkę z angielskim i zeszyt do ćwiczeń. Także jest postęp.
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Aha, dziś na przystanku pewna dziewczyna pytała mnie o autobus, skąd odjeżdża, to jej dobrze doradziłem :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
8 godzin temu
Powiedz mi: jak ci idzie studiowanie zadanej lektury?
To mnie interesuje najbardziej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A jakoś się odwleka w czasie to studiowanie, ale w pracy już czytam repetytorium z angielskiego, dziś zacząłem :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
17 minut temu
Bardzo cię lubię Strumyk, szczery przynajmniej jesteś ale jak nie przeczytasz zadanej to normalnie m i głowy nie zawracaj.
Bo będzie to wszystko bez sensu, tak od impulsu do impulsu.
Pozdrawiam
Igor
ps. a wiele osób na mailu czeka.....
|
|
|
W takim razie to ja żegnam się z tym forum i usuwam swoje konto.
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
STRUMYK
5 godzin temu
Powodzenia ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze,
Zastanawiam się jak Tarot widzi przyszłość moich relacji z najbliższą rodziną.
Ps. Mała Olcia wraz z rodzicami dziękuje za wsparcie zbiórki.
|
|||
Karolina |
|
Karolinanr5
2 dni temu o 11:35
Tarot widzi to kartami VII Kijów i Głupiec XXII co oznacza, że czeka cię:
Uwolnienie od wszelkich przeszkód. Koniec walk i nieprzyjaźni. Droga jest wolna.
Pozdrawiam
Igor
ps. w imieniu biednych jak zwykle bardzo Ci dziękuję.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |