| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze po latach. Czy mógłbyś mi odp. co karty mowią o mojej swerze osobistej oraz zawodowej. Pozdrawiam
|
|
??? |
|
Witam Igorze!
Wczoraj jak tacie powiedziałem ile mi wpłynęło na konto, to mówił, żebym coś zafundował z wypłaty i skoro mi się praca ta nie podoba (a nie podoba) to niech sobie znajdę inną pracę i wyprowadzę się z domu.
No to powoli szukam sobie innej pracy, wstępnie się rozglądam za czymś fajnym :-P.
|
|
Frania |
|
STRUMYK
6 godzin temu
To chyba jest normalne, że skoro zarabiasz to coś możesz się dorzucić. Co cię w tym dziwi?
Ty miałeś wydrukować materiał i go przerabiać anie wchodzić w konflikty z rodziną
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
artur323
Wczoraj o 21:31
Tarot kartami X Monet i Kochankowie VI mówi, że przechodzisz aktualne metamorfozę. Jeśli skorzystasz z pomocy losu i podwładnych odzyskasz swobodę w działaniu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
Igorze, co karty mówią na temat biznesu, jaki mój tata (Stanisław) chciałby zrealizować w miejscu zamieszkania?
Trochę zły chodzi jakoś ostatnio, widocznie coś mu poszło nie tak podczas ostatniego wyjazdu służbowego ;/
Pozdrawiam,
STRUMYK :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
2 dni temu o 09:41
Wpierw zakończ własne sprawy potem zajmuj się zbawianiem ojca.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
A witam!
Mam takie pytanko, może nie do kart, bardziej jako porada :)
Czy aby spotkać Miłość swojego życia powinienem odciąć się od gruzów przeszłości? W sensie nie patrzeć w przeszłość, tylko w przyszłość :)
Może ta dotychczasowa samotność była mi do czegoś potrzebna, do analizy własnych problemów ;)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
Wczoraj o 12:21
Jak przerobisz książkę, przejść będzie można do kwestii związanych z miłością.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No jak tak, to ok, ale w sumie powiem Ci Igorze, że nieraz i nie dwa śniły mi się jakieś dziewczyny, których nie znam, a może znałem z żyć poprzednich :)
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Właśnie kupiłem książkę o Psychocybernetyce o współczesnej treści, traktującej o naukach Maltza, tak więc książkę będę sobie czytać, jak przyjdzie :), trochę się namęczyłem by znaleźć tą książkę :)
|
|
Frania |
|
Witaj Igorze
Odniesienia do mojego pytania nie bedzie? :(
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
53 minut temu
A co cię teraz interesuje?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No teraz np.mnie interesuje dlaczego on sie nie odzywa, kiedy sie odezwie.dlaczego nie moge przestać o nim myslec a jak juz lepiej i wydawac by sie moglo ze sie niby uwolnilam to mi sie przyśni i znow to samo.i tak szczerze mowiac to mogłoby sie to moje zycie wyprostowac
|
|
|
Witam!
Książka właśnie przyszła, bardzo starannie zapakowana :P.
|
|
Frania |
|
Igorze zobacz proszę jak sytuacja wygląda teraz z jego strony wobec mnie. Dalej twierdzi, że to koniec już :(
|
|
|
STRUMYK
Wczoraj o 08:57
Skoro przyszła to teraz bierz się za studiowanie, życzę ci naturalnie sukcesów.
Pozdrawiam
Igor
ps. potem daj ojcu niech przestudiuje, wtedy zrozumie chłop swoje błędy.
|
|
|
jaaa
Wczoraj o 14:12
Ludziom trzeba zawsze umieć dać czas.
Pozdrawiam
Igor
ps. i tego to ty się musisz jeszcze nauczyć .....
|
|
|
227ania
2 dni temu o 22:42
A co ci się konkretnie śniło?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ostatnio to miał dwóch ochroniarzy, chodzil za mna i pytał:"mam zostać? Chcesz zebym zostal?"
|
|
|
227ania
Wczoraj o 20:27
Czyli wewnętrznie dalej podświadomość się broni przed tym związkiem.
Pozdrawiam
Igor
ps. istnieją dwie kluczowe bariery...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |