| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
amandaa
7 godzin temu
Z tym, że istotna jest tutaj kolejność:
1. Siła myśli
2. Wstęp w Światy Nadzmysłowe
Taka ma być kolejność bo potem będą problemy by to prawidłowo zrozumieć.
Pozdrawiam
Igor
ps. może się nam przydasz.
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze, zwracam się do Ciebie z prośbą o wróżbę. Mam jedno krótkie pytanie- czy chłopak o którym myślę coś do mnie czuje, czy jest we mnie zakochany, czy narodzi się cos miedzy nami? Iza
|
|
|
konwalia355
10 godzin temu
Tarot kartami III Miecze i V Kijów mówi, że On sam nie wie czego szuka, taki typ ekscentrycznej osobowości. Do maja musisz mu dać czas na ogarnięcie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
Igorze, czy w przyszłości będę mieć dzieci?
Takie naszło mnie pytanie właśnie. Wsparłem ostatnio potrzebującego pewną kwotą.
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Drogi Igorze.
Ja bym chciała zapytać o moja relację z Pawłem. Czy to, jak jest teraz zmieni się?
|
|
|
STRUMYK
5 kwietnia, 11:13
Wpierw musi się spełnić warunek o jakim mówiliśmy jakiś czas temu:
- musisz spotkać prawdziwą miłość.
Pozdrawiam
Igor
ps. czy dalej tego chcesz?
|
|
|
Ananana
Wczoraj o 10:28
Tarot kartami V Kijów i X Pucharów mówi, że szczęśliwa intuicja doprowadzi cię do celu. Karty nie zalecają zmieniać drogi.
Pozdrawiam
Igor
ps. teraz wszystko jest w twoich rękach.
|
|
|
Witam z samego rana!
Ja chcę dalej spotkać prawdziwą miłość swojego życia i z takiego związku mieć 2 dzieci lub 1 dziecko w ostateczności. Na więcej mnie nie będzie stać. Mam już od 2 miesięcy zaczęty 40 rok życia i to chyba jeden z ostatnich dzwonków życiowych na założenie własnej rodziny.
I właśnie o tych powyższych zagadnieniach będę coraz częściej myślał.
A jeśli chodzi o pracę to kończy mi się niedługo okres próbny na 3 miesiące pod koniec kwietnia i nie wiem co będzie dalej. Firma jest nie za bogata, ale dobrze mi się w niej pracuje, w razie czego rozglądam się za nową pracą, ale w dobie kryzysu o nową pracę może nie być tak łatwo ;).
Póki co cieszę się z wiosennej i ciepłej słonecznej pogody,
Pozdrawiam,
STRUMYK :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
6 godzin temu
Jako, że już trochę masz pojęcia zróbmy zatem tak:
- za kilka dni w dniu z 22 na 23 kwietnia wieczorem około godziny 23 usiądź wygodnie przed lustrem, w tle dobrze było by byś miał zapalone czerwone lekkie światło, od lustra usiądź jakieś 30-50 centymetrów.
- w tle włącz sobie ten utwór: Mantra
- patrząc we własne oczy przez cały czas trwania utworu powtarzaj swoje pytanie na głos,
- potem połóż się spać, koło łóżka przygotuj kartkę i długopis,
- rano kiedy wstaniesz zapisz swój sen, będzie to twoja odpowiedź. Pamiętaj by po obudzeniu się nie patrzeć w okno bo zapomnisz swój sen a przynajmniej istnieje takie ryzyko.
Pozdrawiam
Igor
ps. przemyśl dokładnie pytanie, może być tylko jedno a najlepiej to na którym ci najbardziej zależy, bardzo ci dziękuję za wsparcie Biednego.
|
|
|
Witam!
Dziś dowiedziałem się między innymi, że będę miał pracę na umowę co najmniej na miesiąc i być może znajdę się w kolejnej firmie w tym samym miejscu mojego miasta, gdzie obecnie pracuję, także perspektywy mam dobre ;).
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
STRUMYK
7 godzin temu
Nie zapomnij tylko o wykonaniu ćwiczenia.
Pozdrawiam Serdecznie
Igor
|
|
|
Witam!
Czy powinienem teraz zmieniać pracę na inną? Bo mam ofertę, a obecna umowa kończy mi się z końcem maja :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
3 dni temu o 07:20
A czy kolego wykonałeś ćwiczenia?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Strumyk
Swoją przyszłość opisałeś miesiąc temu, zatem przyjęcie tej oferty jest naturalną konsekwencją ciągu zdarzeń.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
Nie próbowałem ćwiczenia, ale za to przed snem gadałem w myślach sam ze sobą.
Jutro powinno rozstrzygnąć się jak dalej będzie z moją pracą. Jak pójdzie dobrze jutro wszystko, to zmienię pracę na inną, niedaleko obecnej ;)
I więcej może przy okazji zarobię, nieco więcej pracując.
Pozdrawiam,
STRUMYK :)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
3 godziny temu
Dokładnie tak się robi, grunt by decyzje były zgodne z wnętrzem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Jutro prezes podpisze dokumenty dotyczące mojej nowej pracy, no to za 2 tygodnie zacznę nowy rozdział w swoim życiu, oby tylko jeszcze dziewczynę znaleźć i będzie dobrze ;)
|
|
Frania |
|
STRUMYK
Wczoraj o 18:45
Ale czego szukasz dziewczyny czy miłości i po co?
Pozdrawiam
Igor
ps. pamiętaj dziewczyna często reprezentuje ciało a to po czasie nie musi ci odpowiadać.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |