| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam!
Igorze, mam pytanie niezobowiązujące, interesujące chyba wszystkich.
Jak potoczy się historia z koronawirusem?
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
STRUMYK
2 dni temu o 14:51
A wiesz jakoś mnie ten temat nie interesuje. Ale jak będę siedział nad kartami zajrzę w wolnym czasie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
A pytałem z czystej ciekawości, myślę, że mi to nie grozi, ale lepiej być zabezpieczonym w sumie, może znajdzie się szczepionka na to.
Jeśli chodzi o moją pracę, to jestem do końca kwietnia na okresie próbnym. Co będzie dalej, to nie wiem. Ale pewne doświadczenie już zebrałem, mam też dużo kasy na koncie. W gry liczbowe nie chce mi się grywać, jestem teraz oszczędny w wydawaniu pieniędzy.
Pozdrawiam,
STRUMYK :)
|
|
Frania |
|
|||
|
Dlaczego organizm czuje się tym zmęczony? Powinin być raczej zrelaksowany...
|
|
|
Jak zamknęłam powieki na chwilę po dłuższym czasie i otworzyłam to miałam jakieś migawki jakiś obrazów- podejrzewam że ze zmęczenia. Taki nijakie wzorki biało czerwone itp.
|
|
|
Dziś też jestem zmęczona ale nie co jest tego powodem, zrobię sobie drugą kawę to mi przejdzie :)
|
|
|
amandaa
Wczoraj o 11:55
Dzisiaj w nocy jest pełnia więc dobrze było by w takim razie wykonać to ćwiczenie, w godzinach pomiędzy 23 a 24.
pismo automatyczne
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
3 dni temu o 14:33
Na pewno warto zaszczepić się na zwykłą grypę. To jak tylko jesteś zdrowy to zrób, wtedy łatwiej się choruję bo tylko ma się jednego wirusa.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
amandaa
Wczoraj o 11:25
Co ci się śniło?
Pozdrawiam
Igor
ps. gdybyś opisała w tedy będziemy wiedzieć czy to wizja czy mózg oczyszcza się ze śmieci?
|
|
|
|||
|
Może ten sen oznacza jakieś kłopoty u mnie... :(
Albo tak jak mówisz, takie oczyszczenie.
Zawsze mnie niepokoją takie sny.
Co myślisz?
|
|
|
amandaa
Wczoraj o 18:34
To oznacza, że boisz się samotności ale nie pozwolisz się zdominować mężczyźnie.
Na wczesnym etapie rozwoju do takiego zdominowania dochodzi własnie w relacjach rodzicielskich, choć na pierwszy rzut oka wygląda tam to wszystko różowo.
Pozdrawiam
Igor
ps. przechodzisz ewolucję.
|
|
|
|||
|
amandaa
6 godzin temu
Tak, najnormalniej dorastasz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A co myślisz Igorze o tym całym koronawirusie?
Ja się bardziej boje paraliżu ogólnego i tego że wpadnę w problemy finansowe niż samego wirusa.
Męczy mnie ta napięta sytuacja szczucie takie... masakra, kolejne ograniczenia wprowadzają :/
|
|
|
amandaa
10 godzin temu
W Polsce jeszcze dwa tygodnie. Nie martw się tym, to są rzeczy na które nie mamy żadnego wpływu.
Pozdrawiam
Igor
ps. było wiadome, że będą problemy na świecie z grypą, nie było do końca tylko pewne kiedy to się stanie.
|
|
|
Witam!
Ja się nie zgodzę z tym, że na pewne rzeczy nie mamy żadnego wpływu. Każdy człowiek na Ziemi ma moc stwarzania swojej rzeczywistości, tylko religie i władza umniejszają nasze zdolności. Przynajmniej ja staram się to zmienić w sobie, albo będę się starał to zmienić w przyszłości. Nie chcę narzekać na wszystko dookoła, tylko więcej się uśmiechać do siebie i ludzi, w końcu przyciągamy do siebie to, o czym najczęściej myślimy i się czegoś boimy.
Amandoo wirus zniknie, jak tylko podniesie się temperatura na wiosnę, ale pewnie wyrządzi jeszcze trochę szkód.
Pozdrawiam,
P.S. Cieszę się, że nie było takiej zimy jak zwykle w tym roku, nie mogę się już doczekać pełni wiosny i lata, a potem jesieni :)
|
|
Frania |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |