Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Igorze, mam pytanie niezobowiązujące, interesujące chyba wszystkich. Jak potoczy się historia z koronawirusem? Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

STRUMYK 2 dni temu o 14:51 A wiesz jakoś mnie ten temat nie interesuje. Ale jak będę siedział nad kartami zajrzę w wolnym czasie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! A pytałem z czystej ciekawości, myślę, że mi to nie grozi, ale lepiej być zabezpieczonym w sumie, może znajdzie się szczepionka na to. Jeśli chodzi o moją pracę, to jestem do końca kwietnia na okresie próbnym. Co będzie dalej, to nie wiem. Ale pewne doświadczenie już zebrałem, mam też dużo kasy na koncie. W gry liczbowe nie chce mi się grywać, jestem teraz oszczędny w wydawaniu pieniędzy. Pozdrawiam, STRUMYK :)

Frania

Igor:
amandaa 2 godziny temu Zobaczymy jak tobie pójdzie, powodzenia. Pozdrawiam Igor
Witaj. Próbowałam, jednak eksperyment się nie udał. Długo tak trwałam bez ruchu wpatrując się w przedmiot. Czułam się zmęczona. A Czy to próbowałeś?

Dlaczego organizm czuje się tym zmęczony? Powinin być raczej zrelaksowany...

Jak zamknęłam powieki na chwilę po dłuższym czasie i otworzyłam to miałam jakieś migawki jakiś obrazów- podejrzewam że ze zmęczenia. Taki nijakie wzorki biało czerwone itp.

Dziś też jestem zmęczona ale nie co jest tego powodem, zrobię sobie drugą kawę to mi przejdzie :)

amandaa Wczoraj o 11:55 Dzisiaj w nocy jest pełnia więc dobrze było by w takim razie wykonać to ćwiczenie, w godzinach pomiędzy 23 a 24. pismo automatyczne Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 3 dni temu o 14:33 Na pewno warto zaszczepić się na zwykłą grypę. To jak tylko jesteś zdrowy to zrób, wtedy łatwiej się choruję bo tylko ma się jednego wirusa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Chyba na razie sobie odpocznę od tego,jestem zmęczona:( A dziś miałam jakiś koszmar w nocy

amandaa Wczoraj o 11:25 Co ci się śniło? Pozdrawiam Igor ps. gdybyś opisała w tedy będziemy wiedzieć czy to wizja czy mózg oczyszcza się ze śmieci?

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
amandaa Wczoraj o 11:25 Co ci się śniło? Pozdrawiam Igor ps. gdybyś opisała w tedy będziemy wiedzieć czy to wizja czy mózg oczyszcza się ze śmieci?
Śniło mi się że byłam w jakimś domu. To był niby mój dom, ale pierwszy raz widziałam ten dom, była tam moja rodzina - jakaś awantura była między nami, później ktoś mnie dusił, okazało się,że był to mój ojciec. Dzwoniłam na policję, wzięłam telefon i mówię do niego że dzwonię po policję. On myślał, że ja żartuje, że tego nie zrobię, więc podałam mu telefon żeby usłyszał. On siedział na kanapie i już jakby się uspokoił. Potem (to jakby druga część snu) byłam nad morzem z dwiema kuzynkami, ale te morze było brzydkie, ponure. Nie było słońca, szaro,buro, choć zimno nie było mi. Weszłam do wody i przewróciła mnie fala. Wstałam i poszłam dalej do tej wody, nie przestraszyła mnie ta fala. Później byłam w innym domu, też mi nieznanym. Tam był mój przyjaciel (ten o którego Cię kiedyś pytałam) leżeliśmy na łóżku. W pewnym momencie on mnie zaczął dotykać, włożył mi rękę pod bluzkę,położył się na mnie. Było mi dobrze, ale on nagle powiedział, że musi iść. Poszedł A ja zostałam w tym domu. Dalej nie pamiętam. Ale taki strasznie męczący był.

Może ten sen oznacza jakieś kłopoty u mnie... :( Albo tak jak mówisz, takie oczyszczenie. Zawsze mnie niepokoją takie sny. Co myślisz?

amandaa Wczoraj o 18:34 To oznacza, że boisz się samotności ale nie pozwolisz się zdominować mężczyźnie. Na wczesnym etapie rozwoju do takiego zdominowania dochodzi własnie w relacjach rodzicielskich, choć na pierwszy rzut oka wygląda tam to wszystko różowo. Pozdrawiam Igor ps. przechodzisz ewolucję.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Dziękuję Ci za interpretację. Rzeczywiście tak jest jak piszesz. Przechodzę ewolucję? Znaczy jakiś rodzaj metamorfozy wewnętrznej, tak?

amandaa 6 godzin temu Tak, najnormalniej dorastasz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

A co myślisz Igorze o tym całym koronawirusie? Ja się bardziej boje paraliżu ogólnego i tego że wpadnę w problemy finansowe niż samego wirusa. Męczy mnie ta napięta sytuacja szczucie takie... masakra, kolejne ograniczenia wprowadzają :/

Myślisz że długo to potrwa wszystko? :(

amandaa 10 godzin temu W Polsce jeszcze dwa tygodnie. Nie martw się tym, to są rzeczy na które nie mamy żadnego wpływu. Pozdrawiam Igor ps. było wiadome, że będą problemy na świecie z grypą, nie było do końca tylko pewne kiedy to się stanie.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Ja się nie zgodzę z tym, że na pewne rzeczy nie mamy żadnego wpływu. Każdy człowiek na Ziemi ma moc stwarzania swojej rzeczywistości, tylko religie i władza umniejszają nasze zdolności. Przynajmniej ja staram się to zmienić w sobie, albo będę się starał to zmienić w przyszłości. Nie chcę narzekać na wszystko dookoła, tylko więcej się uśmiechać do siebie i ludzi, w końcu przyciągamy do siebie to, o czym najczęściej myślimy i się czegoś boimy. Amandoo wirus zniknie, jak tylko podniesie się temperatura na wiosnę, ale pewnie wyrządzi jeszcze trochę szkód. Pozdrawiam, P.S. Cieszę się, że nie było takiej zimy jak zwykle w tym roku, nie mogę się już doczekać pełni wiosny i lata, a potem jesieni :)

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.