| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witaj Igorze, czy mógłbyś rozłożyć karty na pewną relację? czy będziemy razem? łączy nas od dłuższego czasu przyjaźń,nie wiem może lepiej byłoby pozostać w przyjaźni z panem X?
Pomożesz?
Pozdrawiam,
:)
|
|
|
amandaa
2 dni temu o 13:38
Tarot kartami Umiarkowanie XIV i Królowa Pucharów - za dużo oczekujesz od tego człowieka on na takie poważne rzeczy jeszcze nie jest gotowy. Na razie przyjaźń to jest dobry pomysł ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
7 dni temu o 10:00
Czyli jak silna wola dobrze dział to się wszystko da ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Tylko że ja odczuwam ostatnio taką pustkę, czuje się samotna emocjonalnie :( jakoś teraz mi to coraz bardziej ciąży. Mam nadzieję, że to przejdzie z czasem.
Pozdrawiam.
|
|
|
Ostatnio tak się zastanawiałam nad przyszłością i stwierdziłam, że chyba masz rację co do tego żeby zostawić to życiu, czasem lepiej nie wiedzieć niektórych rzeczy albo poprostu nie znać niektórych szczegółów, bo może to wpłynąć na obecne życie i decyzję. Dobrze wiedzieć, że faktycznie będzie w moim życiu facet z którym stworzę związek, ale szczegóły chyba powinny zostać niespodzianką :)
Prawda?
Igorze, a czy Ty wierzysz w przeznaczenie?
Czasem mam plan, albo staram się bardzo coś zrealizować lub gimnastykuję się jak mogę w relacji z mężczyzną a mimo to wszystko się układa inaczej niż bym chciała, i choćbym nie wiem co robiła nic z tego nie wychodzi. Może to właśnie te przeznaczenie? tak musiała być? bo... bo miałam spotkać kogoś innego, bo muszę jeszcze się czegoś nauczyć? może to chodzi o tą naukę życiową?
|
|
|
amandaa
Wczoraj o 13:23
Przeczytaj tę ksiązkę: Eduard Wołodarski „Wolf Messing. Widzący przez czas.”
Pozdrawiam
Igor
ps. tak wierzę - inaczej jasnowidzenienie nie było by możliwe - jak chcesz coś przestudiować to mam coś dla ciebie - https://wieszcz.eu/tarot-studium/
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze!
Jeśli będziesz miał chwilę to mógłbyś zapytać kart czy w najbliższym czasie znajdę dodatkową pracę? Trafi się taka oferta pracy jakiej szukam? Pracuje, ale chciałabym się czegoś nauczyć, złapać doświadczenie, coś zmienić w swoim życiu być może. Bardzo bym chciała, ale też z drugiej strony zastanawiam się czy dobry kierunek zawodu obrałam...? Czy ja sie do takiej pracy nadaję? - tej której szukam.
Oczywiście nie siedzę z założonymi rękami, szukam, czytam różne rzeczy, posiadam ogólny zarys tej pracy, co nieco wiem na ten temat.
Poczekam cierpliwie na odpowiedź.
Pozdrawiam :)
Ps. przepraszam za tyle pytań, wiem że możesz nie mieć czasu, jednak gdybyś znalazł chwilę będę wdzięczna.
|
|
|
Witam!
A ja jestem zadowolony po 4 dniach pracy w pewnej firmie. Zobaczymy, czy PUP mi da staż, czy ta firma mnie będzie chciała nadal, ale swoje za ten tydzień zarobiłem wreszcie i jest to praca bardzo odpowiednia dla mnie.
Pozdrawiam :):):)
|
|
Frania |
|
amandaa
2 dni temu o 12:48
W załączonym (linku) materiale masz wszystkie wskazówki jak samemu uzyskac odpowiedź na nurtujące cię pytania.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
2 dni temu o 15:22
Cieszy mnie to ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Igorze!
Mam pytanie do kart Twoich.
Czy ta praca w firmie Terra PP to jest to, na co czekałem tyle czasu?
Jak spotkam biednego, to dam pieniądze, pozdrawiam :)
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Witam!
Jestem bliski podpisania umowy stażowej z PUP DG w ramach Unii Europejskiej przez okres 6-ciu miesięcy, z możliwością zatrudnienia przez 3 miesiące na pół etatu.
Jutro na badania, w piątek wizyta u pracodawcy i w Urzędzie, a od poniedziałku zaczynam staż.
Biedny podziękował serdecznie za pieniądze :)
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
STRUMYK
Wczoraj o 12:22
Jestem z Ciebie bardzo dumny ;)
Pozdrawiam Cię Serdecznie
Igor
ps. w imieniu Biednego dziękuję ;)
|
|
|
Witam serdecznie ,od ponad dwóch lat jestem w reakcji z mężczyzną . Pisaliśmy regularnie że sobą ,,,jednak pewne jego zachowanie nie spodobało mi się i z przekory nie odpisałam .Mam pytanie czy napiszę do mnie wiadomość , czy tęskni , czy mnie kocha ? Biedny podziękował za datek .
|
|
|
Witaj Igorze chciałabym wiedzieć czy mężczyzna o którym myślę jest mną zauroczony ? Biedny otrzymał pieniądz ,,, skinął głową .
|
|
|
|||
|
amandaa
7 godzin temu
A na dzień dzisiejszy co ty czujesz w tym związku? Bo to powinno być dla ciebie najważniejsze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
nikitaart
11 godzin temu
Tarot kartą IV Miecze mówi, że na razie on przykłada większą wagę do swoich spraw to osoba o osobowości powołanej do życia klasztornego.
Taki typ ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |