Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

amandaa 2 godziny temu Tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
amandaa 2 godziny temu Tak. Pozdrawiam Igor
Aha... trzeba było tak od razu :) no to w takim razie czekam na tego spóźnialskiego pana z innego świata :D

ps. oby to nie był kosmita ;)

Hej Igor, To ja juz nie rozumiem. Ona nie dostanie sie do tej szkoly, czy po prostu tylko nie do klasy, ktora w pierwsxym wyborze wybierze. Bo 4 kije to jednak chyba bedzie w tej szkole? Moglbys wytlumaczyc?

Witam Igorze! Czy mogę prosić o odpowiedź na moje pytanie z dnia 24 marca 2019, podstrona 509?

Frania

Hej Igor Tarot kartami Królowa Kijów i IV Kije odpowiada na pytanie z 22 marca tak: przyczyną kłopotów jest kobieta, sieje niezgodę lub ferment. Jak juz mnie znasz, po wyciagnieciu przez Ciebie kart, sama pozwalam sobie zinterpretowac, sprawdz mnie: Ta krolowa kijow to pani od polskiego, ktora stawarza Alce duzo problemow i jest dla niej baardzo nieprzychylna.Chyba zamiast z nia walczyc i prosic, odpuscimy sobie. Ale juz 4 kije sa bardzo dobra wrozba na rekrutacje. Solidnosc w czworce, pomyslnosc w nowych planach, karta brama z zadowoleniem, oj bedzie sie dzialo i to chyba dobrze!!!!! No i jak jak oceniasz moja interpretacje? Pozdr Anet

anet 2 dni temu o 21:21 No będąc na miejscu sama najlepiej wiesz. Pozdrawiam Igor ps. skoro tak cię już tarot interesuje to zapraszam do nauki, tutaj masz materiał: https://wieszcz.eu/tarot-studium/ Jeśli czegoś nie będziesz rozumieć pisz ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 3 dni temu o 15:21 A po co ci to teraz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Orzeczenie o niepełnosprawności potrzebne mi jest do znalezienia odpowiedniej pracy, jak rozumiesz :) A co w takim razie karty pokazują? Czy dopiero na jesieni coś się znajdzie? Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

Hej Igor, Wielki dzieki za materialy, oczywiście przestudiuje. Juz od dluzszego czasu probuje zglebiac tarota, ktory mnie fascynuje. Wiele czytam i probuje interpretowc. Co do krolowej kijow to tak tylko przypuszczam, chyba ze chodzi o mnie - matka wariatka, moze i tak. Ale czy zgadzasz sie z moja interpretacja 4 kijow, ze to dobra karta dla niej na rekrutacje? Ze pozytywne i zadowolenie? Pozdr Anet

Igor:
amandaa 14 maja, 15:25 Zostaw to życiu, już w tym nie grzeb. Pozdrawiam Igor
Nie będę już w tym grzebać. Masz rację, nic z tego nie wyjdzie dlatego mam nie grzebac. Wątpię abym się z kimś związała, oszukuje sama siebie i szukam pocieszenia, raczej zostanę sama taka moja karma chyba. Dla mnie jest juz raczej za pozno , mialam wiele okazji i spierdolilam sprawe.Niepotrzebnie pytałam, dzięki za poświęcony czas,nie męczę więcej pytaniami :) Pa.

amandaa 7 dni temu o 10:13 W końcu dobre wnioski ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 2 czerwca, 16:22 Studiuj dokładnie a wnioski możesz tutaj przedstawiać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 2 czerwca, 15:44 Do pracy pójdziesz jak będziesz chciał ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Aha, taka konkluzja wyszła :) i bardzo dobrze, może teraz za mało myślę o zarobkowaniu ;) Nie ukrywam, że będę uczestniczył w remoncie domu, jaki się szykuje w najbliższym czasie, a potem będę myślał o pracy :) Dzięki za odpowiedź, brzmi to optymistycznie :P

Frania

Igor:
amandaa 7 dni temu o 10:13 W końcu dobre wnioski ;) Pozdrawiam Igor
Co masz na myśli? chyba raczej niezbyt dobre wnioski.Byłam wściekła na siebie i musiałam to wyrzucić.Problem jest w moim myśleniu,braku cierpliwosci i pesymistycznym nastawieniu. Ale optymizm wrócił,byłam zestresowana i sfrustrowana.

STRUMYK 2 dni temu o 11:45 Opierniczasz się jak możesz - taka jest konkluzja - nie winię cię o to ale trochę to chyba warto było by się zmobilizować? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Może dlatego, że sam tak naprawdę nie wiem, czego chcę, a pracy, jaką bym lubił wykonywać, w regionie po prostu nie ma :/

Frania

Jest realna szansa na pracę dla mnie, więcej się dowiem w piątek. Pozdrawiam, :)

Frania

Ja już po rozmowie o pracę. Jest duża szansa na pracę w moim mieście, bardzo niedaleko domu. Pozdrawiam, :)

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.