Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

amandaa Wczoraj o 11:50 Mężczyzną musisz mówić od razu o co ci chodzi, nim wejdziesz z jakim kolwiek do łóżka ;) Piszę ci to jako mężczyzna, i naczej jest tylko trochę gimnastyki i nic poza tym ;) No i twój facet to będzie facet z innego świata niż myślisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pomimo wielu zlych doswiadczen zawsze staram sie budowac relacje na zaufaniu i partnerstwie ... zawsze daje kredyt zaufania na pooczatku znajomosci. Niewiem .... moze cos robie zle ....
Igor:
lara35 Wczoraj o 17:28 A jak teraz pojawił by się ktoś to jak budowała byś te relacje, tzn na czym? Pozdrawiam Igor

227ania 3 dni temu o 22:5 Dziękuję, jakoś wracam ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

lara35 55 minut temu Widzisz ci ludzie, żerują tylko w obszarach tego kredytu. Teraz nie daj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Mężczyzną musisz mówić od razu o co ci chodzi, nim wejdziesz z jakim kolwiek do łóżka ;) Piszę ci to jako mężczyzna, i naczej jest tylko trochę gimnastyki i nic poza tym ;) Wiem o tym, ale dalej nie rozumiem jaki to ma związek. Widać od razu jakiemu mężczyźnie chodzi o przygodę i tylko romans - ja to wyczuwam i wiem od razu że nic z tego nie będzie :) czasem po prostu wchodzę w taką relację wiedząc o tym, ale wciąż szukam kogoś innego, wiem że to brzmi dziwnie ale przyjęłam zasadę że co ma być to będzie i korzystam z okazji ale nie mówię tu o seksie, mówię ogólnie o relacji damsko męskiej - Ostatni facet wcale nie dążył obesesyjnie do zbliżenia ze mną, wręcz było odwrotnie. Do dziś mamy ze sobą kontakt dość bliski. Poza tym ja bez jakiegokolwiek uczucia/zauroczenia nie mam ochoty włazić do łóżka z facetem. Podobno to kobiety wybieraja, nie mezczyzni :) i wydaje mi sie ze jest w tym duzo prawdy, teraz pisząc to zastanawiam się czy po prostu to nie jest moja wina i z jakiegoś powodu ja psuje wszystko, chyba nieświadomie odpycham ich od siebie lub wybieram takie osoby z którymi i tak nie stworze związku... chyba znalazłam odpowiedź, problem tkwił we mnie. Mam trudny i dziwny charakter :(

To jak mam postapic teraz? Jest dwoch mezczyzn ... jecen z nich swietny facet bardzo opiekunczy i z klasą ale mieszka za granica a ja z poeodow osobistych nie wyjade ... drugi tu na miejscu, ale ma trudna sytuacje bo chcialby sie z rozstac z kobieta ale trzynaja go rodzinne interesy .... niewiem co mam zrobic ....
Igor:
lara35 55 minut temu Widzisz ci ludzie, żerują tylko w obszarach tego kredytu. Teraz nie daj. Pozdrawiam Igor

Igor:
amandaa Wczoraj o 11:50 No i twój facet to będzie facet z innego świata niż myślisz. Pozdrawiam Igor
A co to znaczy? facet z innego świata? :D to znaczy że ktoś się pojawi w moim życiu w najbliższym czasie? to wróżba? nie bardzo rozumiem...

będzie z innego świata niż mój? tak? ktoś zupełnie inny?

Witam Cię Igorze, Czy mogłabym Cię prosić, abyś odpowiedział mi na pytanie z 22 marca? Pozdrawiam, Aneta Wrońska

Hi hi hi tak to jest jak człowiek pisze w pracy i z automatu leci cały podpis Anet

Igorze czy mogłabym Cię prosić o postawienie kart na pytanie z 20 kwietnia... strasznie mnie to jednak męczy??? Proszę.... i dziękuję

ja11111 5 godzin temu Moze uda mi sie jutro. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Mam już aktualne orzeczenie o niepełnosprawności, odebrane z MOPSu dzisiaj, zeskanowane i wydrukowane w 2 kopiach, Teraz dalej działam, Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

Hello Igor, Kolego zyjesz? A moze juz jakies wakacje? Pozdr Anet

anet 5 godzin temu Żyję, żyję ;) Tarot kartami Królowa Kijów i IV Kije odpowiada na pytanie z 22 marca tak: przyczyną kłopotów jest kobieta, sieje niezgodę lub ferment. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

amandaa 14 maja, 15:25 Zostaw to życiu, już w tym nie grzeb. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ja11111 20 maja, 16:21 Tarot odpowiada kartami Kapłanka II i Cesarzowa IV - jakoś pójdzie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

lara35 14 maja, 12:52 Tarot kartami X Pucharów i VII Mieczy mówi, że tylko opcja nr 1. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
amandaa 14 maja, 15:25 Zostaw to życiu, już w tym nie grzeb. Pozdrawiam Igor
hahaha ciekawość jest silniejsza :D ale ok, chciałabym tylko wiedzieć czy będę szczesliwa i czy pojawi się ten "ktoś" zabrzmiałeś tajemniczo co mnie jeszcze bardziej zainteresowało ;)

Chodzi pewnie o to że się nie będę spodziewać tego mężczyzny, albo takiego mężczyzny...? Tak? bardzo proszę o chociaż jakąś małą wskazówkę ???? natura kobieca jest taka że muszą zawsze wszystko wiedzieć i będą drążyć temat ???? cóż poradzić...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.