Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 6 godzin temu Brak ci najnormalniej gotowości. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 dni temu o 20:42 Tarot kartami o twoim kłopocie mówi tak: VI Mieczy i Rycerz Kijów - faktycznie życie odsunęło go na chwilę od aktywności zawodowej by skierować jego uwagę na inne bardziej istotne obszary. Możesz mu to po rozprawie powiedzieć. Kartami IX Pucharów i Rycerz Mieczy, że życie rozwiąże ten problem, tylko się niczego nie obawiaj i nie bój. Konkludując zostaw to życiu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze! Miałem co prawda nie pisać już w temacie zaklęcia, ale chciałbym się czegoś dowiedzieć. Powoli zaczynam szukać stałej pracy lub tymczasowej. W poniedziałek idę do Urzędu Pracy na spotkanie z pracodawcą na stanowisko sprzedawcy w saloniku prasowym. Czy odnajdę w najbliższym czasie sens życia poprzez pracę? Mama podpowiada mi, żebym spróbował sił w zawodzie kasjer-sprzedawca np w Biedronce lub Auchan, ale ja nie mam przekonania. Spróbuję jeszcze przed snem i po przebudzeniu wyobrażać sobie swoje miejsce pracy, może to coś mi da, Pozdrowionka,

Frania

Drogi Igorze Dziękuję tak zrobię. Fakt boje się ze moze źle robię że on moze jednak jest szczery tylko ja tego nie widzę itd.ze cos przegapię, bo jednak stara sie tylko mi sie wydaje ze tona potrzebę chwili a nie z potrzeby serca boje się ze sie mylę. Pozdrawiam

STRUMYK Wczoraj o 15:59 Zrób zatem tak, usiądź przy stole a na stole postaw lustro, zapal koło niego dwie świece po jednej drugiej stronie. Wpatruj się we własne oczy ponad 15 minut a potem na głos trzykrotnie zadaj pytanie, potem zapisz pierwszą odpowiedź jaka ci przyjdzie do głowy na kartce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 godziny temu Każda decyzja oddala niepewność i zmusza do aktywności. Przestań się tylko bać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Mam pytanie do Twoich kart Mam trudny wybór pomiędzy mężczyznami Czy obaj mnie szczerze kochają ? Kogo wybrać ? M czy P ? Biedny wczoraj dostał datek ...dziękuję

Fena4 2 dni temu o 19:02 Tarot kartami V Monet i VII Kijów mówi wybierz P. M niestety nie dla ciebie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze A czego dokladnie mam się nie bać ? Bo jak na razie to nie boję się tego że sama będę wychowywać dzieci. Tego że resztę życia miałabym spędzić sama to tez się nie boje tak szczerze mówiąc to nie jest wcale takie złe. Cala reszta mnie przeraża. Odcinam sie od ludzi bo czuje ich falsz i zaklamanie. Nie wiem komu mogę zaufać choć trochę a w większości nie mogę nikomu. Nie wiem ktora droga podążać żeby nikogo po drodze nie skrzywdzić. Pozdrawiam

Igorze dziękuję za szybka odpowiedź .... Możesz mi postawić karty czy związek z P będzie udany jeśli go wybiorę ? czy silne jest jego uczucie? z góry dziękuję za odpowiedź ,,,jutro rano biednemu dam pieniądze za wróżbę . Dziekuje jeszcze raz

Fena4 Wczoraj o 19:23 O to wszystko zapytasz Pana P sama patrząc mu głęboko w oczy a w swoich dłoniach trzymając jego prawą dłoń ;) I tak dowiesz się zawsze wszystkiego sama ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 dni temu o 22:19 Sędziego no chyba, ze masz na niego smaka ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Sprawy w sądzie boję się naprawdę bardzo. Sam fakt ze musze tam iść przeraza mnie na tyle ze paraliżuje. Przez ten stres zaczelam miec kłopoty ze zdrowiem. P.s tak się sklada ze będzie to pani sędzina:)

227ania 2 dni temu o 16:51 Tak czy owak popieram twoją decyzję ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Dziękuję, tego potrzebowałam. To chyba właśnie to cos co miało sprawić żebym nie rezygnowala:) Pozdrawiam

Drogi Igorze Myślisz ze on tam kogoś ma? Coraz częściej sie nad tym zastanawiam. Chciałabym miec pewność tylko jak to sprawdzić. Czasami grzebie z mysla ze cos znajdę tzn z nadzieja ze cos znajdę. Pozdrawiam

Witaj Mam pytanie do twoich kart Czy stworzę udany związek z Piotrem ? czy on jest człowiekiem któremu mogę zaufać? Biedny otrzymał pieniądze i podziękował .

Pytanie do znawców: Podczas uprawiania seksu z nim, muszę zamykać oczy - czy Tarot może mi jakoś pomóc? Jak odpowiedzielibyście na takie pytanie? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Pierwsze co mi przyszlo do glowy to zmienic partnera;) ale wiem,wiem znawca to ja nie jestem... Pozdrawiam P.s chyba wlasnie sama sobie odpowiedzialam na pytania;)

Igor:
Podczas uprawiania seksu z nim, muszę zamykać oczy - czy Tarot może mi jakoś pomóc? Jak odpowiedzielibyście na takie pytanie?
227ania:
Pierwsze co mi przyszlo do glowy to zmienic partnera;) ale wiem,wiem znawca to ja nie jestem...
Ania. Też znawcą nie jestem, ale Twoja odpowiedź jest chyba trafna... Igor. Jeśli ta osoba szuka ratunku w kartach, to może zamiast zamykać oczy w czasie "tej czynności" (co ja uważam za "uniesienie" a nie "czynność"_, to niech sobie np zagra w makao... Nie wiem... Masz Igorze urwanie wora z tymi pytaniami... "skręcić w lewo, czy w prawo?"... Jedź do celu kurwa, bo Igor nie wie czego chcesz, skoro Ty sama/sam nie wiesz... Wiem, że też Ci głupie pytania zadaję- sorki. Składam pokłon Twojej cierpliwości... Jeśli chodzi o osobę, która zamyka oczy w czasie seksu, to najpierw należałoby znaleźć przyczynę. Na przykład małolata, która związała się z totalnie aseksualnym dla niej facetem tylko dlatego że jest bogaty/ wpływowy... To tylko przykład, ale w takim przypadku niech zdecyduje, czy ta męka jest warta tej kasy/ wpływów, albo niech "zaciśnie zęby" zamiast pytać kart... Albo niech w makao zagra :) Nie jest ważne co zrobić, tylko jaka jest przyczyna, że tak się dzieje i usunąć tą przyczynę, a nie skutki... Tak mniej- więcej pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.