Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 19 minut temu Jutro sprawdzę i ci podam, na mnie czas pełnia za pasem czas na ćwiczenia, do zobaczenia w snach - pa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73:
Ja mam taki do Ciebie: monetka33@wp.pl Cześć. I Dobranoc

79277:
Dziękuje i jestem w domu :D

monetka73

Hej, dzięki Igor za wskazówki. W sumie u mnie już się zadzialo. Dostałam prace w dwóch biurach, mniejszym i większym. Chyba mimo obiekcji przyjmę w tym wiekszym, gdyż oni sami mnie znaleźli. Zwracam na takie rzeczy uwagę i mysle, ze taka moja karma i miałam tam trafic, chociaż bałam się złożyć cv. Różne opinie chodzą o tym miejscu. Od 22 stycznia chyba rozpoczne, trzymajcie kciuki. A oczywiście praca jest w mojej branzy, chyba ze zmiany zawodu nici. Cóż widocznie tak ma byc. Pozdrawiam Anet

anet 2 godziny temu Tak to dobre rozwiązanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 Wczoraj o 00:05 Gdybyś się kiedyś do Krakowa wybierała to daj znać kawę gdzieś wypić można ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze kilkanaście dni temu napisałeś że postawisz karty w sprawie mojego pytania . Naprawdę jestem cierpliwa ...ale napisałeś że postawisz karty popołudniu .A odpowiedzi nie ma ....

Olar4 godzinę temu W takim razie zrobimy to jutro. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam serdecznie ..będę cierpliwie czekać . Jeśli możesz zobacz jeszcze w kartach czy mój nowo poznany partner mnie kocha. Pozdrawiam niedzielnie

Witam! Igorze, czy uda mi się znaleźć pracę tej zimy? Czy nie lepiej przeczekać trudny dla mnie okres do wiosny? Kilka dni temu odwiedziła nas moja kuzynka Sylwia z mężem, może mi zaproponuje pracę u siebie za kilka lat po powrocie z Anglii, ale chciałoby się mieć pracę już teraz... Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

79277:
napisalam przeczytaj mejla koniecznie i jak najszybciej

monetka73

STRUMYK 2 dni temu Chciałbym abyś to przestudiował skoro ci się nudzi i o robocie na razie nie myślisz. miesięcznik wiedza duchowa Na dole masz wszystkie numery. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 21 godzin temu Odpowiedź wysłana na meila ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 7 dni temu o 15:24 Tarot kartami V Monet i Rycerz Pucharów mówi, że na razie przede wszystkim kieruje nim afekt. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
niestety nie dostalam mejla do dzisiaj :( pozdr

monetka73

monetka73:
Nie mam w tej chwili niestety czasu na korespondencję. Nadal. Jedynie z Igorem od czasu do czasu wymieniam maile, choć i tak zazwyczaj są pisane w pośpiechu i trochę byle jak... Właśnie czytałem pewien materiał (dość ciekawy) polecony mi przez Igora i niestety rozmyślał o nim już będę w pracy. Już muszę się zbierać... Mam codziennie dużo zajęć, na które nie mam ochoty, ale muszę je zrobić. Na moje zachcianki na razie czasu nie znajduję... Przykro mi. Pozdrawiam

monetka73 3 dni temu o 21:03 To dziwne bo zazwyczaj meile dochodzą ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze Mam pytanie do kart..Czy Pan którego poznałam 8 miesięcy temu mnie kocha? Czy mogę wiązać z tą znajomością przyszłość ? Biedny dostał pieniądze i był bardzo wdzięczny .

bluangel Wczoraj o 15:46 Tarot kartami Król Pucharów i II Kie mówi, że jest to generalnie egoista lubiący używać życia, jego serce panuje nad głową zatem bardzo często daje się zwieść impulsom. Aby z nim coś budować potrzebna jest zuchwałość, która okaże się korzystną ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję za Twoją odpowiedź ..... czy wiem już teraz jak postępować . Możesz określić czy on mnie kocha na podstawie rozkładu kart? Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję .
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.