| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Nie, nie kupiłem lustra, bo mam mało pieniędzy na koncie, a nie wiem jak będzie z wydatkami u mnie,
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Hej,
Chciałabym pracować w dużym i stabilnym biurze. Chociaż raz nie u prywaciarza, który na wszystkim oszczędza.
Tak po prostu.
Aneta
|
|
|
A ja chciałbym mieć pracę przy komputerze jakąś. Taka by mi odpowiadała. Myślę, że zacznę na poważnie szukać pracy w styczniu 2018r, może mi się uda.
Często też mi się śnią sytuacje, jakbym był w szkole na zajęciach jakichś. Może powinienem pomyśleć o dokształceniu się w jakimś kierunku, dobrym dla mnie.
Nadal muszę odwiedzać psychiatrę co 2 miesiące, wizyty w szpitalu czy też u dentysty co jakiś czas też mam w planach dnia co parę miesięcy.
Ale do Kościoła nie zamierzam chodzić tak czy siak, po prostu tam mnie nie ciągnie, jestem zdegustowany tym co robi ta religia ludziom.
Pozdrawiam,
Bartek vel STRUMYK
|
|
Frania |
|
STRUMYK
3 godziny temu
Tutaj chodzi dokładnie o pracę nad sobą, czy to będzie Kościół, Synagoga czy Cerkiew jest to sprawą drugoplanową - grunt by była motywacja.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
5 godzin temu
A twoja rola ja m wyglądać?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor
A tak bez żadnej świątyni się nie da? :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
wendol
55 minut temu
Oczywiście, że się da ale nie każdemu cię chce bywać w Sanktuarium Przyrody czy jak kto woli Matki Natury ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No tak - ludzie w różnych miejscach się relaksują, kontemplują, wyciszają, osiągają stan spokoju i zadumy...
Są tacy, co lubią chodzić do kościoła, jak nikogo tam nie ma - jak nie ma mszy.
W świątyniach protestanckich jest np. zwyczaj minuty ciszy - tak, by zastanowić się nad sobą. Może dla niektórych to jedyna szansa, by choć trochę pomyśleć? ;)
Pozdrawiam :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dokładnie o to w tym wszystkim chodzi, lepiej się tego ująć nie da.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Hej, chciałabym brać udział w zespole inwestycyjnym. Przygotowywać dokumenty dla dużych kontraktów. Lubię załatwiać formalności. Urzedy, papierologia, pisma..
Pozdrawiam,
Aneta
|
|
|
Witam Igorze!
Mam pytanie takie:
Czy mój tata Stanisław, wyjdzie na prostą jeśli chodzi o pracę i zarobki w tym roku, bo do emerytury mu niewiele lat zostało?
A ja będę szukać pracy w swoim mieście od stycznia, bo na urząd pracy nie liczę, tam pracują same lenie,
Pozdrawiam,
STRUMYK :)
|
|
Frania |
|
Jeśli chodzi o urząd pracy- nie licz na nich. To nie lenie. Tam są układy i układziki, którymi sterują zarządcy urzędów pracy... Przechodziłem przez to- wierz mi. Sami urzędnicy (osoby zatrudnione tam jako "opiekunowie") niewiele mogą- robią to (proponują Ci to) co każą im ich przełożeni. A dla przełożonych najważniejsze są statystyki, czyli wirtualny, fikcyjny efekt ich pracy.
Igor radził Ci kiedyś (albo komuś innemu tutaj- już nie pamiętam): wyjdź do ludzi i rozmawiaj... Nie licz na pośredników, bo każdy chce swój kawałek tortu. Zawsze... Tacy już są ludzie. Jak sam nie zaprezentujesz swoich umiejętności, nie zareklamujesz się, to nadal będziesz zapieprzał za pół darmo utrzymując jednocześnie jakichś nierobów, którzy chcą na Twoim garbie dojechać do oazy...
Pozdrawiam
|
|
|
Może i jest to dobra rada. Mam wyjść z domu i rozmawiać o pracę z ludźmi bezpośrednio. Jedyna korzyść z PUP to taka, że miałem staż właśnie z Urzędu i trochę zarobiłem na tym, bliski dojazd do pracy i dobre godziny pracy. Ale te oszczędności mi już stopniały i mam niewiele kasy do dyspozycji.
|
|
Frania |
|
Aha, jeszcze mam dług u wujka do spłaty sprzed 10 lat. Obecnie czuję się dobrze, nic mi nie dolega, biorę leki jak trzeba i nastawiam się pozytywnie jeśli chodzi o pracę.
Może w przyszłości założę własny biznes, a więc trochę gotówki by się przydało. Mam pomysł na biznes handlowy, wiem, że w okolicy Dąbrowy nie ma takiej firmy w ogóle, a nawet w Polsce.
O dokształceniu się też może powinienem pomyśleć,
Pozdrawiam,
STRUMYK
|
|
Frania |
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2018 Roku Igorowi i wszystkim miłym znajomym z Forum
|
|
monetka73 |
|
Witam Wszystkich!
Ode mnie również wszystkiego najlepszego na Nowy Rok. Abyśmy wszystkie smutki i problemy zostawili w starym roku. Wejdzmy z nowa lepsza energią w rok 2018!
Pozdrawiam Anet
|
|
|
anet
20 grudnia, 21:48
Tarot kartami Królowa Pucharów i II Monety mówi, że nie jest to pomysł najlepszy jednak kartami X Kijów i VIII Kijów mówi, że niebawem otrzymasz wskazówki w jakim kierunku zawodowo powinnaś się dalej rozwijać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
monetka73
3 godziny temu
Ciebie to lubię ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. a jak tam leci u brata ?