Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor, stalo sie stracilam dzisiaj prace. Z dnia na dzien padl projekt a ja wypadlam z roboty. Jestem calkiem rozbita. Czy dlugo potrwa to bezrobocie? Jak poradze sobie? Czy ktos mi pomoze? Jitro wspomoge biednego, na pewno sie ucieszy. Pozdrawiam Aneta

Witam Igorze! Jakie perspektywy jeśli chodzi o pracę czekają mnie w 2018 roku? Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

Witam! Biedna otrzymała pieniądze za wróżbę. Pozdrawiam,

Frania

drogi igorze czyli powinnam zrobić krok do tylu żeby odzyskac zdrowie? bo nadludzkiej sily nie mam .a szkoda przydalaby się. pozdrawiam. księgowa Wałbrzych

Witam chcialabym sie dowiedziec jak bedzie wygladac moja sytuacja finansowa w najblizszych miesiacach.pozdrawiam

olcia208 4 dni temu o 23:16 Napisz mi nie od razu własną definicję sukcesu finansowego. Przemyśl sprawę przez parę dni, a najlepiej przez trzy kolejne dni napisz wypracowanie czym jest dla ciebie - sukces i stabilność finansowa. W czwarty dzień - przeczytaj te trzy kolejne wypracowania i napisz mi swoje wnioski. Potem dostaniesz swoją wróżbę na przyszłość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Czy P i L będą razem ? Biedny podziękował za datek

Olar4 4 dni temu o 21:49 Po południu będę stawiał karty więc zerknę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor, Gdzie jesteś? Jakoś ostatnio Cię nie widać. Od trzech tygodni jestem na bezrobociu i popadam w deprechę. Pliss napisz co mówią karty... Napisałam do Ciebie 16 listopada, ale nie odzywasz się. Biednego oczywiście wsparłam i bardzo Ci dziękuję. Aneta

Witam! Czy można liczyć na odpowiedź za pomocą kart, Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

anet Wczoraj o 16:22 Jestem cały czas ale chciałbym aby niektóre osoby same znalazły swoją drogę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej, Narazie to bede wreszcie miala dobrze posprzatane mieszkanie. Boje sie jednak. Boje sie, jak to dlugo potrwa. Wysylam cv, ale odzew jest slaby. Jak, gdzie, do kogo sie zwrocic? Moze chociaz wskazowke bys mi dal. Karty nic nie chca mowic? Aneta Ps Zaczelam czytac karty tarota. Czy to dla mnie dobre? Nie wiem. No widzisz, odwala mi.

...a wrocilam troche tez do malowania. To takie stare hobby.

anet:
Narazie to bede wreszcie miala dobrze posprzatane mieszkanie.
To zupełnie jak ja :) Pozdrawiam

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igorku ja też czekam za odpowiedzią :)

Drogi Igorze Pytalam co mnie jeszcze spotka do konca tego roku a juz niedużo czasu zostalo wiec się chyba nie doczekam:( a szkoda bo ciągle coś... Ciągle pod górkę ciągle przeszkody i klody pod nogi. Dzis byl nawet calkiem mily dzień spotkałam dawno nie widzianych kuzynów powiedzieli mi ze jestem bardzo podobna do dziadka. Nie ukrywam ze sie wzruszylam. Ciężkie dnie i ciężkie noce mam za sobą nie wiem ile ich jeszcze przede mną... Oby nowy rok byl lepszy... Pozdrawiam

anet 4 dni temu o 15:48 Niestety nie miałem tez czasu gdyż zabieram się za studiowanie odpowiedniej literatury niedługo będzie dostępna na stone głównej. Myślę, że wielu osobą ułatwi to pracę nad sobą, ale jeszcze kilka dnia pracy nad tym tematem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 6 dni temu o 16:22 No ale pytanie podstawowe brzmi tak: do jakiej pracy chcesz naprawdę iść? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze! Mam do Ciebie takie pytanie? Czy powinienem się wyprowadzić z domu od rodziców i zamieszkać na początku samodzielnie? Myślę o tym od czasu do czasu, bo coś jest chyba na rzeczy? Jak to widzą karty? Pozdrawiam, STRUMYK :)

Frania

STRUMYK 3 godziny temu Czy kupiłeś lustro o jakim byłą mowa jakiś czas temu? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.