Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Mam pytanie Igorze Czy dostanę oczekiwany medal ? Czy mężczyzna z którym się spotkam jest we mnie zakochany ? Czy para Piotr i Pamela będą długo razem w związku ? czy to krótki etap ? Spotkałam dwóch biednych i podarowałam pieniądze ,,,wdzięczni podziękowali . Zadałam kilka pytań ...mam nadzieję że nie jest to problemem . Pozdrawiam serdecznie

Witam! Staram się ćwiczyć codziennie przed lustrem, ćwiczenia idą dobrze, mówię do siebie swoimi słowami, mam nadzieję, że te napady złości/ humorów będą mijać. Ogólnie to jestem optymistą jeśli chodzi o dalszy rozwój w życiu. Domu nie muszę budować, bo w nim mieszkam z rodzicami, rodziny jeszcze nie założyłem, drzewa sadzić nie muszę, bo na działce i tak nie ma gdzie. Obym się więcej uśmiechał na codzień. Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze Dostałam ofertę pracy ale nie wiem czy to dobry pomysł nie wiem czy tam czeka mnie lepsze niz tu. Wiem ze jesli nie sprubuje to sie nie dowiem ale jak sie nie sprawdzę to nie będę miała pracy ani tam ani tu Pozdrawiam

Biedna pani z dzieckiem otrzymała ode mnie pieniądze. Życzyła dużo zdrowia i Bóg zapłać. Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze bylam dziś w sklepie 'talizman' i wyszłam bardzo szczesliwa pozdrawiam p.s oby mi sluzylo i pozwolilo mi się porozumieć i zrozumieć przede wszystkim:)

Witam! Wsparłem biedną kobietę za drugą wróżbę. Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

Drogi Igorze za jakiś czas mam daleka podroz od jakiegoś czasu zastanawiam się czy jechać czy przełożyć to. Pewnie pojechalabym lecz ostatnio śniła mi się moja zmarła mama mówiąca przyjedź później. Obawiałam się tej podróży ale po tym śnie jeszcze bardziej się zastanawiam. Co o tym myślisz ? PoZdrawiam!

viola1905 Wczoraj o 22:02 Zrób dokładnie tak jak mówi ci intuicja. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 4 dni temu o 09:07 Więc spróbuj zmienić pracę tak byś mogła wrócić w to miejsce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Nie będę zmieniać pracy teraz, z dziadkiem coraz gorzej. Ciężko mi bardzo:(

STRUMYK 5 dni temu o 14:57 Czy robiłeś kiedykolwiek medytację przy czarnym lustrze? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Nie robiłem takiej medytacji. Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze Czy dotarły do ciebie moje maile? Pozdrawiam

227ania 2 dni temu o 20:34 Byłem Ciałem ale mnie nie było tutaj Duchem ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 2 dni temu o 08:28 Zróbmy zatem tak, sporządzisz według starego przepisu czarne lustro, lub kupisz obsydiaonowe. Najlepiej w sieci tutaj masz link lustro obsydianowe Jak już kupisz daj mi znać usunę ten link, potem powiem ci jak będziesz z tym lustrem ćwiczył przez 90 dni. Nie jest łatwo ale jak podołasz, efekty mogą cię bardzo pozytywnie zaskoczyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Jak mogę mu pomoc? Robię co mogę choc to naprawde niewiele. Najgorsza jest bezradność. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić by szybciej wyzdrowiał. Pozdrawiam

Drogi Igorze Czyżby tak właśnie miało być? Tylko dlaczego przy nim tego nie czuje?

Drogi Igorze Postaw mi proszę karty i powiedz co mnie jeszcze czeka do końca roku... P.s bidna życzy dużo zdrowia ( a odchodząc mowila do siebie"nie wierzę to chyba jakiś cud") Pozdrawiam

Jutro odpowiem na zaległe pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi na zadane pytania ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.