Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Wendol Tak szczerze mówiąc niech szuka moze inna go jak to okresliles wychowa. Wcale jej nie zazdroszczę. Moze inna da mu szczęście skoro ja nie potrafię. Pozdrawiam

Wendol Co do zlorzeczen to bratowa zza ściany, na każdym kroku słyszę ze jakos trzeba zyc i go broni i wracam z córkami do domu to robię wszystko żeby wyjść choćby na spacer bo nawet córki miedzy sobą sie kloca.i dlatego tez oprócz decyzjii o rozstaniu to podjęłam jeszcze o przeprowadzce.choc na odległość to ona tez potrafi.... Ciągle mam nadzieje ze jej przejdzie to zlozeczenie ze inny obiekt sobie znajdzie

227ania 31 minut temu Zatem tak zrób jak piszesz, a swoją drogą też miałem nijaki dzień, łaziłem niewyspany jak błędna owca. To są niestety efekty zmian na Słońcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Idę dzisiaj do lekarza psychiatry po leki i będę się pytał o objawy drżenia prawej ręki, sporadycznie mi się to dzieje od 3 tygodni, przynajmniej tak zauważyłem. Wczoraj skosiłem trawę na dworze, pies ma gdzie latać i załatwiać się, Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze Wiedziała ze ten sen nie wróżył nic dobrego- dziadek w szpitalu:(

227ania 2 godziny temu Taka jest niekiedy kolejność rzeczy na tym świecie, do przyszłości możesz się tylko zaadoptować, podobnie jak do pogody, zamieniać ją możemy bardzo rzadko o ile nam się uda i jest nam to dane ;) Pozdrawiam Igor ps. nie mówię o konsekwencjach czynów .. bo to coś innego

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 4 godziny temu A dlaczego uciekałeś w przeszłości z lekcji? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Uciekałem ze szkoły może ze strachu przed prawdą, ale szczerze mówiąc wszystkie studia były robione na siłę. Nie interesowały mnie po prostu, tylko kasy szkoda. Może to się odbija dzisiaj, że mam tak mało bogactw. Ale teraz uczę się oszczędzać każdy grosz, mam wsparcie od babci, od rodziców, Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze Znów koszmary... Czy to nie koniec przykrych niespodzianek?

227ania Wczoraj o 12:05 Ale później jak się cała sytuacja oczyści już będzie tylko lepiej ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Z czego ma się oczyścić? Powiesz cos więcej? Pozdrawiam

Dziękuję. Dzień dobry lub dobry wieczór Panie Igorze. Wspomogliśmy z mężem potrzebującego przed apteką. Powiedział, że zbiera na leki. Panie Igorze bardzo poważnie choruję. Leczenie już rozpoczęłam i jest ono zaplanowane na długi czas. Proszę o spojrzenie w karty odnośnie mojej choroby. Dziękuję.

Witaj Igorze :) Obiecałeś spojrzeć w karty za kilka dni :) Naprawdę chciałabym wiedzieć czy mnie kocha . To znajomość wirtualna , wszystko wskazuje na to że mnie kocha . Tak mi mówi intuicja ,,,,ale jak karty mówią ? Dziękuję za Twoje odpowiedzi :) Pozdrawiam

Drogi Igorze Jak powiedziałam tak zrobiłam. Msza zamowiona tzn dwie bo przy okazji za pradziadków, zbiebiem okoliczności ale widocznie tak miało być Pozdrawiam

STRUMYK 5 dni temu o 15:39 A jak dokonałeś własnej samooceny zanim podjąłeś decyzję co do tego aby podjąć te studia, gdybyś nam opisał to będę zobowiązany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

No więc tak było. Po maturze w 2000 roku przeprowadziłem się do stolicy ze Śląska i od razu bez egzaminów wstępnych zacząłem uczęszczać na Wojskową Akademię Techniczną na kierunek budowa mostów czy coś takiego. Po paru miesiącach sam zrezygnowałem z chodzenia na uczelnię bo się nie uczyłem w ogóle, wiadomo nowe miasto o wiele większe od Dąbrowy. I te studia były załatwione po znajomości taty z jego znajomym. Podczas nieobecności na uczelni jeździłem po całym mieście autobusmi od rana do wieczora tak aby być w domu na wieczór. Drugie studia potrwały mniej więcej rok na Ursynowie w szkole, gdzie było już lepiej ale historia ta sama z egzaminami. Po tych doświadczeniach za jakiś czas podjąłem decyzję o zapisaniu się do szkoły policealnej i ją skończyłem w rok z dyplomem technika orgnizaacji reklamy na ocenę bardzo dobrą. Po tym sukcesie, tata powiedział, żebym wrócił na Śląsk i zacząłem uczęszczać na uczelnię do Katowic. Historia podobna jak przy dwóch pierwszych przypadkach. Teraz abym podjął kształcenie od nowa, to musiałbym wszystko przemyśleć na nowo i sam wybrać kierunek studiów jaki by mnie interesował. Dlatego śni mi się to, że uciekam z zajęć, lub mam jakieś zajęcia na sali lekcyjnej z matematyki itp. I teraz chcę podjąć dobrą pracę gdzieś w regionie Dąbrowy, ale tak, bym był zadowolony z nowej pracy. Igorze, co o tym myślisz? Pozdrawiam,

Frania

Akne 2 dni temu o 18:15 Tarot kartami Świat XXI i III Monety mówi o twojej przyszłości tak: Zdrowie dla chorego, ratunek dla umierającego. Witalność równowaga fizyczna, głębokie wartości umysłu i ducha. Nic zdecydowanie złego nie może się wydarzyć. Problemy najbardziej złożone znajdą szczęśliwe rozwiązanie. Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. za datek dziękuję

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 Wczoraj o 20:51 Tarot kartami Głupiec XXII oraz III Kije mówi, że niestety nie będzie wielkiego żaru z tej miłości. Człowiek o którego pytasz jest aktualnie w trakcie swojej ewolucji a znajomość z tobą jest tylko jednym z jej elementów. Pomimo chwilowego uczucia po zaspokojeniu swoich potrzeb pójdzie dalej, co dziwne ty zrobisz to samo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 20:55 Dobrze zrobiłaś inaczej nie pozamykała byś różnych etapów i wlokących się za tobą spraw. Teraz można iść dalej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 2 godziny temu Ok, przynajmniej mamy teraz sprawę jasną. A teraz mam pytania: Jak ci idą ćwiczenia? Czy robisz je co dziennie? Co czujesz lub co ci przychodzi do głowy w ich trakcie? Czy już doszedłeś do momentu, że powtarzasz za prowadzącym? Powtarzanie potwierdza, że faktycznie się z tym utożsamiasz i tego sam chcesz. Pozdrawiam Igor ps. musisz pamiętać, że są to ćwiczenia z serii Restore Default po których będziesz sobą a to pozwoli wybrać dalszy swój kierunek życia zgodny z własnymi oczekiwaniami a przede wszystkim przekonaniami.

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.