| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Może rzeczywiście nie jestem gotowy na związek, czuję, że nie spotkałem na pewno tej jedynej miłości, ale może coś się odmieni w przyszłości, zobaczymy.
Teraz najważniejsze, aby była praca i wychowanie pieska na dobrego domownika-stróża.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Drogi Igorze
Pomóż proszę, wyslalam ci maila
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 16:32
Idź wiesz po co i gdzie a potem sama zrób sobie wróżbę ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Żeby sobie samej powróżyć musze dlugo czekać a ja niecierpliwa jak .... A ty odslonisz jedna kartę i wiesz. I tak wiem ze ty juz wiesz tylko chcesz mnie ukarac za moja chwile słabości;)
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
4 godziny temu
Nie potrzeba kart Tarota by za 3 do 10 złotych znać odpowiedź ;) życie pozwala nam popełniać błędy - jak myślisz po co?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Z tonu twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie mam sie o co martwic co do błędów to właśnie chyba nie wiem po co . Taka sawka stresu nie jest mi do niczego potrzebna.
Pozdrawiam
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol
Dzieki za dobra rade, raczej do narwancow i nerwusow nie należę przynajmniej tak mi się wydaje choc nie mnie to oceniać. Niecierpliwie sie bo chce wiedziec a nie wiem a to batdzo dla mnie ważne i nie tylko dla mnie. I bardzo mi ta niewiedza przeszkadza. Chyba to będzie dobre określenie;)
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Trudno co ma być to będzie czasu nie cofne, widocznie tak musi byc, mam nadzieje ze nie będę sie już zadreczac. Masz racje czas pokaze. Wiem ze w moim zyciu następuje teraz wiele zmian i to tych pozytywnych tylko jezeli o to chodzi to właśnie moze nie powinno byc to aż tak szybko
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Bledy sa po to by się na nich uczyć wszyscy to wiemy a nauczkę mam niezla;)
Pozdrawiam
|
|
|
Wendol
Byleś karany " za niewykonywanie ich poleceń"? "to w jakim srodowisku się obracasz"? Przepraszam nie powinnam ale nie mogłam sie powstrzymać;)
Przykro mi że trafiales na takie kobiety
|
|
|
|||||
|
Wendol
Masz w zupełności racje to ogromna roznica między śmianiem się a wyśmiewaniem. Próbuje sobie teraz przypomnieć sytuacje w której jak to okresliles ukaralam jakiegoś mężczyznę i powiem ci szczerze ze nie przypominam sobie zeby cos takiego miało miejsce.
Pozdrawiam
P.s widocznie daleko mi do nich
|
|
|
Wendol
Juz wiem dlaczego nie mogę przypomnieć sobie takich sytuacji- dlatego że wszystko robię sama...
|
|
|
Witam!
Była dzisiaj pod sklepem biedna osoba prosząca o wsparcie dla chorego dziecka, ale nie miałem przy sobie drobnych, tak to bym dał na leczenie.
Szukam możliwości dodatkowego zarobku, parę stów by mi się przydało. Praca też.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
227ania
2 dni temu o 19:08
I jakie wnioski?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Masz na myśli popelnianie przeze mnie błędów? Wniosek taki: Żadnych więcej słabości;)
|
|
|
Witam!
Igorze, piszę w sprawie pracy mojej możliwej.
Czy widzisz szansę na dokształcenie się w kierunku tworzenia stron internetowych, ew. copywriter, może pisanie tekstów na blogu, jakieś platformy multiedialne?
Sam wiem, że z obecnym doświadczeniem nic nie zdziałam, a nie chcę wracać do tego co było już wcześniej w kwestiach zawodowych.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Drogi Igorze
Wniosków dużo. Nawet nie wiedziałam od czego zacząć
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |