Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Czyżbyś wyslal mi maila i ja nie otrzymałam? Pozdrawiam

227ania 10 minut temu Niestety nie, ale czytam o twoich "przygodach" jeśli tak to można nazwać i powiem ci tak - to są ostatnie sygnały dla T na pobudkę.. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Szkoda mi go ze względu na to co przeszedł choc raczej się nie obudzi. Jakos w to nie wierze Pozdrawiam

Lepiej ci maila wyśle;)

227ania 6 godzin temu OK ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Panie Igorze życzę dobrej rekonwalescencji. Też ostatnio miałam operacje, coś w tym jest zmieniają życie, przewartościowują piorytety. Jak uda mi sie wyzdrowieć chciałabym moze wreszcie cos robic dla innych. Trafiłam pod nóż trzech zespołów chirurgów i jestem im wdzięczna za życie, zmienione ale jednak, wspaniali ludzie. Mam ogromny szacunek dla zawodów medycznych. Niech Pan nam zdrowieje, bo takich jak pan nie ma za wielu i jak widac lubimy Pana słuchać. :)

Akne 2 dni temu o 16:15 Dokładnie jest tak jak piszesz, miałem się leczyć inaczej ale doszedłem do wniosku, że mi nie wolno zmieniać przeznaczenia na swoją modłę więc poszedłem. Wszystko się odbyło tak jak widziałem w swoim śnie ;-) najbardziej zdziwiony był lekarz kiedy mu o tym mówiłem. Masz rację trzeba mieć szacunek do tych ludzi, zawód nie łatwy a oczekiwania ludzi ogromne. Tak jeszcze myślałem że coś skorzystam w trakcie operacji i na chwilę polecę to tu to tam ale niestety usypianko i pobudka ;) Ale powiem ci że po pobudce jak jeszcze miałem jakieś dylematy to minęły w pięć minut ;) Pozdrawiam Cię Serdecznie i też ci życzę zdrowia ;) Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Byłem dzisiaj na dniu próbnym w nowej pracy, ale zrezygnowałem z kilku powodów. Będę szukać pracy dalej, może postaram się o niepełnosprawność Pozdrawiam,

Frania

A co ci nie odpowiadało? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Mianowicie praca stojąca, bo nie jestem do niej przyzwyczajoony, no i bycie dokładnym w tym co robię, ręce mi się ponadto trzęsły jak kleiłem folię na znaki. To nie dla mnie, muszę znaleźć inne zajęcie. Pozdrawiam Igorze

Frania

Dzień dobry Jestem tu pierwszy raz w sumie też pierwszy pisząc w spawach wróżb czy coś, ale jakoś nurtuje mnie jednak wewnątrz by zapytać.. Możesz mi powiedzieć coś na temat miłości w życiu?? Coraz chyba częściej wątpię czy spotkam tego kogoś, albo czy nie będzie to jednostronne uczucie jak to z którego staram się wyleczyć teraz...

zagubiona25 Wczoraj o 16:34 W porządku odpowiem na twoje pytanie, jednak wpierw napisz mi czym jest dla ciebie miłość? Nim odpowiesz przemyśl sprawę dokładnie, usiądź przed lustrem i zadaj sobie na głos pytania, na które chcesz poznać odpowiedź. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 3 dni temu o 10:41 Według kart powinieneś się zająć marketingiem sieciowym praca siedząca przy komputerze - czyli to co lubisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Miłość czym jest dla mnie hmm szeroko rozumiane pojęcie ale jeśli bym miała je okroić trochę tak by móc ubrać je w słowa to jest do dla mnie stan w którym dobro innej osoby staje się dla nas ważniejsze niż własne ale tak wiesz... ze potrafimy zrezygnować z czegoś przyjemnego dla nas by zrobić przyjemność innej osobie tej która jest blisko naszego serca. Jest to stan gdzie chcemy z tą osobą przebywać cieszyć się jej obecnością świętować sukcesy i ocierać łzy jak coś jednak poszło nie tak. Nie da się w kilku słowach zdefiniować miłości. W sumie chciałabym wiedzieć czy spotkam na swojej drodze kogoś komu się spodobam z kim dobrze będzie mi się rozmawiać do kogo będę mogła się przytulić jak będzie mi źle, ale też chciałabym by był kimś więcej niż przyjacielem. Pozdrawiam

zagubiona25 2 godziny temu Nim postawimy karty napisz do mnie na meila, przez stronę www.wieszcz.eu coś ci podeślę, gdyż z takim rozumieniem słowa miłość zawsze będziesz tylko zakładnikiem własnych uczuć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Na pewno będę szukał fajnej pracy, może gdzieś w okolicy się coś znajdzie. Na razie mam w domu nowego lokatora, a mianowicie małego pieska teriera, którego przywieźliśmy z tatą ze wsi. Piesek się dobrze przyjął. Z wykształcenia jestem technikiem organizacji reklamy, może się tym zajmę, kto wie?

Frania

Aha, jak będzie jakiś biedny w okolicy to dam mu parę złotych na jedzenie, pozdrawiam.

Frania

STRUMYK Wczoraj o 20:02 Zatem sam widzisz, że co do kwestii twojego kierunku rozwoju zawodowego jesteśmy zgodni gdzie masz iść i co masz robić. Pozdrawiam Igor ps. napisz do mnie na priw teraz przejdziemy do fazy realizacji, oczywiście jak to zrobić napiszę ci tutaj przyda się wielu osobą, natomiast co to już mailem ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Mam pytanie Igorze: Jak byłem w szpitalu w lutym tego roku, to jedna z pacjentek, może wróżka powiedziała mi, że będę w przyszłości tańczył z jakąś dziewczyną. Chodzi mi o spotkanie tej jedynej miłości w życiu. Czy mam szansę ją spotkać? Z tego samego regionu, miasta? Co na to karty? Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

STRUMYK Wczoraj o 09:24 Co do twoich predyspozycji w zakresie związków Tarot kartami Walet Mieczy oraz VI Mieczy pokazuje, ze ty nie spotkałeś takiej dziewczyny dotychczas gdyż nie jesteś na takowy związek w ogóle gotowy ;) Ale za jakiś czas - wszystko będzie już możliwe. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.