| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze Twoje karty miały racje
Miał tajemnice o których mi powiedział .
Mam pytanie proste, jedyne i ostatnie .
Czy on mnie kocha ? bo tak mówi ...Nie wiem czy zaufać bo boje się być skrzywdzona .
Biedny otrzymał pieniądze i podziękował
|
|
|
Witam :)
Chciałabym zapytać jak widzi mnie mezczyzna K.M i czy chciałby żeby coś wynikło z tej naszej " znajomości" ? Czy może przestać o nim już myśleć, bo donikąd mnie to zaprowadzi..
Biedny nic nie dostał bo go nie było jak zwykle, ale dałam datek dla chorego dziecka.
Pozdrawiam
|
|
|
Olar4
3 dni temu o 14:07
Intuicja zazwyczaj nas nie okłamuje, zawsze o tym pamiętaj.
Pozdrawiam
Igor
ps. za parę dni zerkniemy w niego głębiej
|
|
|
jaaa
Wczoraj o 21:05
Tarot kartami Księżyc XVIII i Królowa Kijów mówi, że niestety nic z tego obecnie wielkiego nie będzie.
Pozdrawiam
Igor
ps. napisz do mnie coś ci podeślę, jakoś to przejdziemy
|
|
|
STRUMYK
5 dni temu o 16:26
Napisz do mnie, bo tak nic z tego wszystkiego nie będzie. Tarot mówi, znajdziesz jak tylko będziesz chciał ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
7 dni temu o 13:19
Kibicuję zmianą w twoim życiu, od siebie życzę ci aby ci się udało.
Najgorsze co może być to marazm.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Dziękuję bardzo ???? jestem mega szczęśliwa dzięki temu co już osiągnęłam a to dopiero początek. Wiem że czeka mnie jeszcze dużo pracy nad sobą ale wiem ze warto, na pewno mi sie uda.mnóstwo dobrego na mnie czeka;)
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Wstawiłam uśmiechniętą buźkę:) a zamienilo mi na znaki zapytania:(
|
|
|
Wysłałem dzisiaj 2 CV z rana w poszukiwaniu pracy, zobaczymy co będzie dalej. W Zagłębiu pogoda deszczowa :)
|
|
Frania |
|
To się nie wysyła CV, to się idzie do ludzi i rozmawia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
Wczoraj o 21:16
Dokładnie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzień dobry Igorze,
Czy mogę prosić o Twoją pomoc?
Trafiła mi się nie lada rozterka życiowa.
Od kilku lat jestem w związku, w którym nie jestem szczęśliwa, próbowałam i naprawiałam, ale nie udawało się przebić przez ścianę egoizmu z drugiej strony.
Było mi dane spotkać osobę o wielkim sercu na mojej drodze, nie rozpatrywałam tego w innych kategoriach niż przyjaźń, ale stało się- wiem, że jest coś więcej z mojej strony. Staram się to wyprzeć ze względu na obietnice jakie złożyłam obecnemu partnerowi... i dlatego, że boję się zmiany i swoich własnych uczuć.
Zdecydowałam się ograniczyć kontakt z obiektem mojego zauroczenia, ale nie jest to łatwe i nie wiem czy dobrze robię.
Mam też pewną społeczną barierę- różnicę wieku. Jestem starsza i mam na pewno inne oczekiwania. A z drugiej strony wiem i czuję, że to nie jest problem.
Dziś rano chwyciłam karty, którymi nie umiem się posługiwać, wytężyłam umysł i wybrałam króla pucharów. Tak bardzo adekwatnie do sytuacji.
Wiem, że odpowiedzialność za podjęte decyzje będzie moja i tak samo nie ma możliwości, żeby ktoś poradził mi co zrobić w takiej sytuacji.
Tak więc proszę chociaż, abyś zapytał karty, czy jest realna szansa powodzenia dla tego, czego tak się obawiam. Oraz czy to nie jest aby jednostronne. Być może z braku okazywanych mi wcześniej uczuć... nadinterpretuję tutaj intencje drugiej osoby.
|
|
|
CiriOfTheBlind
7 godzin temu
Tak jak napisałaś nic nie bierze się bez przyczyny, kiedy niema miłości człowiek zaczyna na nią czekać.
W zasadzie to nie masz wyjścia jeśli tak twój związek wygląda, że osoba kocha tylko siebie.
Tarot kartami VI Mieczy i Walet Monet mówi, że faktycznie to wszystko tylko dla własnej wygody jest robione.
Co do tego nowego związku Tarot mówi VII Pucharów i II Monety, że fakt przed tobą nowy okres gdzie zostaniesz obdarzona wyczekiwanym uczuciem jednak nie należy popełnić błędów z poprzedniego związku gdyż cena będzie zbyt wysoka, i nie polegać ona będzie tylko na zawiedzeniu oczekiwań obecnego partnera, co na rozczarowaniu tym nowym.
Reasumując Tarot kartami Król Mieczy i As Pucharów zaleca zapanować nad emocjami, a zmiany wprowadzić na spokojnie z pominięciem afekty emocjonalnego.
Pozdrawiam
Igor
ps. wiem, że obawiasz się zawodu miłosnego i kaca moralnego ale jesteś w sytuacji bez wyjścia a wypalasz się szybko, już nie dużo tam cię zostało jak widać.
|
|
|
Dziękuję serdecznie.
Studzę swoje emocje w samotności, bo to wydaje mi się najbardziej logiczną rzeczą, jaką mogę zrobić.
Nie wiem tylko czy bierność jest tutaj dobrą odpowiedzią.
Intuicja mi podpowiada, że powinnam jeszcze zaczekać, być blisko, ale z dystansem.
Chyba czekam na ruch, który może nie nadejść. Jeśli król pucharów nie był przypadkiem, to jego moralność zablokuje wszelkie działania.
Zakładając tutaj, że nie jestem jedyną osobą, której na takowych zależy.
PS. nie spotkałam biednego, ostatnie "dziękuję" usłyszałam od ślepca, który gubił się podobnie jak ja teraz.
Przy najbliższej okazji wspomogę.
|
|
|
Po co na wolnym w domu siedzieć jak można przyjsc do pracy
|
|
|
Dzień dobry Panie Igorze
Nie wiem co mam robić choć chyba już to zostało postanowione. Mam malutkie wspaniałe dziecko. Rośnie na wspaniałego człowieka, empatycznego i zauważającego potrzeby innych. Jest przy tym mądra i śliczna. Zachorowałam bardzo poważnie. To taki test dla osób, które uważałam za najbliższe dla których zawsze chciałam jak najlepiej, stawiałam na pierwszym miejscu. Usłyszałam, że mam poradzić sobie sama, jako przykład podano mi samotne osoby chore onkologicznie. Wysłuchałam strasznych komentarzy o sobie w chorobie, zobaczyłam przerażające reakcje najbliższych na chorego człowieka, usłyszałam, że ważni są oni a nie ja, malutkie dziecko, my w chorobie, mojemu mężowi udzielali wszystkiego: żywności, miejsca w domu, kontaktu z dzieckiem, ze mną, krytykowali wszystko i wszystkich chronieni przykazaniem "Szanuj". Pomagali, doceniani za najdrobniejszy przejaw dobroci, przepraszani za to co nie było naszą winą, doceniani za każdą najdrobniejszą rzecz, słuchałam i patrzyłam, zapamiętywałam niestety. Niszczyli to co było nasze. Dowiedziałam się, że ważniejsi są oni, że wszystko ma robić mój mąż. Nie chcieli słuchać co mi jest, nie zapamiętywali co przeszłam, jakie są zalecenia lekarzy, dbali o przedmioty, z ludźmi skonfliktowani. Ja nawet w chorobie szukałam rozwiązań dobrych dla nich, pragnąc ulżyć im, pragnąc ich zrozumieć. Cieszyli się i triumfowali ze śmierci bliskich, nielubianego sąsiada. Dziecko przypominało, że muszę jeść, jak było ze mną źle biegło po pomoc do taty, choć oni byli obok zachowując się jakby niewidzieli, niesłyszeli, jakbym nieistniała. Coś się kończy, nie wiem czy przeżyję. Boję się jak sobie poradzą. Dowiedziałam się, że moim najbliższym zawsze tylko przeszkadzałam. Tak bardzo chciałabym żyć. Nie potrafię nawet zadać pytania ze strachu. To straszne widzieć takich najbliższych, choć zasze malowało się ich w najlepszych barwach. Mój mąż okazał się wspaniałym człowiekiem, mądrym (choć im nawet przeszkadza, że jest mądry) wybrałam go świadomie i jest wspaniałym ojcem.
Dziękuję
|
|
|
Akne
Wczoraj o 11:27
Spotkałaś na drodze ludzi którzy boją się przyszłości a w szczególności samotności na stare lata - tak cię traktują gdyż w ich chorym mniemaniu ukradłaś im polisę na spokojne życie.
Twój błąd polegał na rezygnacji z samorealizacji ale z tego co tutaj widzę wszystko jest przed tobą.
Tarot kartami VII Pucharów i II Monety mówi, że przed tobą koniec cierpień, powrót szczęścia i równowagi. Tryumf nad własną namiętnością. Miłość wynagrodzona.
Tak dokładnie twoja wróżba.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
2 dni temu o 09:19
Jak tam praca nad sobą?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
CiriOfTheBlind
3 dni temu o 20:41
Jeśli pozwalamy przejmować emocją kontrolę nad naszym rozumem to są takie efekty jak u ciebie.
Napisz do mnie, zrobimy pewne ćwiczenie przez 30 dni, zobaczymy jaki będzie efekt i czy ono prawidłowo ustawi percepcję na poziomie emocjonalnym. To tylko 20 minut dziennie.
Pozdrawiam
Igor
ps. jeśli nie znajdziesz drugi raz Biednego, będę miał dla ciebie inne zadanie, co do "Niewidomego" dziękuję.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |