Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Starałam sie dzis podejść do tego ze stoickim spokojem. Ciezki oddech. Po chwili swieca zaczela palic sie znacznie jaśniej i dawać więcej swiatla co nie ukrywam ucieszylo mnie. Pozdrawiam

Anna, wszystko jest jak ma być ;-) znam to ze własnej praktyki kiedy ogrania nas światło ;) ale wszystko przed tobą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Bylam w mopsie i skladalam podania na pomoc i czeka mnie teraz ich wizyta. I tak szczerze mówiąc chyba zle zrobiłam ze do nich piszlam cos czuje ze wpakuje sie przez to w kłopoty:( Pozdrawiam

Dzień dobry, Igorze dorzuciłam się biednemu do obiadu, za co bardzo mi dziękował. Teraz mam pytanie do Twoich kart. Kiedy moja córka odnajdzie się w nowej szkole i kiedy poprawi wyniki. Uczy się a cały czas dostaje oceny mierne.Jakby jakaś blokada. Czy to wreszcie ruszy? pozdrawiam

Hej Igor, miałam dostać zadania. Tak bym chciała zrobić kolejny krok do mojej przemiany no i może do nowej lepszej pracy......

Ale widzę też tu zmiany, bo chwilę mnie nie było. Z Ani wyrośnie Ci Igorze niebawem konkurencja. Czyżbyś Aniu już stawiała karty.

Konkurencja? W żadnym wypadku. Igor jest jedyny w swoim rodzaju i najlepszy w swoim fachu:)nie nie stawiam kart. Jakos się nie możemy porozumieć;) Pozdrawiam

Yohanna 22 Przepraszam cię moja droga ale nie bylam w stanie obejrzeć filmu który mi poleciłaś. Za dużo w nim cierpienia juz na poczatku. Do dzis mam te owce przed oczami. Pozdrawiam

227ania:
To Ty delikatna kicia jestes ;) Ja tam wszytko poogladam choc nie lubie, jak jest za duzo przemocy. Tez mi wtedy na psyche idzie.

Film, ktorego nie przeszlam to Zniewolony-12 years a slave, nie ma takiej opcji zebym go poogladala. Ostatnio na pitbulu tez sie rozlozylam, ale widzialam caly.

anet 3 godziny temu OK, to jest książka którą proszę abyś kupiła i przeczytała, oczywiście całą. KSIĄŻKA Pozdrawiam Igor ps. jak przeczytasz możemy iść dalej ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 2 godziny temu Ty jesteś w stanie porozumieć się ze wszystkim ;-) tym MOPSem sę nie przejmuj w końcu po to są. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dorota1975 5 godzin temu Faktycznie, Tarot kartami IX Mieczy i Sprawiedliwość VIII mówi, że ona czuje się tam osamotniona. Natomiast kartami IX Pucharów i Walet Mieczy mówi, że niebawem nastąpi poprawa. Pozdrawiam Igor ps. dobrze było by by córka, lub ty z nią przeprowadziła coś takiego jak trening autogenny, gdzieś czytałem, że w USA w szkołach uczy się tego dzieci od V klasy. Tutaj masz link TRENING

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Wiem ze oni od tego są ale chętni do pomocy to nie bardzo. A teraz jest jakaś nowa pani i nie wiem co to za osoba. Kiedys jak moja córka byla mala i t nie miał pracy to usłyszałam od nich żebym zlozyla wniosek o alimenty to będę miała pieniadze zamiast do nich przychodzić. I martwię sie ze będą chcieli uprzykrzyć mi życie zamiast pomoc choc mi sie należy jak wszystkim których dochód nie przekracza. Nie wiem, zobaczymy

227ania:
to usłyszałam od nich żebym zlozyla wniosek o alimenty to będę miała pieniadze zamiast do nich przychodzić
Zartujesz ze tak sie do ludzi odnosza, masakra jakas.

Mam nadzieję że teraz trafię na bardziej "ludzkich" ludzi

Drogi Igorze Dzis spokojne, nawet ręka tak bardzo nie drętwiała. Pozdrawiam

227ania 20 minut tem Było ok. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam! Byłem dziś na badaniu USG i wyniki są bardzo dobre, następna wizyta w szpitalu u ordynatora 1 marca 2017r, Pozdrawiam,

Frania

STRUMYK:
Za bardzo koncentrujesz się na dolegliwościach. Na chorobie. Myśl o zdrowiu. Myśl- o tym jest "Przechytrzyć Diabła". Pozdrawiam S. Igor pewnie teraz myśli: "przyganiał kocioł garnkowi"... Nie? :) Pewnie tak jest. Ale ja zrobiłem postęp- zaczynam się cieszyć. Zaczynam być wdzięczny za różne "małe" rzeczy. Codziennie staram się przywołać w pamięci wydarzenie, albo rzecz, na którą nie zwracałem uwagi, a która była dla mnie co najmniej miła. I dziękuję za to. Wendol- strasznie cieszę się z latarki, którą mi podarowałem. Używam jej przecież codziennie. Zawsze mam ją w kieszeni. Jest rewelacyjna. Dziękuję Ci za nią. Strumyk- fajnie, że wyniki Twoich badań są dobre. Ciesz się tym i bądź za to wdzięczny zamiast myśleć o tym, że jesteś chory...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.