| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Starałam sie dzis podejść do tego ze stoickim spokojem. Ciezki oddech. Po chwili swieca zaczela palic sie znacznie jaśniej i dawać więcej swiatla co nie ukrywam ucieszylo mnie.
Pozdrawiam
|
|
|
Anna, wszystko jest jak ma być ;-) znam to ze własnej praktyki kiedy ogrania nas światło ;) ale wszystko przed tobą.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Bylam w mopsie i skladalam podania na pomoc i czeka mnie teraz ich wizyta. I tak szczerze mówiąc chyba zle zrobiłam ze do nich piszlam cos czuje ze wpakuje sie przez to w kłopoty:(
Pozdrawiam
|
|
|
Dzień dobry,
Igorze dorzuciłam się biednemu do obiadu, za co bardzo mi dziękował.
Teraz mam pytanie do Twoich kart. Kiedy moja córka odnajdzie się w nowej szkole i kiedy poprawi wyniki. Uczy się a cały czas dostaje oceny mierne.Jakby jakaś blokada. Czy to wreszcie ruszy?
pozdrawiam
|
|
|
Hej Igor, miałam dostać zadania. Tak bym chciała zrobić kolejny krok do mojej przemiany no i może do nowej lepszej pracy......
|
|
|
Ale widzę też tu zmiany, bo chwilę mnie nie było. Z Ani wyrośnie Ci Igorze niebawem konkurencja. Czyżbyś Aniu już stawiała karty.
|
|
|
Konkurencja? W żadnym wypadku. Igor jest jedyny w swoim rodzaju i najlepszy w swoim fachu:)nie nie stawiam kart. Jakos się nie możemy porozumieć;)
Pozdrawiam
|
|
|
Yohanna 22
Przepraszam cię moja droga ale nie bylam w stanie obejrzeć filmu który mi poleciłaś. Za dużo w nim cierpienia juz na poczatku. Do dzis mam te owce przed oczami.
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Film, ktorego nie przeszlam to Zniewolony-12 years a slave, nie ma takiej opcji zebym go poogladala. Ostatnio na pitbulu tez sie rozlozylam, ale widzialam caly.
|
|
|
anet
3 godziny temu
OK, to jest książka którą proszę abyś kupiła i przeczytała, oczywiście całą.
KSIĄŻKA
Pozdrawiam
Igor
ps. jak przeczytasz możemy iść dalej ;)
|
|
|
227ania
2 godziny temu
Ty jesteś w stanie porozumieć się ze wszystkim ;-) tym MOPSem sę nie przejmuj w końcu po to są.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dorota1975
5 godzin temu
Faktycznie, Tarot kartami IX Mieczy i Sprawiedliwość VIII mówi, że ona czuje się tam osamotniona.
Natomiast kartami IX Pucharów i Walet Mieczy mówi, że niebawem nastąpi poprawa.
Pozdrawiam
Igor
ps. dobrze było by by córka, lub ty z nią przeprowadziła coś takiego jak trening autogenny, gdzieś czytałem, że w USA w szkołach uczy się tego dzieci od V klasy. Tutaj masz link TRENING
|
|
|
Drogi Igorze
Wiem ze oni od tego są ale chętni do pomocy to nie bardzo. A teraz jest jakaś nowa pani i nie wiem co to za osoba. Kiedys jak moja córka byla mala i t nie miał pracy to usłyszałam od nich żebym zlozyla wniosek o alimenty to będę miała pieniadze zamiast do nich przychodzić. I martwię sie ze będą chcieli uprzykrzyć mi życie zamiast pomoc choc mi sie należy jak wszystkim których dochód nie przekracza. Nie wiem, zobaczymy
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze
Dzis spokojne, nawet ręka tak bardzo nie drętwiała.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
20 minut tem
Było ok.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam!
Byłem dziś na badaniu USG i wyniki są bardzo dobre, następna wizyta w szpitalu u ordynatora 1 marca 2017r,
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |