Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor Ten mi sie spodobal tylko nie wiem czy nie za duzy i bedzie obciachowo, bo jest pelno wszedzie, ale malych. Myslalam ze moglabym sie przejechac w czwartek i sprobowac. http://www.coventrybroadgatesnuchurch.co.uk/

yohanna22 Próbuj nic nie stoi na przeszkodzie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 34 minut temu Masz rację inaczej na tej wsi tylko by się uwsteczniła. Pozdrawiam Igor ps. jestem pewna, że znajdzie korzystne rozwiązanie, grunt że już o nim myśli.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze! Mam pytanie: Czy w tym roku będę miał stałą pracę gdzieś w regionie? Wiem, że ode mnie sporo zależy, jak tata stwierdził, mam mało doświadczeń zawodowych, ale mam trochę ambicji na posiadanie ciekawej i dobrej pracy. Pozdrawiam, STRUMYK

Frania

W miescie mozna szybko kogos poznac w podobnej sytuacji, matki z dziecmi, sa grupy zabawowe dla dzieci. Po nawiazaniu takich kontakotow mozna miec potem wsparcie, a nawet jak sie ktos dobrze zakoleguje to pomoc przy dzieciach. Latwiej tez znalesc kogos do opieki odplatnie.

Drogi Igorze A w jakim kierunku powinnam? W jakiej branży mnie widzisz? Pozdrawiam P.s z dnia na dzień a raczej z godziny na godzinę utwierdzam sie w przekonaniu że jednak dobrze zrobiłam

Drogi Igorze Czekam na wiadomość Pozdrawiam

Witam Mam pytanie do kart Co myśli o mnie Janusz ? czy mu się podobam ? Biedny podziękował za pieniądze . Pozdrawiam

bluangel 8 godzin temu Tarot kartami VII Mieczy i IX Monet mówi, że jeśli chcesz z nim być musisz użyć podstępu i ukryć swój plan przed otoczeniem. Tarot zaleca cierpliwość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 13 godzin temu Tarot kartami Kapłanka II i Królowa Mieczy mówi, że kobieta w końcu zdecydowała się na zmiany ;) Tarot o twoje przyszłości mówi tak: Nieoczekiwane, tajemnicze środki materialne. Seksualność ukryta sekretna. Dolegliwości z powodu przeziębień ale nie zagrażające życiu. Przypadkowe zdarzenie pozwoli choremu wyzdrowieć a biednemu wzbogacić się. Możliwy jest dar jasnowidzenia, możesz okazać się medium. darowizna. Pozdrawiam Igor ps. jesteś jedną z nielicznych osób a w zasadzie pierwszą na która tarot wskazuje jako Medium. W takim razie muszę sprawę dokładniej przemyśleć byśmy tutaj czegoś przy tobie nie przeoczyli.

Niech Moc Będzie z Tobą

Co do dalszej przyszłości Tarot kartami Król Pucharów i VII Pucharów mówi, że musisz tylko uważać na obietnice mężczyzny, mogą być bez pokrycia. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK Wczoraj o 08:50 Nie wyciągasz wniosków z książki. Pozdrawiam Igor ps. przeczytaj jeszcze raz

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze W głębi duszy tesknie za romantyczna przygoda ;)ale wiem że nie mogę sobie na to pozwolić. Faktycznie T. Dużo mówi mało robi.postaram się nie być naiwną.przypadkowe zdarzenia pozwola sie wzbogacić? Czyli zr powinnam grać w totka czy coś? Medium? Brzmi bardzo poważnie żeby nie powiedzieć groźnie.owszem potrafię wyczuć śmierć. Jakimś trafem szybko zdrowieje(chyba silą wolu czy jak nie wiem) wróżbiarstwo od bardzo dawna mnie fascynuje. Ale żeby id razu medium? Jak to odkryć? Mam nawet talie kart tarota. Najzwyklejsza nic szczególnego ale bardzo dla mnie wazna. Nie zaglądałam do niej od wielu lat. A co tarot mówi na temat pracy czy znajdę?jaka? A życie osobiste? Pozdrawiam:)

Hej, Czekam Igor na ren drugi krok, czy drugie zadanie.... p.s. Ale nie do końca rozumiem, znajdę tę nową pracę, czy nie? Jest szansa na wyciągnięcie karty? pozdrawiam

227ania:
W głębi duszy tesknie za romantyczna przygoda ;)ale wiem że nie mogę sobie na to pozwolić.
A niby czemu nie ? Chcesz zasilic grono dziewic orleanskich.

Hej dziewczyny! Yohanno, podpisuję się obiema rękami pod Twoim postem. Ania bierz z życia co się da!

No worst behavior ;) https://www.youtube.com/watch?v=9bzMaiczpXU

Yohanna, Skąd znasz temat dzisiejszych rozmów w moim biurze?????!!!!

To jest piosenka moja i moich kolezanek oststniego miesiaca. Uwielbiam, a przewaznie kawalek Come take me under now nah nah nah Dont want to go without nah nah nah :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Oj. Za dużo nagmatwalabym w swoim i tak juz zagmatwanym życiu. Poza tym jakiś przykład córkom trzeba dać. Może gdybym nie byla w związku z T. Nie wtedy chyba tez nie choc jego nigdy nie ma jak jest potrzebny;) Pozdrawiam dziewczyny i dzięki;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.