| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Postaram sie od przyszłego tygodnia rzucić palenie. Postaram sie być wieksza egoistka i zwracać wieksza uwagę na swoje potrzeby. Co miales ma myśli pisząc ze mnie to przerasta?
Pozdrawiam
|
|
|
wendol
Tarot kartami VII Kijów i Królowa mówi, że to jest niezły wybór.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
3 godziny temu
Kochan nawet nie wiesz jak mnie cieszą te postanowienia, zatem czekam na opis efektów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
WITAM, Droga Aniu trzymam kciuki za Twoje postanowienia. Ja tez próbuję o siebie zawalczyć. Zapisałam się na fitness i na razie trzymam. Oby nie były to tylko styczniowe podrywy.
pozdrawiam
Aneta
|
|
|
Witam!
Moim celem numer jeden w życiu będzie założenie własnej firmy, dzięki której dam pracę wielu ludziom, podobnie jak w latach 90-tych mój tata.
Drugim celem będzie założenie 4 osobowej rodziny, tak więc chyba zacznę wymagać od Życia poznania ładnej kobiety, która urodzi nam dwójkę dzieci, które razem z rodziną wychowamy na bogatych i wykształconych ludzi.
Igorze, jak się na te plany zaopatrujesz w kartach?
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Aha, powoli zacznę stosować filozofię bogatych:
"Chcąc być bogatym, musisz zachowywać i myśleć jak bogaty".
Przydałaby mi się książka na temat bogacenia się, w miarę sensownie napisana.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
|||||
|
Przejzalam te ksiazki i ta mi najbardziej podeszla jest po Polsku
http://businessinsider.com.pl/finanse/nawyki-milionerow-ksiazka-thomas-c-corley-change-your-habits/0zjyybd
Sama bym ja przejzala.
A Ty co Igor myslisz ?
|
|
|
STRUMYK
10 godzin temu
No widzisz w końcu jakieś konstruktywne wnioski wyciągnąłeś.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
4 godziny temu
Faktycznie ta jest niezła, ja teraz czytam tę pozycję, choć trudno nazwać to czytaniem.
Opisano firmy z ponad 50 letnim doświadczeniem.
Pozdrawiam
Igor
ps. http://www.mtbiznes.pl/b168-wizjonerskie-organizacje.htm
|
|
|
Od pewnego czasu jak robię zakupy to w myślach powtarzam słowa "pieniądze wrócą do mnie pomnożone", ale czasem o tym zapominam, ale skutki chyba są powoli widoczne.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
|||
|
227ania
3 godziny temu
Będę stawiał karty niebawem to dostaniesz swoją wróżbę.
Pozdrawiam
Igor
ps. tak jak napisałem na stronie, wróżę kiedy mam natchnienie ;-) a swoją drogą polecam ci do przeczytania ten krótki artykuł, kolega się postarał a że się zgodził dołożyłem do zasobów strony ;)
http://www.wieszcz.eu/teoria-spiral-carolana/
|
|
|
STRUMYK
4 godziny temu
I bardzo dobrze, tak trzeba robić.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Skoro niebawem otrzymam wróżbę to chyba całkiem nieźle ni idzie z pracą nad sobą?
P.s artykuł świetny poczytalam se również na stronie autora. To wszystko brzmi bardzo zachęcająco. Chyba zacznę zgłębiać wiedzę w tym kierunku? Szanse mam marne:(
|
|
|
227ania
2 godziny temu
Chyba już najwyższy czas ;-) szanse masz takie same jak inni, natomiast kwestią otwartą pozostaje jakie ty masz chęci, bo one tutaj są najważniejsze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Nawet największe chęci czasami nie wystarczają. A jeśli chodzi o szanse to ze mnie taki matematyk jak informatyk wiec wiesz o czym mowie:)
Pozdrawiam
P.s. Chęci są, postaram sie codziennie zaglądać do tematu na różnych stronach chociaż trochę. Zobaczymy...
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=zLVgvd98VJ0
Zakupilam dzisiaj, fajne nie moglam bez tego wyjsc ze sklepu. Calkiem fajne sa tez rzeczy w magazynie. Polecam jak ktos w Uk.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |