Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Postaram sie od przyszłego tygodnia rzucić palenie. Postaram sie być wieksza egoistka i zwracać wieksza uwagę na swoje potrzeby. Co miales ma myśli pisząc ze mnie to przerasta? Pozdrawiam

wendol Tarot kartami VII Kijów i Królowa mówi, że to jest niezły wybór. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 3 godziny temu Kochan nawet nie wiesz jak mnie cieszą te postanowienia, zatem czekam na opis efektów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

WITAM, Droga Aniu trzymam kciuki za Twoje postanowienia. Ja tez próbuję o siebie zawalczyć. Zapisałam się na fitness i na razie trzymam. Oby nie były to tylko styczniowe podrywy. pozdrawiam Aneta

Witam! Moim celem numer jeden w życiu będzie założenie własnej firmy, dzięki której dam pracę wielu ludziom, podobnie jak w latach 90-tych mój tata. Drugim celem będzie założenie 4 osobowej rodziny, tak więc chyba zacznę wymagać od Życia poznania ładnej kobiety, która urodzi nam dwójkę dzieci, które razem z rodziną wychowamy na bogatych i wykształconych ludzi. Igorze, jak się na te plany zaopatrujesz w kartach? Pozdrawiam,

Frania

Aha, powoli zacznę stosować filozofię bogatych: "Chcąc być bogatym, musisz zachowywać i myśleć jak bogaty". Przydałaby mi się książka na temat bogacenia się, w miarę sensownie napisana. Pozdrawiam,

Frania

STRUMYK:
"Chcąc być bogatym, musisz zachowywać i myśleć jak bogaty".
Zeby Ci tylko na glowe nie poszlo. Ostatnio mamy ubaw z dziewczynami bo pare moich kolezanek jest na online dating i tak wiadomo spotykaja sie z roznymi, ale co kole w oczy to trzepanie zegarkiem na rece wiekszym od ich rozumow. Naprawde madry i bogaty facet w zyciu sie z tym nie obnosi, a nawet cie zdziwie bo bedzie jezdzil rozwalajacym sie fordem;)
STRUMYK:
Przydałaby mi się książka na temat bogacenia się, w miarę sensownie napisana.
Pelno tego jest przetlumacz tytuly moze cos bedzie juz przetlumaczone na polski. http://www.businessinsider.com/personal-finance-books-young-people-2014-9?IR=T#i-will-teach-you-to-be-rich-by-ramit-sethi-1

Przejzalam te ksiazki i ta mi najbardziej podeszla jest po Polsku http://businessinsider.com.pl/finanse/nawyki-milionerow-ksiazka-thomas-c-corley-change-your-habits/0zjyybd Sama bym ja przejzala. A Ty co Igor myslisz ?

Oj oj. Miałam nadzieje że będzie trochę lepiej:(

STRUMYK 10 godzin temu No widzisz w końcu jakieś konstruktywne wnioski wyciągnąłeś. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 4 godziny temu Faktycznie ta jest niezła, ja teraz czytam tę pozycję, choć trudno nazwać to czytaniem. Opisano firmy z ponad 50 letnim doświadczeniem. Pozdrawiam Igor ps. http://www.mtbiznes.pl/b168-wizjonerskie-organizacje.htm

Niech Moc Będzie z Tobą

Od pewnego czasu jak robię zakupy to w myślach powtarzam słowa "pieniądze wrócą do mnie pomnożone", ale czasem o tym zapominam, ale skutki chyba są powoli widoczne. Pozdrawiam,

Frania

Drogi Igorze A co z moja wróżbą na nowy rok? Pozdrawiam;)

Igor:
Nie mowie ze ksiazka jest nie dobra, ale bralabym sie za czytanie czegos takiego jakbym juz byla CEO, albo miala wlasny dobrze prosperujacy biznes i starala sie cos wiecej osiagnac i zrozumiec.

227ania 3 godziny temu Będę stawiał karty niebawem to dostaniesz swoją wróżbę. Pozdrawiam Igor ps. tak jak napisałem na stronie, wróżę kiedy mam natchnienie ;-) a swoją drogą polecam ci do przeczytania ten krótki artykuł, kolega się postarał a że się zgodził dołożyłem do zasobów strony ;) http://www.wieszcz.eu/teoria-spiral-carolana/

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 4 godziny temu I bardzo dobrze, tak trzeba robić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Skoro niebawem otrzymam wróżbę to chyba całkiem nieźle ni idzie z pracą nad sobą? P.s artykuł świetny poczytalam se również na stronie autora. To wszystko brzmi bardzo zachęcająco. Chyba zacznę zgłębiać wiedzę w tym kierunku? Szanse mam marne:(

227ania 2 godziny temu Chyba już najwyższy czas ;-) szanse masz takie same jak inni, natomiast kwestią otwartą pozostaje jakie ty masz chęci, bo one tutaj są najważniejsze. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Nawet największe chęci czasami nie wystarczają. A jeśli chodzi o szanse to ze mnie taki matematyk jak informatyk wiec wiesz o czym mowie:) Pozdrawiam P.s. Chęci są, postaram sie codziennie zaglądać do tematu na różnych stronach chociaż trochę. Zobaczymy...

https://www.youtube.com/watch?v=zLVgvd98VJ0 Zakupilam dzisiaj, fajne nie moglam bez tego wyjsc ze sklepu. Calkiem fajne sa tez rzeczy w magazynie. Polecam jak ktos w Uk.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.