| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Wbrew pozorom zadałeś mi bardzo trudne pytanie. Jest mnóstwo rzeczy których nie robiłam. Ale. Jak o czymś pomysle to od razu wiem ze nie mam na to czasu bo córki, bo mnóstwo rzeczy do zrobienia w domu itd. Lub nie mam na to pieniędzy.zawsze pojawie sie cos ważniejszego i wtedy z tego chciałabym pojawia się uczucie ze ja wcale tego nie chce nie potrzebuje itd.np. Bardzo chciałabym odwiedzić rodziców i rodzinę w stanach dodam ze nigdy nie latalam samolotem i chciałabym. Milobyloby zobaczyć mamę po jedenastu latach. Ale z córkami oczywiście ale wiza itd.
Pozdrawiam
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol cos gorszego Ci powiem, na stoliku nocnym mam dzwoneczek jak jest glosno rano to mam dzwonic po kawe. Dostaje ja podana w kubeczku z napisem HER MAJESTY :)))
|
|
|
|||
|
Hej Yohanno,
Tekst o szczęśliwej rewelacja!
pozdrawiam i uff nic nie muszę!
|
|
|
Musisz dobrze wykombinowac. Ja np. moje zaczynaja nauke plywania jutro, wiadomo do przebieralni ja je musze wziasc bo do meskiej nie wejda przeciez. Dowiedzialam sie ze w tym samym czasie jest sprint. Wiec juz je zostawie na plywaniu, a ja na gore pojde na sprint. Przynajmniej nie bede siedziala jak idiotka przez 30 minut.
|
|
|
Aneta wiesz o co mi chodzi badz troche egoistka to nie znaczy ze bedziesz zla matka, ale Ty tez zyjesz i masz prawo byc szczesliwa. W Polsce takie przekonanie ze musisz byc sluzebnica panska wynosimy juz z domu.
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Mam 2 braci wiec wiesz jak mialam, uslugiwanie na pelny etat.
|
|||||
|
No, nareszcie mam koniec tygodnia i 2 dni wolnego. Jutro idę do biblioteki po książkę.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Kurczę przyszedł rachunek do domu za gaz. Będzie z tego tysiąc złotych do zapłaty dla taty.
Ale nie o tym chciałem pisać. Jutro idę do biblioteki po tę samą książkę, jaką zamówiłem niedawno i ją będę studiował rano i wieczorem przed snem.
Przemyślenia będę wpisywał tu na forum, może ktoś skorzysta.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Drogi Igorze!
Wsparłem dzisiaj biednego kataryniarza pewną kwotą i podziękował.
Mam 2 egzemplarze książki, którą mi poleciłeś, ale nie wiem, czy jeden z nich dać mamie do przeczytania?
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
STRUMYK
3 godziny temu
Od bardzo dawien dawna chciałem usłyszeć "co na to kataryniarz" i w końcu się dowiedziałem.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Igor
ps. wpierw przeczytaj sam tak jak się umawialiśmy, oczywiście czekam na wnioski ;-)
|
|
|
227ania
2 dni temu o 21:26
To czekam na informację jakie dwie rzeczy zaczniesz robić dla siebie od przyszłego tygodnia, lub jeśli cię to przerasta - czekam na informacje o jednej takiej rzeczy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Jedna rzecz juz zaczelam, zaczelam od rzucenia palenia. Mam nadzieje ze to nie jest coś co mnie przerasta i ze dam rade:) czy Twoim zdaniem powinnam starac się z córkami o wize? Czy chodzi może o cos zupełnie innego?
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Rozmawialam właśnie z mamą na temat wyjazdu do nich. Zobaczymy
...co dalej
Pozdrawiam
|
|
|
Na razie czytam o odkryciu swojego drugiego Ja, jaka to część naszej osobowości jest w każdym z nas, wraz z drugą częścią nas samych, kierującą się lękiem.
Ja jeszcze nie odkryłem w sobie tego drugiego Ja, a pewnie bardzo by mi ono pomogło pokierować moim życiem na właściwe tory.
Dzięki Igorze za tą książkę, jestem wdzięczny za wskazanie tej pozycji jako wskazówki na życie. Aż mama się zdziwiła, jaką ja książkę mam przy sobie.
Myślę, że świat jest jednak bardziej skomplikowany niż nam się może wydawać, ale tak urządzony przez Stwórcę, że wszystko zmierza do szczęśliwego celu jakim jest Pełne Zjednoczenie Wszechświata w Jedno.
Dalsze wnioski wkrótce...
Pozdrawiam ;),
|
|
Frania |
|
Nowe pazurki na nowy tydzień. Czyżby to cos dla siebie?...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |