Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

W Polsce jeszcze nie ma takiego podejscia ze pracownik musi byc szanowany. Ze trzeba go stymulowac, a stymulacja bierze sie z dobrej placy i dodatkow. Wiadomo masz dobrego pracodawce to u niego zostaniesz i bedziesz sie rozwijal wszytko zrobisz, no i wiadomo jak tak jest to interes sie bedzie dobrze krecil. Pozatym polska polityka nie napedza do otwierania dobrych biznesow. Ostatnio kolega mojego meza przyszedl i mi opowiadal jak pracowal dla microsoft w Polsce 10 lat temu w 3 duzych miastach i mi sie zalil jaka korupcja byla, ze cos okropnego.

Tak wiem, mam dylemat. Szukać? Zmieniać? Czy nie pogorszę? Czy odejść od zawodu? Odejść z zawodu, gdy mam już naście lat doświadczenia? A może w innym biurze po prostu będę bardziej doceniona i praca będzie też bardziej urozmaicona? Dlatego liczę też na poradę Jgora. W którym kierunku iść? Czy w ogóle ruszać? Wiesz jedną z kart tarota na ten rok (jako tą drugą) Igor wyciągnął kartę Asa buław, a z tego co wiem jest to duża dawka energii, wiec może.... pozdrawiam

anet godzinę temu Napisz nam dokładnie co robisz by się rozwijać? Lub jakie kroki podjęłaś w ostatnim roku. 1. 2. 3. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 2 godziny temu W firmach IT już jest. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania Wczoraj o 23:01 To tylko stabilizacja emocjonalna ;) a coś więcej dla siebie? Opisz mi swoje hobby. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet:
Odejść z zawodu, gdy mam już naście lat doświadczenia?
Juz tyle prac mialam ze ja to juz chyba sie nie zdziwe gdzie trafie. Teraz tez robie cos co nie ma kompletnie nic wspolnego z moim wyksztalcenie, a co najlepsze zawsze uciekalam od tego. Jedynym plusem co teraz mam to jest to ze jestem freelancer i robie co mam robic i nikt mi nad uchem nie pierdoli. Ostatnio z moim szefem rozmawialam w lutym tamtego roku. To co bylo moim przeklenstwem w tamtych pracach czyli dokladnosc, punktualnosc, teraz mi wyszlo na plus. Czy jest super nie, ale doceniam wolnosc. Choc nie wiem jak dlugo dalej w tej pracy bede, i powiem ci cos kolo dupy mi to lata jak nie ta to inna. Ostatnio bylam na uniwersytecie tez sie wypytac, a mam kolo 40 stki. Mialam kiedys kolezanke w pracy poszla na studia w wieku prawie 60 lat, teraz jest terapeutka, a pracowala jako family support worker. A ile mam znajomych okolo 40 lat co sie doksztalcalo i przekfalifikowalo. Ostatnio weszla do sasiadki pracy bo mialam od niej auto z wypozyczali, a tam siedzi facet moze 45 lat, kompletnie do zespolu nie pasowal. Reszta ludzi 20 pare lat, a ona do mnie ze ma trening bo sie wlasnie przekwalifikowywuje, zaczyna nowa sciezke zawodowa.

a tak to wyglda :))) wszyscy skonczymy w ten sam sposob. http://i67.tinypic.com/bhix4l.jpg

ja jestem na etapie dzieci zaczely szkole wyrwala sie w domu jeszcze spaceruje, ale chce biegnac ;)

yohanna22 19 minut temu Nie wiem czy wszyscy ja się wybieram do nieba a potem w dalsze reinkarnacje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor 2 godziny Zapomniałem cię zapytać co powiedział Biedny? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Nie wiem czy wszyscy ja się wybieram do nieba a potem w dalsze reinkarnacje.
Do nieba to ja tez, ale tam juz chce zostac. Nasz dom widziales ? tak sobie to miejsce wyobrazam, z tamtad sie nie ruszam. Biedny nic nie powiedzial juz Ci mowilam. Ide do pracy Pa

Wpadne pozniej :)

Drogi Igorze Dla siebie? Hobby? Hmmmm.... Wstaje rano zaparzam sobie kawę i otwieram laptopa. To jest jak ja to nazywam moje "pięć minut" chyba ze córki zaraz się obudzą. Lubię sobie poczytać jak juz położę córci spać choć często po całym dniu to już mi się nie chce. Ale jak juz komuś powiedziales nie warto zaśmiecać sobie głowy to teraz juz nie wiem czy sięgać po kolejna ksiazke choc przyznaje ze książka zatytułowana"uliczka aniołów" leży na półce troche kusi. Pozdrawiam

yohanna22 To było pytanie do anet ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 52 minut temu Niema sensu po to sięgać, czas zacząć faktycznie coś dla siebie robić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Tylko co? Jak? Pozdrawiam

Drogi Igorze! Z książki jestem zadowolony, bo ona wygląda jak nowa, mimo, że wydana w 2011 roku. Trillerów w zasadzie nie czytuję, ale lubię Jacka Reachera jako bohatera powieści Childa. Filmów na codzień nie ogladam, bo nie ma się co podniecać wymyślanymi historiami, chyba, że film jest naprawdę dobry, co innego mama i tata, oni oglądają filmy jak leci, ja wolę komputer, grę menadżerską Football Manager (dopiero się jej uczę), lubię też od czasu do czasu przeczytać jakąś książkę, lubię słuchać radia i jak mi zdrowie w tym roku pozwoli to pojeżdżę trochę na rowerze, spacery też mi służą. Pozdrawiam,

Frania

227ania 31 minut temu Czego nigdy nie robiłaś a chciała byś zrobić? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 2 minuty temu Książkę którą nabyłeś masz przestudiować, dokładnie jak nigdy nic do tej pory. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Swoje przemyślenia możesz pisać tutaj na forum lub do mnie na meila, jednak wydaje mi się, że jeśli będziesz pisał tutaj na meila to wielu osobą pomożesz. Pozdrawiam Cię Strumyk Bardzo Serdecznie Igor ps. zachęcając do pracy nad sobą ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.