| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Drogi Igorze
Przeczytałam:) z ogromna przyjemnością do niej wrócę by lepiej utrwalić i więcej zrozumieć
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 21:55
Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Opisalam ci mój sen na maila. Będę wdzięczna jak pomożesz mi go zinterpretować. Szczególnie mnie martwią te trzy rzecz które opisalam .
Dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 10:16
Sen jest piękny i zapowiada szereg owocnych zmian ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
To pewnie dzieki twym bezcennym radom;) czekam na kolejne wskazówki
Pozdrawiam
|
|
|
Kurczę, nie mogę się już doczekać, aż dostanę od kuriera tą książkę, recenzje są dobre, może dzięki niej dowiem się czegoś nowego.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
STRUMYK
9 minut temu
Najważniejsze byś zaczął działać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Starałam się nie wiem jak mi poszło.
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
Wczoraj o 20:47
Życie jak zwykle wszystko zweryfikuje więc niema się czym przejmować.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Samopoczucie lepsze wiec chyba będzie dobrze. Co dalej? Jakaś dobra rada?
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze!
Książka dziś dotarła z księgarni, powoli zabiorę się za czytanie. Mam teraz dwie książki do czytania przy szafce nocnej. Jedna z nich to "Ostatnia sprawa" Lee Childa.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
Hej Igor,
Kolejny raz piszę z prośbą. Od wiosny pracuję w nowym biurze. Praca ta wpadła mi trochę przez przypadek i chyba do końca nie byłam do niej przekonana, ale pomyślałam spróbuję. Niestety mimo fajnych ludzi i całkiem dobrych zarobków, czuję, że się tu duszę! Nie są tu wykorzystywane moje predyspozycje. Jak mówią karty? Czy jest szansa na lepszą zmianę, czy powinnam się cieszyć z tego co mam? Boję się jednak, że ja tu nie rozwinę skrzydeł. Jak to widzisz, bo zaczynam popadać w jakąś depresję. Czy znajlazłabym coś lepszego, jak, kiedy?
Aneta
ps Biedna pani wsparta i bardzo dziękuje.
|
|
|
anet
45 minut temu
Ok, przed wróżbą konkretne pytanie jak widzisz dalszy swój rozwój i w jakich kierunkach?
Sprawa druga - jaka miała by być ta praca gdzie ty rozwiniesz skrzydła?
- charakter
- godziny
- zakres obowiązków
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
2 godziny temu
Tytuł wygląda ciekawie ale chyba nie oto ci chodzi jak mniemam ;) konkludując niema sobie co zaśmiecać niepotrzebnie głowy indukując negatywne emocje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
11 godzin temu
Do jakich wniosków doszłaś? napisz w trzech punktach:
Pozdrawiam
Igor
ps. musimy urealnić twoje myślenie ...
|
|
|
Drogi Igorze
1. Nie traćmy siły na coś co nie jest tego warte- nigdy nie wiadomo kiedy będzie nam potrzebna.
2. Dobro i pozytywne nastawienie
3. Ochrona jest pomocna(miało to zabrzmieć nieco inaczej)
to tak w skrócie
Pozdrawiam
|
|
|
HEJ, dzięki za tak szybki odzew. A teraz o mojej pracy. Pracuję w biurze projektów i prawie cały czas powinnam głównie kreślić na komputerze, ale to dla mnie nudne. Jestem osobą, która lubi kontakt z ludźmi i wszelkie uzgodnienia, załatwiania, narady stanowią dla mnie większą frajdę niż sam rysunek. Niestety to jest mała firma i większość załatwia szef, a my jak robotnicy. W poprzedniej firmie, która już nie istnieje miałąm szerszy zakres obowiązków biurowych i było ciekawiej, chociaż zawsze fascynowały mnie większe firmy, gdzie masz możliwość pnięcia się w górę. Ale od takich nie mam odzewu kiedy wysyłam cv. Zawsze ląduje u tzw. prywaciarza, gdzie kilkoro osób odwala na kompach czarną robotę. Chciałbym pracować w solidnej, może zagranicznej firmie (abym mogła wykorzystywać znajomość języków), tak po prostu na etacie, w firmie która tworzy jakieś wielkie inwestycje. Ale to chyba marzenie ściętej głowy. Niestety jako matka-polka nie mogę zbytnio wyjeżdżać i spędzać nocy w firmie. Chcę pracować normalnie, abym spędzała wieczory z rodziną, ale abym widziała możliwości awansu, rozwoju, poznawania nowych ludzi... Czasem nawet myślę o zupełnej zmianie zawodu, ale z drugiej strony szkoda tylu lat doświadczenia w branży. No nie wiem co zrobić.
pozdrawiam
Aneta
|
|
|
Anet chyba event coordinator by Ci praca odpowiadala.
Na pocieszenie Ci powiem ze wiekszosc robi prace ktorych nie lubi, z rowinieciem skrzydel czyli tzw. pniecie sie w gore jest bardzo ciezko. Mi sie np. nie udalo, zaczeto mnie gnebic. I nie tylko ja mam takie doswiadczenia. Tak jest w korporacjach niestety ludzie na stolkach bardzo dbaja o swoje miejsce.
|
|
|
Hej Yohanna,
Wiem, że tak jest i nie jesteś pierwsza, która mi to mówi. Ale ja cały czas pracowałam u prywaciarzy i nigdy żadnych dodatków, socjali czy premii nie widziałam. Tak naprawdę większość moich znajomych z branży mi mówi, że powinnam się cieszyć, bo w naszym zawodzie etat, który mam i zawsze miałam, to cud. Taki prywaciarz to woli 50 zł dać synowi na pizzę nić nam np. na kartę na fitness. Oszczędza się na wszystkim i na wszystkich tnie koszty. W większej firmie inaczej się to liczy. Chciałabym po prostu spróbować.Chyba, że inna droga dla mnie jest zapisana w gwiazdach....
pozdrawiam
|
|
|
Zawsze mozesz sprobowac czemu nie. Tylko wiem o co Ci chodzi zebys z deszczu pod rynne nie trafila, dlatego napewno pytasz Igora. Przygotuj sie na twardy tylek jak chcesz pchac do przodu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |