Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK:
Czy moja mama kupi w przyszłości nowy samochód? Bo teraz ma trupa w stanie agonalnym przed domem.
przynajmnie jezdzi, a jak jedzie to sie czlowiek cieszy. Samochody to pudla bez dna wydajsz w nie pieniadze bez skonczonosci. Jak stary to mala strata zawsze, a jak nowy to placzesz i placisz. Ja ostatnio przywalilam w plotek z drewna jechalam 2 mile na gdzine poszla polaowa swiatla z tylu. Ah placilam z placzem tymbardziej ze mam prawo jazdy od 18 lat i to byl moj pierwszy wypadek, a jezdze bardzo duzo.

anet Wczoraj o 01:10 Dziękuję bardzo Serdecznie, życząc w nadchodzącym roku dużo szczęścia zdrowia i wszelkiej pomyślności. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 3 godziny temu Widzisz chodziło mi tylko o to, że niekiedy próbujemy iść na skróty co jednak po czasie, dopiero kiedy nad tym myślimy okazuje się, że nie było rozwiązaniem najlepszym. Druga rzecz o którą mi chodziło to wybór drogi jakiej dokonujemy, tutaj też większość ulega emocjom w ogóle nie zastanawiając się nad tym wszystkim. Według mnie ty możesz spokojnie zwracać się do swego opiekuna ;-) Pozdrawiam Igor ps. większość się nie zwraca gdyż odpowiedź jaką by uzyskali wcale ich nie interesuje ;) i co ciekawsze dobrze to wiedzą ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 Chcoiałbym abyć ten materiał obejrzała tak na spokojnie w wolnym czasie, to jest o próbie odkrycia sensu życia ;) https://www.youtube.com/watch?v=v_J7zlLFweo&t=53s Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze! Niestety nie kupię książki jaką mi poleciłeś z empiku, zamówienie nie może być zrealizowane, ale poczekam na tą książkę z biblioteki DG, może mi byś polecił coś aktualnego, co jest w księgarniach a temat podobny. Pozdrawiam.

Frania

Igor:
wybór drogi jakiej dokonujemy,
No wlasnie i tutaj mi karma kompletnie nie pasuje.
Igor:
zwracać się do swego opiekuna ;-)
Zwracac to sie moge, nawet codziennie, tylko ze on od tak na zawolanie przeciez nie przychodzi.
Igor:
ten materiał obejrzała
Obejrzalam choc nie powiem meczylo mnie to okropnie, ale wiem co masz na mysli.

Igor:
wybór drogi jakiej dokonujemy
yohanna22:
No wlasnie i tutaj mi karma kompletnie nie pasuje.
Igor:
Widzisz chodziło mi tylko o to, że niekiedy próbujemy iść na skróty co jednak po czasie, dopiero kiedy nad tym myślimy okazuje się, że nie było rozwiązaniem najlepszym.
Droga na skróty nie pozwala na "zwiedzanie", naukę i wyciąganie wniosków w odpowiedniej skali.
Igor:
większość ulega emocjom w ogóle nie zastanawiając się nad tym wszystkim
I powtarza w kółko ciągle te same nauki... Chodzi o to, by wybrać drogę optymalną, a tzw. karma, to materiał, jaki mamy do "przestudiowania" w danym wcieleniu. Od nas zależy, jak to zrobimy i czy będziemy się z tym "szarpać". Oczywiście możemy to zrobić szybko, "bezboleśnie", "na skróty", ale pewnych etapów rozwoju nie przeskoczymy. To tak, jak w szkole - najpierw musimy nauczyć się mnożenia i dzielenia, bo bez tego nie zrozumiemy, na czym polega potęgowanie i pierwiastkowanie. Natomiast zrozumieniem "karmy" i "grzechów" większość nie grzeszy ;) Np. budzę się rano i patrzę, że na stole zostawiłem pół butelki niedopitego piwa..., sięgam po nie i zauważam, że nie ma w nim już gazu, po czym przychodzi refleksja: - O kur... nie dopiłem i nie zatkałem, wyleciał CO2... - Za jakie grzechy, dlaczego spotkała mnie taka kara?? - Do du... jest ten świat, że to tak działa, to była tylko chwila nieuwagi!!! ;))

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Czyli to co mamy przerobic jest nieuniknione.

STRUMYK Wczoraj o 19:3 Polecam ci taki artykuł: http://infra.org.pl/wiat-tajemnic/niezwyke-postaci/682-niezwyky-ze-arigo Pozdrawiam Igor ps. przeczytaj dokładnie wtedy zrozumiesz dlaczego ta książka a nie inna

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 Wczoraj o 23:32 Mało tego nie da się tego uniknąć. Gdyż wraca pod inną postacią. Pozdrawiam Igor ps. prościej niż zrobił to wendoł nie da się wyjaśnić.

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 Wczoraj o 20:25 Jesteś blisko tak ci powiem ;) na dobranoc. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Z łatwością potrafię sobie wyobrazić, że mogłem żyć w ubiegłych stuleciach i napotkać tam pytania, na które nie znalazłem jeszcze odpowiedzi, więc musiałem urodzić się ponownie, ponieważ nie wypełniłem powierzonego mi zadania. Carl Gustav Jung (psychiatra i psycholog, twórca psychologii głębi) (...) Prowadzone systematycznie badania wykazały ponadto, że w przeszłych wcieleniach pacjenci stykali się najczęściej z tymi samymi osobami, z którymi byli związani w obecnym życiu, ale wzajemne relacje, a nawet płeć zwykle ulegały zmianie. To z tej książki "Świadomość wielowymiarowa w świetle badań naukowych" :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witaj Igorze! Przeczytałem artykuł rano. Mogę się domyślać aluzji co do książki. Na razie mam wolne do poniedziałku (biorę 2 dni wolnego jutro i w czwartek). Pozdrawiam,

Frania

Igor:
esteś blisko tak ci powiem ;) na dobranoc.
To fajnie bo mam juz dosc.

STRUMYK Wczoraj o 19:43 Przestudiujesz książkę dokładnie, przestudiuje mama i zrozumiecie, że kupno nowego samochodu nie jest wielkim osiągnięciem. Tysiące ludzi codziennie na całym świcie kupuje nowe samochody. Osiągnięciem było: - wynalezienie silnika spalinowego - komputera sterującego - itd... Pozdrawiam Igor ps. cieszy mnie zdolność czytania ze zrozumieniem to już jest naprawdę coś ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

wendol Wczoraj o 19:37 Może tak być choć z początku wiele na to nie wskazuje, ostatnimi czasy poznałem sympatyczną kobietę, która twierdziła, że o naszej znajomości z nią poinformowała ją wróżka. A skoro tak było to oznacza ni miej nie więcej, ze znajomość była zapisana w gwiazdach. Pozdrawiam Igor ps. poza tym czym jest czas?

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 Wczoraj o 22:31 Eeee tam ty jesteś twarda jak skała ;) Pozdrawiam Igor ps. chyba będę niebawem w Birmingham ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
chyba będę niebawem w Birmingham ;-)
To daj znac kiedy. Jak chcesz zobaczyc moje miasto to tez daj znac zalezy ile zostajesz. Moglabym Ci pokazac moje miasto bo jest piekne. Pociag jest z Moor Street bilet chyba £8 w oby dwie strony, ale jak jedziesz wieczorem to nawet przejdziesz za darmo;) Polecam drinki w the alchemist musisz sprobowac the bubble bath -:))))

Ok, kupiłem książkę z Allegro. Powinna dojść w przyszłym tygodniu, albo jeszcze w obecnym. U lekarza wszystko w porządku, jutro idę do apteki po leki. Dobrze, że wziąłem dwa dni wolnego, odpocznę trochę. Pozdrawiam,

Frania

STRUMYK Wczoraj o 15:54 Poszło, przesłuchaj dokładnie wszystkie części i się odezwij. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.