| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
STRUMYK
23 minut temu
Grunt to mieć cele do realizowania, to jest zawsze najważniejsze. Dlatego chciałem byś kupił tę książkę.
Czas przestać się ograniczać.
Co do snu to najważniejsze, że ją zamówiłeś to dobry znak.
Pozdrawiam
Igor
ps. drugi raz jak tylko wstaniesz od razu zapisuj ;)
|
|
|
227ania
godzinę temu
Przerobiłem specjalnie dla Ciebie swoją stronę główną www.wieszcz.eu teraz myślę, że bez problemu uda ci się wysłać meila, gdyż niestety nic nie doszło.
A nie doszło bo brak ci cierpliwości, to druga rzecz nad którą będziemy pracować.
Bo tak na nic moje wróżby Kochana ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. no i naucz się czytać w tekście ze zrozumieniem to co inni do ciebie piszą a nie to co ty chcesz zobaczyć ;)
|
|
|
yohanna22
7 godzin temu
Bo widzisz zdradzę ci pewną tajemnicę - kiedy już naprawdę jesteśmy na coś gotowi to wszystko samo do nas przychodzi, natomiast jeśli nie jesteśmy, lub nie jest nam to dane to wtedy zaczyna się wyrywanie tego od życia.
Miałem tutaj zresztą ostatnio bardzo ciekawy przypadek, człowieka co poległ na własnych słabościach, próbując na siłę wyrwać coś życiu a do tego jeszcze cudzym kosztem ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. nie opisuj nam dokładnie kto i co ale przemyśleniami możesz się podzielić, jak wiesz to zawsze jest w cenie.
|
|
|
Drogi Igorze
Bardzo za wszystko dziękuję, wysłałam juz wiadomość. Teraz na pewno dojdzie:)
Pozdrawiam
|
|
|
227ania
9 minut temu
Kochana tylko jeszcze treść musi być w wiadomości ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. odpisałem ;)
|
|
|
Drogi Igorze
Tresc byla lecz najwidoczniej znkla:( pewnie była bez sensu i nie warto było tego czytac:)
pozdrawiam
|
|
|
Kochana tak myślałem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||||||
|
Drogi Igorze
Czy teraz moje maile zawierają jakaś treść?
Pozdrawiam
|
|
|
Życzę wszystkim szampańskiej zabawy sylwestrowej oraz szczęśliwego Nowego Roku...
|
|
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym 2017 Roku, oby był lepszy od poprzedniego.
Pozdrawiam
|
|
Frania |
|
Chciałem Cię Igorze zapytać o pewną rzecz.
Czy moja mama kupi w przyszłości nowy samochód? Bo teraz ma trupa w stanie agonalnym przed domem.
Pozdrawiam,
|
|
Frania |
|
227ania
4 godziny temu
Teraz wszystko jest jak trzeba.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
STRUMYK
45 minut temu
Właśnie po to jest ta pozycja ;) którą będziesz studiował.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
monetka73
2 godziny temu
Monetka wszystkiego najlepszego również.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
5 godzin temu
To była projekcja twojej przyszłości ;-) i dokładnie tak zrobić musisz jak ci się śniło.
cytat: Popatrz tak realnie w kolo siebie 99.9 % ludzi musi wszytko wyrywac od zycia.
Bo widzisz taki właśnie procent nie akceptuje tego co ma i drogi takiej jaką podsuwa im życie. Obserwuję to od dawna, zresztą sam niekiedy się na złapałem ;)
Wynika to z faktu iż na początku wyrywania czegokolwiek od życia, ludzie nie rozumieją, że rzeczy które pragną wyrwać kompletnie są im do niczego nie potrzebne. Dochodzą do tego jednak w późniejszym czasie lub zbyt późno by się spod tego wyrwać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam wszystkich Forumowiczów i składam Wam najlepsze życzenia na Nowy 2017! Abyście spełniali wszystkie swoje marzenia i zawsze mieli siłę, aby być wsparciem dla innych! Pozdrawiam Aneta
|
|
|
Szczesliwego Nowego Roku wszystkim zycze. Duzo zdrowia i milosci :)
|
|||
|
ps. bo jak juz wiemy bo juz znamy opiekunow duchowych i ze nam pokazuja droge. Juz wiemy ze od nas zalezy jaka droge wybierzemy.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |