| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
2 grudnia, 00:18
Co u ciebie?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Czasami sama jestem przerażona tym jak wielu rzeczy nie rozumiem. Poproszę o kilka wskazówek jak przestać oceniać innych. Poza tym co z moimi pytaniami?
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze!
Odebrałem maila, chyba najpierw udam się do biblioteki w styczniu. Potem może kupię tą książkę.
Pozdrawiam
|
|
Frania |
|
STRUMYK
godzinę temu
Im szybciej tym lepiej ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
3 godziny temu
Skończ zadane ćwiczenie potem możemy iść dalej.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
godzinę temu
W mojej opinii Jesteś gotowa od dawna.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Przychodzi sama, pewnego dnia z rana kiedy tylko wstaniesz i poczujesz coś dziwnego koło siebie, oznaczać to będzie, że przyszła i siedzi i czeka.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Otrzymam od ciebie kilka wskazówek jak opanować sztukę o której mowa? Wiem ze będę wtedy spokojniejsza a przez to szczesliwsza. Tylko jak tego dokonać?
|
|
|
Zasada pierwsza w każdym treningu trzeba chcieć ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
To ćwiczenie może potrwać tygodnie, miesiące, lata... Cos mi die zdaje ze nie potrzebnie zadałam pytania na nadchodzący rok:)nie wiem czy w tak szybko opanuje te sztukę. Ale nie mowie ze nie jest to niemożliwe. Staram sie kontrolować swe myśli wiec może się uda:)
|
|
|
227ania
18 minut temu
Napisz do mnie na meila, może to przyspieszymy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Jestem pewna że bedziesz wiedział kiedy mi die uda i jak mi idzie oraz kiedy dać mi wskazówkę lub ostrzec. Więc juz milczę i biere sie za siebie:)
Pozdrawiam
|
|
|
wiem ze już kiedy na forum było gdzie znajduje się twój mail ale do informatykow nie naleze, szukam... mamnadzieje ze dotrze.
|
|
|
227ania
9 minut temu
Wejdź na stronę www.wieszcz.eu i przez główną stronę możesz napisać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Przez stronę główną wyskakuje mi błąd i tez nic. Ale jeżeli tobie wyświetla mój adres email to będę ogromnie wdzięczna jeśli napiszesz mi kilka rad.
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze
Wyslalam wczoraj wiadomość ale nie wiem czy w dobrym miejscu i czy dotarła?
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze!
Zamówiłem tą książkę w Empiku na 4 stycznia. Dziś miałem w nocy sen dotyczący chyba mojej przyszłości, ale jak zwykle mało pamiętam ze snu, jakieś przebłyski co najwyżej.
Pozdrawiam,
STRUMYK,
PS kurcze, ale droga ta gra Football Manager 2017, ale może ją kupię za swoje pieniądze.
|
|
Frania |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |