Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK 5 minut temu Kiedy spotkasz to oznaczać będzie, że przyszedł czas na zmiany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Może masz rację, jak spotkam biednego to się podzielę swoją energią, na koncie w banku i tak mam niewiele jak na swój wiek, ale może to się zmieni w przyszłości. Dobrze, że daję sobie w pracy na stażu radę przez 8 godzin, bo przed stażem obawiałem się, czy dam radę być w pracy przez 8 godzin. Mam pomysł, aby w przyszłości założyć swoją firmę, pieniądze na pewno się znajdą. Pozdrawiam serdecznie :)

Frania

STRUMYK 5 minut temu Konkludując na wszystko w czasie i przestrzeni musi się zrobić miejsce ale takie które wyeliminuje negatywne skutki sukcesu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Troche dzis wspomoglam, nie jestem pewna czy byli a raczej są najbardziej potrzebującymi, ale sprawilo mi to przyjemność:) Pozdrawiam...

Witam Igorze! Chcę przelać na konto Fundacji 20,00 PLN na święta dla małego dziecka, już wcześniej robiłem taki przelew jakiś czas temu. Ale chciałem Cię zapytać o pewną rzecz. Wydaje mi się, że chce przedostać się do mojej świadomości informacja, że mogę spotkać dziewczynę w czerwcu 2018 roku może na wakacjach. Mam już prawie 36 lat, a nie mam bliskiej osoby, w związku z tym pytanie: Czy spotkam w życiu tą wymarzoną kobietę i co muszę zrobić, aby tak się stało? W sumie to nie siedzę przecież w domu, a to na pewno była przeszkoda w minionych latach, no i jestem po chorobach, które mi się przytrafiły, a do dyskotek w regionie nie mam jakoś drygu, aby się tam udać. PS. Co do pracy to na razie jest ok, najwyżej znajdę sobie coś innego po stażu, najlepsza byłaby umowa o pracę za 2000,00 PLN brutto. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

Frania

Witam! Zapłaciłem dzisiaj kwotę 20,99 PLN na konto Fundacji Miej Serce z Rybnika jako Akcja dla Bartka (zresztą imiennika) i przynajmniej niech się małe dziecko cieszy z prezentu świątecznego. Pozdrawiam, Bartek M,

Frania

Życzę wszystkim zdrowych wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia

Wsparłem dzisiaj grajka ulicznego kwotą 2 PLN, na stażu było dziś co robić, wiadomo remanent. Pozdrawiam :)

Frania

STRUMYK Wczoraj o 19:16 Chciałbym ci za wszystkie datki bardzo serdecznie podziękować, napisz do mnie na meila, przedyskutujemy kilka spraw. Pozdrawiam Igor ps. zresztą nie tylko tobie ale i innym którzy do mnie napisali z prośbą o odpowiedź i mogli powiedzieć co powiedział Biedny

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 6 dni temu o 22:02 Abyśmy osiągnęli u ciebie postęp musisz zapomnieć o ocenianiu, wiem jakie to jest trudne i sam się niekiedy na tym łapię. Ale jeśli się tę zdolność opanuje robi się łatwiej i ciekawiej a co najważniejsze proście. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Co do oceniania to pewnie chodzi ci o wpis ze nie wiem czy są najbardziej potrzebującymi. Wspomagam ich każdego roku bez względu na to jaki maja status materialny. Czuje ze tak trzeba. Wiem ze powinnam dać komuś pod kościołem. Pozdrawiam

Drogi Igorze Mam nadzieję że spotkam dziś kogoś kto będzie miał coś do przekazania Pozdrawiam

Cóż, może innym razem...

No i wygląda na to, że przełożę 2 dni wolne na styczeń. Nie mogę doczekać się wypłaty z PUP. Pozdrawiam

Frania

Czeka mnie jutro ciężki dzień. Zmarla mama mojej koleżanki.musze pójść na pogrzeb. Nie wiem czy będę potrafiła ja wesprzeć.nie będę dala rady wydusić z siebie cokolwiek.w takich sytuacjach czuje sie sparaliżowana. Zwłaszcza gdy poczuje zapach śmierci .

Nie bylo zle. Nie czułam zapachu. Nie bylo paraliżu. Przetrwalam. Co do oceniania miałeś jak zawsze racje. Tylko jak? Powinnam miec gdzies to co inni robią, mówią? Nie wiem.

Drogi Igorze Wspomoglam. Może nie pod kościołem ale czułam ze powinnam, może inaczej to ujmę -chciałam. Usłyszałam "od tego jestesmy" nie wiem czy to ważne i czy ma to jakiś sens. Pozdrawiam

227ania godzinę temu Widzisz to się nam tylko tak wydaje, że rzeczy które robimy nie mają sensu, jednak głębszy sens mają zawsze, problem w tym, że nie zawsze umiemy go odczytać lub prawidłowo zinterpretować. Sztuka - nie oceniania jest jedną z najtrudniejszych do opanowania ale jeśli ją opanujesz to będzie już znaczny krok do opanowania samego siebie a dopiero potem można próbować opanować rzeczywistość. W innej kolejności to niestety nie przynosi zamierzonych rezultatów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

STRUMYK Wczoraj o 18:57 Mail doszedł, dziękuję bardzo, mam tylko prośbę nie zapomnij o tym co ci napisałem. Pozdrawiam Igor ps. później nam będzie łatwiej

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 19 grudnia, 12:02 Tarot kartami VIII Mieczy i As Kijów mówi, że będzie to rok w którym uda się pokonać wiele przeciwności losu jakie życie stawia nam na naszej drodze, stawia gdyż niosą one istotny element wychowawczo edukacyjny. Element, który ma nas przygotować do nowych i lepszych jakościowo wyzwań. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.