| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
47 minut temu
Jak czujesz i ci serce podpowiada tak zrób.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Wszystko z nim w pozadku.
Cos innego sie na pewno wydarzy.
|
|
|
yohanna22
8 godzin temu
Przynajmniej dowiedziałaś się sama.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
a tam list wyslali 29 dzisiaj doszedl. Czyli zgadza sie.
Humor mam nawet mi wlasnie wyszedl.
X mieczy VII mieczy VII bulaw no i na koniec rycerz pcharow, wiec zakoncze calkiem niezle nie bede lezala umarla.
Czyli jak to u mnie norma calkiem normalny rozklad nic sie nie zmienia od lat, jeszcze powinnam miec jakiegos puchara za plecami.
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze
Znów dziwny sen. Najpierw bylam w Norwegii i czekałam na metro. Później juz bylam w pustej wannie z L. Później prowadzą auto zadzwonil do mnie P i prosił bym się z nim umowila i ze ma jakies problemy. Później bylam w szpitalu czekałam na miejsce okazalo sue ze nie będę tam leżeć. Miałam na twazy jakiez liszaje czy plamy od uczuleń nie wiem okropne to bylo i sen tez okropny.moze wiesz co oznacza?
Pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze!
Zaczęło mi się układać w życiu, jestem teraz na stażu w sklepie w Będzinie do końca marca 2017.
Czy zostanę w tej firmie na dłużej po zakończeniu stażu?
Czy będę zdrowy za kilka miesięcy po wyleczeniu choroby trzustki? Bo chciałbym w wakacje pojeździć na rowerze.
Pozdrawiam serdecznie.
PS Dzisiaj zadzwonił do domu potrzebujący człowiek, to poradziłem mu, aby udał się na bliskie pogotowie. Jak spotkam jakiegoś biednego to dam mu parę złotych, jak będę już miał pieniądze ze stażu :)
|
|
Frania |
|
Czesc Strumyk
|
|||||
|
tutaj o filmie
https://www.youtube.com/watch?v=SE-EPm8_4Hs
|
|
|
Witaj Yohanna :).
Co do pracy to na razie trudno powiedzieć, ale przynajmniej przez zimę będę miał zajęcie, staż mam z Urzędu Pracy to przynajmniej jakaś korzyść dla mnie będzie finansowa, a co potem to się zobaczy.
Co do zdrowia to specjalnie nie narzekam, ale choroba trzustki mi się przytrafiła po Świętach Wielkanocnych, może po prostu coś nieświeżego zjadłem i mnie zaczęło boleć. Przynajmniej trzustka jest zregenerowana, są jeszcze dwie torbiele, a w styczniu idę na wizytę do ordynatora, może zaleci mi badanie USG. Zobaczymy.
Ale mimo wszystko chciałbym znać opinię Igora na moje pytania, może coś się dowiem więcej.
Pozdrawiam :)
|
|
Frania |
|
hej
|
|||
|
Kto jest z Warszawy i ma czas, polecam ciekawe zajęcia.
Pozdrawiam
Igor
http://www.wieszcz.eu/2016/12/04/informator-polskiego-towarzystwa-astrologicznego-122016/#more-756
|
|
|
Drogi Igorze
Wspomogłam szlachetną paczkę. Może tak jakaś dobra wrozba na przyszły rok, np. Co mnie czeka w
1.pracy
2.finansach
3.miłości
4.zdrowiu
5.z córkami
Albo chociaż opowiedz o L?
Hmmmm chyba trochę tego za duzo
|
|
|
227ania
Chwilę mnie nie było, jutro zaglądnę w karty.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Cię Igorze,
Czy mógłbyś powiedzieć, jaki będzie dla mnie ten rok 2017?
Czy zapowiadają się dla mnie jakieś zmiany, czy będzie to rok spokojny, jak to widzisz u mnie i u mojej rodziny?
Biedny dziękuje i życzy Wesołych świąt?
POZDRAWIAM
Aneta
|
|
|
Drogi Igorze
Trochę to trwa, zaczęłam już nawet myśleć że zobaczyłeś w kartach coś strasznego i nie chcesz mi powiedzieć. Mam nadzieje ze jest jeszcze dla mnie jakas przyszłość.... Dowiedziałam sie dzis ze najprawdopodobniej będę miała operacje ręki.nie wiem jak to będzie:(
Pozdrawiam
|
|
|
Witam!
Jakoś nie mogę spotkać biednego w drodze do pracy, a dałbym tak przed świętami mu parę złotych w dobrej wierze :).
Pozdrawiam :)
|
|
Frania |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |