Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 47 minut temu Jak czujesz i ci serce podpowiada tak zrób. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Wszystko z nim w pozadku. Cos innego sie na pewno wydarzy.

Wszystko sie wyjasnilo dzisiaj dlaczego przyszedl :(

yohanna22 8 godzin temu Przynajmniej dowiedziałaś się sama. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

a tam list wyslali 29 dzisiaj doszedl. Czyli zgadza sie. Humor mam nawet mi wlasnie wyszedl. X mieczy VII mieczy VII bulaw no i na koniec rycerz pcharow, wiec zakoncze calkiem niezle nie bede lezala umarla. Czyli jak to u mnie norma calkiem normalny rozklad nic sie nie zmienia od lat, jeszcze powinnam miec jakiegos puchara za plecami.

yohanna22:
jakiegos puchara za plecami.
no tylko dalej juz nie wyciagalam ale 8 pucharow by pasowala po VII bulaw taki typwy moj rozklad.

a mialo byc VIII mieczy a nie VII to by bylo za piekne :)

Drogi Igorze Znów dziwny sen. Najpierw bylam w Norwegii i czekałam na metro. Później juz bylam w pustej wannie z L. Później prowadzą auto zadzwonil do mnie P i prosił bym się z nim umowila i ze ma jakies problemy. Później bylam w szpitalu czekałam na miejsce okazalo sue ze nie będę tam leżeć. Miałam na twazy jakiez liszaje czy plamy od uczuleń nie wiem okropne to bylo i sen tez okropny.moze wiesz co oznacza? Pozdrawiam

Witam Igorze! Zaczęło mi się układać w życiu, jestem teraz na stażu w sklepie w Będzinie do końca marca 2017. Czy zostanę w tej firmie na dłużej po zakończeniu stażu? Czy będę zdrowy za kilka miesięcy po wyleczeniu choroby trzustki? Bo chciałbym w wakacje pojeździć na rowerze. Pozdrawiam serdecznie. PS Dzisiaj zadzwonił do domu potrzebujący człowiek, to poradziłem mu, aby udał się na bliskie pogotowie. Jak spotkam jakiegoś biednego to dam mu parę złotych, jak będę już miał pieniądze ze stażu :)

Frania

Czesc Strumyk
STRUMYK:
aczęło mi się układać w życiu, jestem teraz na stażu w sklepie w Będzinie do końca marca 2017.
Super Wszystko bedzie OK jak pracodawca jest fajny jak nie to moze byc skomplikowanie. Wiec nie pytaj kart tylko sam wyczuj jak myslisz jak tam jest jakie masz odczucia to idzie wyczuc juz po 1 -2 miesiacach.
STRUMYK:
Czy będę zdrowy za kilka miesięcy po wyleczeniu choroby trzustki? Bo chciałbym w wakacje pojeździć na rowerze.
A co robisz w tym kierunku bo z chorobami to jest tak ze tez trzeba walczyc. Ja sama po sobie wiem ze to co jem i robie wplywa na moj organizm. Ja uwelbiam spinning i RPM 3/4 x w tygodniu i plant based diet do tego spokoj i cisza. Po tym wszystkie moje dolegliwosci ustaja, a nawet mam pwrot do zdrowia, wszystkie wyniki ok. Polecam Ci film food choices. I nie sluchaj ludzi co mowia ze choroby biora sie z jakis karmicznych obciazen badz ze cos zle w zyciu komus zrobiles. Choroby biora sie ze zlych nawykow, genetyki i biedy, problemow. Pozdrawiam powodzenia

tutaj o filmie https://www.youtube.com/watch?v=SE-EPm8_4Hs

Witaj Yohanna :). Co do pracy to na razie trudno powiedzieć, ale przynajmniej przez zimę będę miał zajęcie, staż mam z Urzędu Pracy to przynajmniej jakaś korzyść dla mnie będzie finansowa, a co potem to się zobaczy. Co do zdrowia to specjalnie nie narzekam, ale choroba trzustki mi się przytrafiła po Świętach Wielkanocnych, może po prostu coś nieświeżego zjadłem i mnie zaczęło boleć. Przynajmniej trzustka jest zregenerowana, są jeszcze dwie torbiele, a w styczniu idę na wizytę do ordynatora, może zaleci mi badanie USG. Zobaczymy. Ale mimo wszystko chciałbym znać opinię Igora na moje pytania, może coś się dowiem więcej. Pozdrawiam :)

Frania

hej
STRUMYK:
Co do pracy to na razie trudno powiedzieć, ale przynajmniej przez zimę będę miał zajęcie, staż mam z Urzędu Pracy to przynajmniej jakaś korzyść dla mnie będzie finansowa, a co potem to się zobaczy.
Wiem jak to jest bo sama bylam na takim stazu z Urzedu Pracy i wlasnie po roku mnie nie zostawili ze wzgledu na brak funduszy, ale to byla budzetowka wiec norma. Pa

Kto jest z Warszawy i ma czas, polecam ciekawe zajęcia. Pozdrawiam Igor http://www.wieszcz.eu/2016/12/04/informator-polskiego-towarzystwa-astrologicznego-122016/#more-756

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Wspomogłam szlachetną paczkę. Może tak jakaś dobra wrozba na przyszły rok, np. Co mnie czeka w 1.pracy 2.finansach 3.miłości 4.zdrowiu 5.z córkami Albo chociaż opowiedz o L? Hmmmm chyba trochę tego za duzo

Biednego wesprze jak tylko będę mogla.

227ania Chwilę mnie nie było, jutro zaglądnę w karty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Cię Igorze, Czy mógłbyś powiedzieć, jaki będzie dla mnie ten rok 2017? Czy zapowiadają się dla mnie jakieś zmiany, czy będzie to rok spokojny, jak to widzisz u mnie i u mojej rodziny? Biedny dziękuje i życzy Wesołych świąt? POZDRAWIAM Aneta

Drogi Igorze Trochę to trwa, zaczęłam już nawet myśleć że zobaczyłeś w kartach coś strasznego i nie chcesz mi powiedzieć. Mam nadzieje ze jest jeszcze dla mnie jakas przyszłość.... Dowiedziałam sie dzis ze najprawdopodobniej będę miała operacje ręki.nie wiem jak to będzie:( Pozdrawiam

Witam! Jakoś nie mogę spotkać biednego w drodze do pracy, a dałbym tak przed świętami mu parę złotych w dobrej wierze :). Pozdrawiam :)

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.