Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Chodzenie po szlaku jest... nudne :) Da się wejść do puszczy "dowolną" drogą i zapuścić się w głąb, ale trzeba się przedzierać i nie jest to wygodne, bo puszcza jest mocno zarośnięta. Jaja trzeba mieć, jak się z kimś walczy. Z kobietą przecież walczył nie będę.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
:P

monetka73

monetka73:
lubie Cie ..brat mi o Tobie cos kiedys chyba sympatycznego pisac lubie babki z jajami......
Tak się składa, że musze je miec....tzn ....jaja :-P Nawiasem mówiąc, wcale sie o nie nie prosze, to system i ludzie zmuszają mnie abym je sobie zaadoptowała :) Zgubić się można nie tylko w puszczy Białowieskiej ale i w życiu , facet pomyli swoją tożsamosć lecz często bywa, że narzuca obcą typowo męska kobiecie, która nie chce mieć " jaj" bo ma piersi :) Pozdrawiam :)

Polina:
To nie było głupie pytanie lecz jak najbardziej poważne . "Z" czeka na operacje i jest moim mężem ( los mi go dał i mam się o niego starać, troszczyć, wspierać, choć nie jest mi z tym łatwo ) Nie raz i nie dwa chciałam od niego odejsć, mogłabym mnożyć róznice między nami i powody moje , na ten czas nie ma to sensu. Ponawiam moje pytanie Igorze ponieważ on usycha, jest strzępem człowieka, jego psychika jest na granicy wytrzymałosci, a ja , ta baba z " jajami" troszczę się o niego, wspieram i nie zostawię . Chciałabym odrobinę swiatełka w tunelu, nie dla siebie lecz dla niego a nader wszystko możliwosci z których ja dla niego mogę skorzystać. Pozdrawiam :)

Witam, Igorze drogi spoglądnąłbyś w karty i sprawdził, czy mój mąż obroni wreszcie pracę inżynierską? Skończy to kiedyś pozytywnie? Już brak mi słów dla niego za to przedłużanie. Biednego wspomogłam i dziękuje. pozdrawiam Aneta

witam, prosze o spoglądniecie w karty i przepowiedzenie mi przyszłości. niedawno skończyłam studia i chciałabym pracowac w swoim zawodzie i otworzyc swoje biuro. czy będę pracowąla jako księgowa. Jelenia Góra tam chcialabym mieszkać i prowadzić swoją firmę, bo też tam mieszka mój chłopak. czy spełni sie moje marzenie? czy los wskaże mi inną drogę? i Czy mój chłopak zostanie moim mężem?

Witam wszystkich! Witaj Igorze! Dawno tu mnie nie było na forum, ale teraz piszę znowu. Igorze, w tym roku zachorowałem na ostre zapalenie trzustki po Świętach Wielkanocnych. Obecnie mam dwie torbiele w głowie trzustki, ale na razie jest dobrze. Mam takie pytania dwa: Czy uda mi się po dłuższej przerwie spowodowanej chorobą wrócić na rynek pracy? Czy znajdę w życiu drugą połówkę? Czasem też myślę o powrocie do Warszawy i tam ułożenie sobie życia, ale na razie mieszkam w Dąbrowie Górniczej.

Frania

STRUMYK Wczoraj o 10:04 Tarot kartami As Kijów i Rydwan VII mówi, że budząca się silna wola pozwoli zrealizować zakładane cele ;) Pozdrawiam Igor ps. wszystko się ułoży ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

luizaaa 30 sierpnia, 13:56 Tarot kartami Rycerz Monet i III Monety mówi, że wszystko znajdzie szczęśliwe rozwiązanie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 29 sierpnia, 12:43 Tarot kartami V Kijów i Król Kijów mówi, że owszem z tym, że potrzebuje motywacji ;) Pozdrawiam Igor ps. zdolny ale leń ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Polina 15 sierpnia, 20:42 Powiedz mu ode mnie, że Tarot kartami Rycerz Monet i Król Monet mówi, że posiada on niezwykły dar zarabiania pieniędzy - niewiedźeć dlaczego z niego nie korzysta. Pozdrawiam Igor ps. są pewne metody ale nim do nich dojdziemy => trzeba użyć metod standardowych ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

wendol 6 sierpnia, 17:15 Poza tym niema tam co oglądać - bo w kółko to samo niezależnie gdzie zajedziesz ;) choć zdarzają się wyjątki jak podczas mojej ostatniej podróży. Pozdrawiam Igor ps. jutro dam ciekawe zdjęcie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam. Przejrzałam temat i jestem pod ogromnym wrażeniem Igor :) Zawsze fascynowała mnie sztuka wróżenia z Tarota. Jako księgowa Wałbrzychska miałam wiele wątpliwości, ale bardzo chce wiedzieć, co tarot myśli na ten temat, a mianowicie, czy niedługo czeka mnie zmiana pracy?

:)

fiomar Wczoraj o 10:59 Tarot kartami IV Kije i Królowa Pucharów mówi, że jeśli obecnie będziesz przeceniać swoje możliwości możesz nabawić się kłopotów. Najlepszym miesiącem do zmiany pracy był sierpień. Kartami Rycerz Pucharów i Gwiazda XVII mówi, że dzięki pomocy mężczyzny dokonasz właściwej zmiany ;) pomijając inne rzeczy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam serdecznie Mam ważne pytanie Co czuje do mnie Janusz? Biedny otrzymał datek :) Pozdrawiam Pana serdecznie :)

bluangel 5 godzin temu Tarot kartami V Mieczy, Mag I oraz Słońce XIX mówi, że Janusz ma jakiś problem innej natury i nie jest się w stanie chwilowo skoncentrować na związkach. Wynika to z jego natury. Tarot kartą Słońce mówi, że jest możliwa jego przemiana w miesiącu styczeń. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Za datek na biednego oczywiście bardzo dziękuję. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam ! Piszę przez tą stronę bo może ty Igorze mi pomożesz.Wiem że potrafisz wróżyć bardzo dobrze.Zaplątałam się w kredyty przez budowę domu.Było to kredyty na realizację marzeń-mianowicie na budowę domu.Efekt taki, że jestem bardzo zadłużona, a dom nie wykończony.Czy uda mi się wyjść z tej sytuacji do końca roku ?I czy jakimś cudem zamieszkam w moim domu którego próbuję budować ?

Igor:
Polina 15 sierpnia, 20:42 Powiedz mu ode mnie, że Tarot kartami Rycerz Monet i Król Monet mówi, że posiada on niezwykły dar zarabiania pieniędzy - niewiedźeć dlaczego z niego nie korzysta. Pozdrawiam Igor ps. są pewne metody ale nim do nich dojdziemy => trzeba użyć metod standardowych ;)
On chyba nie wie jaki ma dar, gdyby wiedział korzystałby z niego. Ja też nie wiem , jaki to dar. O jakich metodach mówisz ? :) poza standardowych oczywiscie. Co prawda nadal czeka na operację i już swiruje , ja natomiast wspieram go jak brata, członka rodziny - i tyle już tylko zostało. Doczeka się tej operacji ? Proszę , odpowiedz :)

https://www.youtube.com/watch?v=Zn1sY8zB87E Ma to coś z magii ostatni przypadek już kiedyś wrzucaliśmy ale przypadek pierwszy czy szczególnie drugi bardzo interesujący dziewczyna uruchomiła jakiś potencjał który się miewa w momencie dojrzewania nie miała nad nim kontroli czym się przestraszyła a pro po przypomina mi się jakiś chłopaczek który kilka lat temu zadał tu pytanie o swój stan możliwości para normalnych jakoś więcej się mało co odzywał czy opanował swoje moce bo to ciekawe zazwyczaj zjawiska te zanikają ze zmianami hormonalnymi w organizmie. Polina co Tobie pozostaje jak jego nie wspierać Nie jesteśmy wymienni przyjaciel jak odchodzi to zawsze jest strata bo jeżeli wypełnimy jego miejsce inną przyjaźnią zawsze będzie żal tego co się już nie wróci. Liczy się zdolność przeżywania pewnych stanów nadających życiu sens i smak. Jednocześnie ze wspieraniem trzeba pamiętać że jakieś doświadczenie życiowe jest częścią czyjeś ścieżki życia. Może jemu jest tak pisane upaść do końca. Ciężko mi się wypowiedzieć o sprawie bo usiłuję ją analizować intelektualnie nie biorąc pod uwagę zbyt wielu czynników których może nie znam może zapomniałem choć były powiedziane człowiek jest ułomny w swojej naturze ale robi tyle podejść aby któreś kolejne podejście było tym najlepszym operując Tarotem, odwołujemy się do czegoś co ma dostęp do większej szerszej wiedzy o problemie i dostrzega nie tylko to co jest za pierwszym zakrętem życiowym ale jest w stanie widzieć cel do którego jesteśmy nieświadomie dla nas prowadzeni. pozdrawiam :) https://www.youtube.com/watch?v=Ss226qt95EY
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.