| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
mojalza
16 minut temu
Musisz go jednak sprawdzić dokładnie bo usta zawsze wymówią wszystko łatwo, gorzej z działaniem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze ;)
znowu zostałam pominięta więc ponawiam pytanie ;)
Igor:
ZAKLECIA
Owsik
19 godzin temu
Tarot kartami III Puchary i III Monety mówi, że tak jak przejdzie przemianę ;)
kiedy owa przemiana nastąpi?
związany jest z tym taki problem,że mieszkaliśmy razem i teraz nie wiem co począć... z związku z tym kieruję moje kolejne pytanie- czy będziemy mieszkali razem po wakacjach ?czy raczej powinniśmy szukać osobnego lokum ?
bardzo dziękuję za poświęcony czas ;)
pozdrawiam
|
|
|
chciałam się przypomnieć ...:1 wrze�nia, 21
|
|
|
Witam!
Wielkie dzięki Igorze za odpowiedzi, jestem wdzięczny i nieco spokojniejszy ;).
Dlaczego karty odpowiedziały negatywnie na moje 3 pytanie?
"3. Zastanawiam się nad kontynuacją nauki w Szkole Zawodowej w Elblągu. Czy informatyka to dla mnie właściwy kierunek?"
Jak mam podjąć drugi nurt nauki to szkołę wyższą muszę ukończyć. Poprzednie mi nie wyszły, może za głupi byłem :P Dalej nie wiem co powinienem studiować.
Pozdrawiam.
|
|
Frania |
|
ZAKLĘCIA
STRUMYK
godzinę temu
Jeśli chcesz coś studiować to najlepiej to co związane z transportem i logistyką ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Owsik
3 godziny temu
Dobrze napiszę ci tak: facet musi dorosnąć do dorosłego życia - co nie oznacza, że obecnie jest zły.
Pozdrawiam
Igor
ps. może mu takie życie obecnie nie na rękę ?
|
|
|
Igorze przypominam sie delikatnie bo znowu zostalam pominieta ;)
|
|
|
ZAKLĘCIA
Petitka90
3 minuty temu
I co cię nurtuje tym razem ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
przypominam sie Igorze rowniez ale czekam cierpliwie
i czekac bede;)
|
|
|
Witam Serdecznie Panie Igorze, postanowiłam tak jak inni użytkownicy tej strony przypomnieć się
mam do Pana pytanie.
CZy Wojtek z którym sie ostatnio spotykam w najblizszym czasie odezwie się do mnie i jakie ma zamiary wobec mnie, czy bedziemy parą?
prosiła bym o odpowiedz.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
|
|
|
Witam!
Oj Igor :( ostatnio pominąłeś mnie gdy odpisywałeś. Prosiłbym o odpowiedź :) a oto pytanie:
Zaczyna się rok szkolny i chciałbym zapytać jak będzie on dla mnie wyglądał? tzn. czy będę miał jakieś nieprzyjemności od strony kolegów? I czy w miarę poradzę sobie z nauka?
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
A Igor jak zwykle rozchwytywany :D
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Igorze pomóż! Proszę o zaklęcie na pozbycie się z domu niechcianego lokatora-mojej siostry. Mieszkam ze swoim chłopakiem, a ona zajęła jeden pokój jakieś pół roku temu i ani myśli się wyprowadzać. Jej nawyki nas dobijają, a ponadto sytuacja jest niezręczna. Dodam, że mieszkanie należy do naszych rodziców. Mam już dość tej chorej sytuacji.
|
|
|
Jarek pracuje? sadziłam, ze to dziecko... takie ze szkoły podst. Bo wsumie to wynikałoby, ze Ty już stary i pomarszczony jesteś Igorciku :)
NO i doswiadoczony i mądry!
ps. wysłałam Ci meil ana wp.pl mozesz opd choc pytanie może być z tych cięzkich!
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witam Serdecznie, od niedawna spotykam się z pewnym mężczyzną;)
Moje pytanie jest banalne czy jest wobec mnie szczery? jest mi to ciężko wyczuć,,, sprawia wrażenie bardzo skupionego na sobie ale może to ja się mylę:)..nie wiem co o tym sądzić.
Chciałabym także dowiedzieć się czy nadarzy się okazja do spotkania z pewnym mężczyzną z dawnych lat-bardzo mi na tym spotkaniu zależy..gdyby jeszcze Pan w pewien znany tylko dla Pana sposób:), pomógł aby to spotkanie doszło do skutku..Byłabym Wdzięczna :)
Pozdrawiam Grace
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Dziękuję za odpowiedz Igorku. Nie chciałam już więcej pytać, ale umrę jak się nie dowiem, dlaczego mam zapomnieć o nim, czy ja mu (wbrew pozorom i jego zachowaniu) nie wpadłam w oko, o co chodzi? Nie wiem co mam konkretnie myśleć. Czy to twoja rada i przestroga?:) Dziękuję!
|
|
|
|||
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
|||
|
Hey Igorze!!! Czy on dalej ma kontakt z TA kobietą,jak tak to kiedy z nią skończy??? Co mam robić żeby został ze mna i dziećmi???
Jeśli możesz to odpowiedz mi! POZDROWIONKA!!!
|
|