Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor posługuje się Tarotem (jak i doświadczeniem życiowym i intuicją :), a odpowiada w tym temacie, na pytania tu zadane.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Petitka90:
I mowi to facet ;) podobno to zawsze facet jest czif a nie my ;p czasem sie nie da bo jak uslysza cos czego nawet nie bylo i wbija sobie to do lba to nie ma sily im tego wybic...kaplica ;p
Dlatego nie lubię typowych samców, choć tak naprawdę są nieporadni jak słoń w składzie porcelany, mają prosty schemat jak budowa cepa i łatwo nimi manipulować - trzeba to tylko tak robić, by myśleli, że to oni kontrolują sytuację, i warto im mówić komplementy - jacy to są mądrzy, zaradni itp. :) Ja nie jestem "facetem" - w testach na płeć mózgu mi wyszło, że jestem kobietą, ale bardziej adekwatnie mogę określić, że jestem androgyniczny.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

madziaaa29:
ej znowu zaczął pisać :(
To mu napisz (SMS-a), że myślałaś, że zmądrzeje, ale widzisz, że sam na siebie wyrok podpisuje, po czym dodaj to, o czym Ci wczoraj mówiłem: o nękaniu, molestowaniu nieletniej, o dużej kolekcji SMS-ów i o policji.

wendol:
łatwo nimi manipulować
ej daj mi jakieś rady jak manipulować tym chłopakiem plisss

Siemka Wendol! Dawno mnie tu nie było. A jak rozkochać w sobie faceta, znasz jakieś tajniki? Zlekka oczarowany mną już jest, bo to akurat widzę, ale sprawa jest o tyle trudniejsza, że porozumiewamy się niestety tylko słabym angielskim. Jak powinnam kontynuować tę znajomość, żeby miała urok? I dla mnie i dla niego. On ma 38 lat,ale faaajny jest. Napisz coś ciekawego dla mnie:))))))) p r o s z ę:)

wendol:
To mu napisz (SMS-a)
to nie jest takie łatwe :(

Hey Igorze!!! Czy on dalej ma kontakt z TA kobietą,jak tak to kiedy z nią skończy??? Co mam robić żeby został ze mna i dziećmi???

DO INNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POGADAJCIE SOBIE NA CZACIE I NIE ZAWALALCIE FORUM GŁUPSTWAMI!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKI ZA WYROZUMIAŁOŚC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No właśnie... Agunia ma już poważne problemy, a Wy... Powiem poważnie, że Ty Madzia jesteś niepoważna (łagodnie powiedziane) - tyle gadania... a rób sobie krzywdę przy jego pomocy, jak chcesz. Czatów nie uznaję. Zamieściłem ogólną instrukcję, a jak ktoś chce znać tajniki, szczegóły itp., to zapraszam na maila. Nie będziemy Aguni denerwować i tematu "zaśmiecać", bo jeszcze Igor jej nie zauważy ;)

igorku: czy im na lep walnelo jak mam ich ocenic albo jak pwinnam w obec nich postapic: 24.11.1979- czy jemu tylko chodzo o sex a moze ja mam jakies omaamy nie wiem co mam myslec 30.04.1986----sprzed lat kolega obecny chlopak to tak na marginesie 8.12.1981- w piatek przezd ostatni egzamin potem w polwoe wrzesnia i inzynier . ale moja cierpliwosc przez tyle lat juz sie wyczerpalal;( jak mam ja naladowac przy polmedku, a moze zostalam albo sama sie czarowalam tyle lat i czym blizej tym mam dosc;( sama nie wiem jak amm to yslec;( dlazego ty 2 panow na raz sie zjawilo jakby sie zmowili heeeee kasia:(

heh:) No dobra, napiszę na maila:) Aguuunia...i tak nic na siłę,bądz dobrej myśli na przekór losowi,a dużo dobrego z tego może wyniknąć:)

http://www.ebaumsworld.com/audio/play/80739427/ ;)

Ten miler przydal by sie w tym temacie kazdemu by cos poradzil !! rozwalil mie telefon od berobotnego :) Jestem bezrobotyny co robic? ,Wes sie doroboty ! :)

Wina tuska

dałam sobie już z nim spokój wendol....!

Igorze, mam mieć parę dni próbnych, jeśli przejdę to będę miała tą prace. Moje pytanie czy warto popracować parę dni za darmo, czy wykażę się? czy inna pracę znajdę pozdrawiam

Igor odpowiedz proszę: 1. Czy ja i mój mąż rozejdziemy się i będzie rozwód? 2. Czy Pan Z. postrzega mnie jako kobietę czy tylko jako fajną znajomą? Pozdrawiam

Witam Igorze! :) Proszę o postawienie mi kart na poniższe pytania: 1. Czy mojemu tacie uda się rozwinąć/kontynuować biznes związany z centrum logistycznym w rejonie Braniewa (warmia i mazury)? 2. Czy przeprowadzę się na północ Polski na wieś i zamieszkam tam na stałe? 3. Zastanawiam się nad kontynuacją nauki w Szkole Zawodowej w Elblągu. Czy informayka to dla mnie właściwy kierunek? 4. Czy zdobędę prawo jazdy (amat na samochód? Czy lepszy jednak będzie skuter? Mam wadę wzroku dość znaczną. Będę wdzięczny za uzyskane odpowiedzi.

Frania

Witaj Igorze. Chciałabym się dowiedzieć czy będę miała dzieci i kiedy? Pozdrawiam!!

Witaj Igorze:) proszę cię o odpowiedz, niedawno poznałam pewnego przyjaznego,ciut starszego mężczyznę z bródką, czy jest on we mnie zakochany lub zauroczony? Czy może dopiero to nastąpi,a będzie chociaż z nim jakieś buzi buzi? Mam czekać, czy zapomnieć? DZIĘKOWAĆ:)))

witaj :* laczy mnie uczucie z pewnym facetem. tylko ze on ma duzo pracy i niewiele czasu dla mnie. ja go kocham on mnie rowniez. chcialam zapytac czy stworzymy staly zwiazek i czy bedziemy szczesliwi? pozdrawiam