Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

witam serdecznie chcialabym sie dowiedziec kiedy zmienie prace i na jaka???

Witam Mam pytanie Kiedy mój dochód wzrośnie ? prowadzę biznes i chciałabym sie dowiedzieć ,kiedy nastąpi przypływ gotówki w tym roku? Pozdrawiam

Witam Od kilku lat przyjaźnię się z pewną osobą . Jednak ostatnio męczy mnie towarzystwo tejże osoby. Czy powinnam skończyć tą przyjaźń? czy kontynuować?

Igorze! Czy mój obecny chłopak zostanie moim mężem?

Witam! Bardzo sie pogubiłamw zyciu i nie potrafie wybrnac ze swojej sytuacji prosze odpowiedziec mi szczerze na pytania 1.czy powinnam wyprowadzic sie od marka i wrocic do bylego Daniela ? 2.ktory z tych mezczyzn mnie kocha i da mi szczescie ? 3.kiedy wyjde za maz? 4.czy wygram sprawe ktora zalozyl mi konkubent w sprawie zaplaty za kilka lat czynszu mieszkaniowego ? 5.kiedy urodze dziecko ? i czy z ktorys z tych dwuch mezczyzn w punkcie 1. Dziekuje z góry

Witam, Mam jedno pytanie. Czy on jest mna zainteresowany i czy bedziemy kiedys razem?

Panie Igorze, poznałam pewnego mężczyznę o imieniu Michał - czy może z nim uda mi się stworzyć związek? Jak się ta znajomość rozwinie?

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Drogi Panie Igorze! Czy mój syn wyleczy się z depresji i będzie szczęśliwym, uśmiechniętym i zadowolonym z życia człowiekiem? Czy mnie kiedyś pokocha tak jak się kocha matkę? Jestem tyle lat samotna i marzę o dobrym przyjacielu-partnerze. Czy jest mi taki pisany? Czy przestanę być bezrobotną? Przepraszam, że tyle pytań zadaję, ale chciałabym mieć w życiu nadzieję na lepszą przyszłość dla siebie i dla syna. I chciałabym przestać płakać po nocach. Wszystkiego dobrego Panu życzę.

Jutro będę odpowiadał na pytania i maile. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Mój syn nastoletni żle się zachowuje jak mogę mu pomóc! Proszę o radę !

Proszę o radę Jaki samochód powinnam kupić Focus Megane Citroena Który z nich będzie mi najlepiej służył

Kiedy moje problemy rodzinne się skończą?

Witam Igorku! Proszę o rozłożenie kart Tarota. Obecnie przebywam w woj. pomorskim (Gdańsk i okolice). Kiedy znajdę pracę w Gdańsku? (szukam dość intensywnie) Czy spotkam w tym roku kobietę w której się zakocham? Czy studia na ASP (architektura wnętrz) to dobry kierunek? Pozdrawiam, Bartek

Frania

Igorze! Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie w imieniu siostry :) Pracuje ona z pewnym mężczyzną. Bardzo chciałaby sie dowiedzieć czy wpadła mu w oko... czy jest jakaś szansa na to że zwiąże się z tym mężczyzną? Bardzo prosi Cie o pomoc. A ja powtarzam swoje pytanie: czy mój obecny chłopak zostanie moim mężem? :) pozdrawiam

spotkalam biednego i wcale nie pod kosciolem:) ale musialam wyjechac..tak jak mowilam..:) dalam jemu pieniadze, powiedzial..ze zyczy mi szczescia i zdrowia, ja odpowiedzialam, ze sa od Igora.. popatrzyl sie na mnie i usmiechnal. Spytalam sie czy mam Tobie cos przekazac...zyczy Tobie zdrowia i tylko tyle. Acha, moje pytanie nie jest juz aktualne..wiec nie odpowiadaj. Jestem na miejscu.. wiec..ale zapytam sie Ciebie cos innego..tylko, ze na e mail..Na razie Igorze:) Trzymaj sie cieplo..

Coco

witaj igorze wczoraj spodkalam starsza pania dalam jej pieniążki i coś do jedzenia i kazala ci bardzo podziekowac za pamieć o potrzebujacych bóg zapłac..

już wyszlam ze stronki ale ciagle mnie meczy zeby zadac ci pytanie.. ostatnio napisales mi ze on sie do mnie odezwie jak mi przestanie zalezec...a czy moze jest jakas szansa na szybszy kontakt i czy w omim zyciu cos sie zmieni na lepsze bo ostatnio jest do niczego..jesli mozesz to zobacz w kartach i sorry ze tak sie rozpisalam...milego wieczorku pozdrawiam

Igorze W jakim kierunku i gdzie mam zaczac szukac nowej pracy??? Pozdrawiam

Witam Igor Mam 2 pytania do Ciebie, wystarczy jak odpiszesz "tak" lub "nie": 1. Straciłem pracę:( Czy znajdę nową? (w jakim okresie, miesiącu? w Polsce czy za granicą?) 2. Robię kurs prawa jazdy, czy zdam egzamin za 1 razem? Pozdrawiam serdecznie I z góry dziękuję za odp. Krzysztof

Witaj Igorze jestem na życiowym rozdrożu, do tego się zakochałam... chciałabym wiedzieć, co będzie dalej z tym mężczyzną, czy ma to sens? bardzo potrzebuję pomocy... pozdrawiam Ewa