Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
tajna broń
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

coœ zpierdzieliłem podczas eksperymentu na dziale orgonowy, dodałem tam kilka takich ulepszeń i podłšczłem zasilanie wszystko było ok dopóki nie dałem na pełnš moc tj. około 2000W nic się nie działo aż usłyszałem dziwny pisk i wibracje dookoła uschły liœcie i roœliny kolega znajdował sie na lini i doznał poparzeń ujawniły sie po kilku godzinych wszyscy mieliœmy silne bóle głowy a podczas działania tego cholerstwa powstawały dziwne zjawiska tj wyładowania w atmosferze mini pioruny i kilka innych

To Bajka Czy Prawda ?? jak Prawda dasz mi instrukcje konstrukcji takiego gadzetu ??

Kupujesz paczkę Lays, wysyłasz sms-a i masz gadżety.

wyckret:
Kupujesz paczkę Lays, wysyłasz sms-a i masz gadżety.
To jest wypowiedz na jego poziomie :-]

www.google.pl

ta :) to powiem lepiej wyslij sms o trersci pomoc pod nr 7131* a po godzinie przyjdzie instrukcja jak traktowac kobiety i moze ktos ci pszeszczep mozgu zrobic wyckret :D

"Działo orgonowe"-już z nazwy nasuwa się wniosek, że to ogólnie dostępny gadżet, prawda? Rycerzyki?

tak jest panie generale mozna spoczac sir ?dziekuje niezmienrnie :D ale mam z ciebie polewke stary po co sie pocisz jak nie musisz nie wiesz ze pot brzydko pachnie ?? bys sie umyl :/ bo az buzke wykrzywia

http://www.monbelami.com/images/photos/committmentphoto2.jpg

To jest prawda ale nie mysl sobie ze przekaże Tobie schematy tego urzšdzenia. Obecnie robie różne testy z tym czyms.

A TY wyckret jestes popierdułkš jakšœ i nie masz o niczym pojecia pewnie nocami siedzisz na necie i marszczysz kreta

Starałem się bronić twojego tamatu i jak skończyłem? Widać się już nie opłaca pomagać. Elmo, własnie trafiłeœ na liste moich ulubionych użytkowników.

wyckret:
Starałem się bronić twojego tamatu i jak skończyłem? Widać się już nie opłaca pomagać. Elmo, własnie trafiłeœ na liste moich ulubionych użytkowników.
Dlaczego go bronisz ? Sam nie umie ?

www.google.pl

On sie zwyczajnie podwala!!

szukajcie zielonych ludkow w wylatowie bo na technologi i doœwiadczeniach to sie znacie jak

Ja sie znam na doswiadczeniach, lecz moja technologia nie jest z tego swiata.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.