Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przywoływanie podświadomości
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Witam, ostatnio bardzo zaciekawił mnie temat przywoływania podœwiadomoœci. Jeżeli macie z tym jakieœ doœwiadczenia bardzo proszę o opisanie ich na forum. Sposoby przywoływania i linki do stron poœwięconych tej tematyce byłyby rownież mile widziane! Z góry dziękuję za pomoc!

KTVa:
Witam, ostatnio bardzo zaciekawił mnie temat przywoływania podœwiadomoœci. Jeżeli macie z tym jakieœ doœwiadczenia bardzo proszę o opisanie ich na forum. Sposoby przywoływania i linki do stron poœwięconych tej tematyce byłyby rownież mile widziane! Z góry dziękuję za pomoc!
Linkow nie widzialem :/ Ale robilem to wiele razy z kolezankami i kumplami. Sposobem z kluczem ksiazka i sznurkiem. Opisze ci potem a najlepiej na osobnosci. Niewiem do konca czy to działa ale smiesznie jest :) Mam juz za soba Szymona Majewskiego i Lecha Kaczynskiego :) Pozdrawiam

www.google.pl

HAHAHAHAH. Tez mam za soba jednego z wyzej wymienionych. To jest naprawde zabawne. Sa tak realni w naszych umyslach, ze mozesz z nimi obcowac. Do tego wlasciwie potrzeba tylko zapukac do dzrwi od groty krola gor.

magicadam:
Linkow nie widzialem :/ Ale robilem to wiele razy z kolezankami i kumplami. Sposobem z kluczem ksiazka i sznurkiem. Opisze ci potem a najlepiej na osobnosci. Niewiem do konca czy to działa ale smiesznie jest :) Mam juz za soba Szymona Majewskiego i Lecha Kaczynskiego :) Pozdrawiam
Byłbym bardzo wdzieczny za dokładne opisanie sposobu wywoływania podœwiadomoœci i opisanie calego procesu, moj mail to ktva@o2.pl. Z góry dziękuję!

Polecam 'In the Hall of the Mountain King' ('W Grocie Krola Gor') EDWARDA GRIEG'A, norweskiego kompozytora pochodzenia szkockiego.

Lecz czy grota moze miec drzwi?? Oto jest klucz do podswiadomosci. HAHAHA. Moze sie spotkamy kiedys tam??

Nalezy uwazac na niektorych: potrafia wziac w niewole.

Szczegolnie ludzie Polnocy biora w niewole, czyli Belial, czyli Bez Pana, czyli chlodni. Montuja w was slowami rozne mechanizmy, ktore zostaja w podswiadomosci. Te mechanizmy to sa oni. Potrafia zawladnac calym waszym zyciem. UWAGA!!

A czy wogóle ktoœ wie na czym to polega i czy rzeczywiœcie przywoływana istota jest podœwiadomoœciš danej osoby, czy może np sš za to odpowiedzialne niższe duchy które często zjawiajš się nieproszone podczas seansów i lubiš sobie robić żarty z uczestników seansu?

Do tej pory wlasnie nie zbadano tego, czy to sa tylko programy czy nie. Don Juan twierdzi, ze mozesz spotkac cienie, czyli latawce, ktore sa pasozytami i zywia sie starchem oraz wkladaniem do glowy przypadkowych mysli. Mozesz spotkac istoty nieorganiczne, stworzone z twojej wyobrazni, z pola elektro-magnetycznego, na co trzeba reagowac miloscia, lecz don Juan twierdzil tez, ze sie spotyka istoty jako takie samodzielne, ktore tak latwo sie nie poddaja kontroli duszy. Z kolei Crowley pisal, ze kazda istote trzeba traktowac jako cos oddzielnego i obdarzac miloscia, co swoja droga stanowi probe tego, ile w nas tej milosci.

http://www.illuminati-news.com/graphics/pyramid-of-satan(5).gif

http://www.monbelami.com/images/photos/committmentphoto2.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.