| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| idiota chcialby byc gwiazda forum. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Sa ludzie, ktorzy notorycznie sie czepiaja osob popularnych na forum. Uwazam, ze jest to objaw zazdrosci. Wsrod milionow uzytkownikow internetu malo kto potrafi sie wybic na tyle, by wzbudzac u innych jakies zaciekawienie. Zlitujmy sie nad nim i poswiecmy mu niniejszy topik, by choc raz sie poczul zauwazony. W zasadzie trudno cokolwiek o nim napisac. Zbyt malo dal z siebie i w zasadzie brakuje mu rysu charakteru. Byc moze, ze potrafi pisac wiecej, obszerniej, ciekawiej i od siebie, lecz cos go przytloczylo. Pewnie to cos siedzi gleboko ukryte. Podajmy mu dlon jednak, by zauwazyl swoj blad i zmienil radykalnie swoje postepowanie. Moze odlaczy sie od milionow plynacych z pradem istot i odkryje w sobie potencjal indywidualnej mocy, by uraczyc nas wszystkich czyms niebywalym.
|
|
|
tekst Idioty jest jednak lepszy... (To takie moje skromne zdanie)
|
|
|
|||
|
Do wszystkich (normalnych) użytkowników:
Towarzysze, ignorujcie ich! Własnie o to im chodzi żeby wzbudzić zainteresowanie sobš i sfrustrować czytajšcych. Ignorujcie, nie odpisujcie. Taka mała proba z mojej strony. Oni sš jak karaluchy. Zabijesz 1 przychodzi 10 nowych. Olejcie ich dopuki nie znajdziecie muchozolu! Możliwe, że ban już się zbliża. Wystarczy cierpliwoć.
W tym momencie proszę, już żadnych odpowiedzi pod ich tematami.
Bylimy przed nimi, będziemy i po nich.
|
|
|
Witam!! Jak tam dzionek sie zaczal?? Zdaje sie, ze mam do czynienia z komuchami, a przynajmniej ten tu jeden rzuca 'towarzyszami'. Jak mozna tak przeklinac w mojej obecnosci!! Ten tutaj z jakims grobem wyjechal. Tyle, ze ten grob nie jest twoj i na pewno takiego sie nie dorobisz. Mozesz sobie pomarzyc o posiadaniu takiego nagrobka. Dostaniesz pierwsza lepsza trumne i zwyczajny, maly, beznadziejny, plaski marmur.
|
|
|
jako jeden z trzech bokow :D a zarazem aniol stroz Faustynki mam prosbe 3 kroki w bok i won stad jak nie chcecie czytac co pisze to poprostu nie wchodzcie w jej pokoje bo teraz to widze tylko smety pisane przez was i mysli mowia beng beng atak debili :) papa panowie
|
|
|
Wicykret bez urazy zydom wstep wzbroniony do naszej religi :D
|
|
|
Idiota opublikuj to :D
Wicykret bez urazy zydom wstep wzbroniony do naszej religi :D
Idiota moj pies chce cie pwielbic chce twj muszelki to tez opublikuj :D
|
|