| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| „…a niebo rozbłyśnie siedmiorakim światłem…” | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
|
Cze mam pytanko czy ktoś z was ma może teleskop Hawla pod łóżkiem, bo bardzo mnie interesuje jedna sprawa…
Na niebie od jakiegoś czasu obserwuje dwa punkty świetlne które zdecydowanie odróżniają się od reszty gwiazd, jeden znajduje się niemalże w centralnej części nieba i jest troszkę mniejszy od drugiego ale na tle gwiazd i tak ciężko go nie zauważyć, drugi jest mniej więcej na zachodzie, i zdaje się z dnia na dzień powiększać (siakieś dziwne złudzenie optyczne), wygląda jak jakiś wybuch supernowej, czy coś, i zdaje się być „blisko” ziemi.
Czy ktoś zaspokoi moją ciekawość, spojrzy przez podwójne szkło i powie mi co to jest???
Pozdrawiam
|
Z czym utożsamiasz jeden wielki, dziejowy spisek? Możesz to zdefiniować?
|
|
|
ja mam tylko jedno pytanko, gdziemoge sobie na gwiazdy popatrzec(mam na mysli internet), najlepiej przez jakis duzyteleskop... lubie palic(stuff) i patrzec w niebo, a teraz mieszkam w Anglii i t7ujest niebo ciagle zachmurzone. zgorydziekuje za pomoc.... pozdrawiam
|
|
|
obaj się milicie co do spisku po częci i jeden i drugi ma racje ale razem rzadnejl ludzie rzawsze spiskowali i nic tego nie zmieni spisek zawsze będzi bo taka natura jes ludzi i niema co muwić że nie istnieje bo jest i zawsze będzie aż do kšca wiata
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja mam zastrzezenie do podpisu Aeria Gloris oznacza Chwała przestrzeni a nie Patrzcie w bojani.
Pozdrawiam
|
|
|
"Brat:) 30-04-2004 20:42
Old - nie dopuszczam takiej możliwoci.
Paranojš byłoby twierdzenie że od wieków ludzkoć jest oszukiwana"
My się nie zajmujemy na tym forum odpowiedziami na to: "czy".
My tutaj Pokazujemy dokładnie "Kto" oraz "jak".
Pax Brat ;)
|
|
|
..A KAŻDY, kto RZECZY sobie poukładał...
jeszcze VielOkrotnie się zDZIWI...
zDZIWISZ się jak Bardzo - Brat
;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 27 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |