| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Goska: wariatka, mówi prawdę czy może to forumowy prowokator? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
po pierwsze dzięki Goska za materiały, które mi podesłała, jeszcze ich nie przeczytałem, ale po wstępnym rzuceniu na nie okiem wydajš się być interesujšce (fakt, że jak z filmu s-f, ale zawsze ;)
a teraz nachodzi mnie refleksja kim jest tak naprawdę Goka?
bo z jednej strony nie chcę mi się wierzyć, że naukowcy którzy zajmujš się HAARP-em, nawet w ramach eksperymentu mogliby ingerować w to czy kto ma zatwardzenie czy może się wysrać, nie mówišc o zmianie wyglšdu tego gówna ;)
z drugiej jednak strony ten upór Goski w tym co mówi, w swoich poglšdach daje mi trochę do mylenia. jeżeli to co tak uparcie powtarza jest prawdš, to można chyba powiedzieć o upadku tej cywilizacji.
nasuwa się jednak pytanie dlaczego to akurat Goka miałaby byc tym orędownikiem prawdy?
na jej niekorzyć przemawia jednak przede wszystkim twierdzenie, że w kosmosie jest tlen, a Księżyc wieci własnym wiatłem (chyba tak to leciało ;). to jš kompromituje i jednoczenie kwalifikuje do grona pospolitych wariatów.
no więc Gosiu, jak to z tobš naprawdę jest, czy się tego kiedys dowiemy tak na 100%? ;)
|
|
|
Campari problemy Gosi sš zwišzane z urazem którego doznała w dzieciństwie a którego niemusi być do końca wiadoma, jest to wynik jej widzialnej choroby umysłowej.
Niech gnije w hańbie =D
|
|
|
|||
|
Nikt nie musi mi wierzyc, a na temat Ksiezyca i powietrza wolno mi miec swoje poglady !!!!
|
|
|
Oczywicie że tak, nawet bardzo dobrze to nazwała "poglšdy", mam nadzieję że wierzysz w to że poglšdy ulegajš zmianom.
A co do dawania wiary w czyje słowa to moim zdaniem niewielu ludzi wierzy innym, zazwyczaj wierzš sobie i prawdom, które nie majš konkretnego autora. Wielu mocno wierzšcych katolików, gdyby spotkało osobicie Jezusa nie uwierzyło by w niego tak łatwo jak przychodzi im to przez pryzmat lat i tysięcy ludzi.
|
|
|
|||
|
|||
|
|||||
|
I co nikt nie odpowie?
Zawsze będziecie wierzyć że aby stać się obiektem czego niezwykłego trzeba być "wybranym"?
Niezwykłe wydarzenia tworzš historię. W niezwykłych wydarzeniach biorš udział zwykli ludzie. Zwykli ludzie tworzš historię.
|
|
|
Campari przestan byc trollem!!
Spojrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |