Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
nie wieże...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34

jak mi ktos dostarczy informacji niepodważalnych to uwierze że jest ufo kiedy są zloty jakies żeby pogadać na ten temat czekam jak cos to klikać 4952004 jaro

Brat'cie, zaluz, ze to co napisalam jest prawda i uwierz, ze biegales nago z lustrem pod pacha po lesie :) ~:~:~ Kto nie wie, ten musi wierzyc.

Bracie, a gdzie Ty dyskutujesz jeśli można wiedzieć ? :) Może na astraldynamics? :)

hehehe : ) Dobre, naprawdę dobre :D

:) Ha ha ha... bardzo śmieszne... macie specyficzne poczucie humoru... :)

Bracie, ale byłeś (a może wciąż jesteś?) na forum astraldynamics.pl. Nie była to spektakularna próba sprowadzenia "astraldynamicznych" na jedyną słuszną drogę :)? Wiadomo jedno - była całkowicie nieudana, niezależnie od tego co chciałeś osiągnąć :) A podkulonym ogonkiem umknąłeś stamtąd czy też może po prostu potrzebujesz czasu? Nabierasz w płuca siłę argumentacji, a potem jak dmuchniesz w "astraldynamicznych" to wszyscy się znajdą w kościele :) Pozdrawiam P.S I jeszcze jedno. Jeśli tam wrócisz to nie omieszkaj powiedzieć, że uważasz OOBE -owców za maniaków.

Old, namówił mnie jeden kolega, ale okazało się że i on i ja nie mielismy więcej czasu. Trudno nie wszytko zawsze musi się udawać. Poza tym nie miałem żadnego celu kiedy tam szedłem. Więc "nieduanie" dotyczyo tylko mojej ignorancji...

Więc poszedłeś tam bez celu, ciekawe. A mówi Ci coś zarzut, że astraldynamiczni są manipulowani? Sam tytuł był wymowny - "Jak się robi z ludzi marionetki" - byłby bardzo adekwatny na forum wiara i katolik :) I znów tłumaczenie, że ktoś Cię namówił. To znów charakterystyczne dla katolików - prowadzonych za raczkę :);) Nie zasłaniaj się brakiem czasu Bracie, ponieważ po tym jak tam już nie wróciłeś - tutaj spędziłeś go bardzo wiele, także jak podejrzewam - BEZ CELU ? :) Pozdrawiam

Hmm... własciwie to o czym teraz duskutujemy jest bez sensu i celu. Nadal twierdzę że są zmanipulowani przez samych siebie. Ale nie mam żadnych celów na forach poza tym aby dowiedzieć się czegoś więcej o innych ludziach. Dlatego tylko dyskutuję... a zabiera mi to i tak bardzo wiele czasu. Hmm.. prowadzony - nie wiesz jak było a piszesz... twoim sposobem: udowodnij mi ze byłem prowadzony za raczkę.

Brat: "Hmm.. prowadzony - nie wiesz jak było a piszesz... twoim sposobem: udowodnij mi ze byłem prowadzony za raczkę." A proszę bardzo: Brat:"A Kościół jest i będzie. Mimo tego co mówisz. Jeśli chcesz pojeździć na wrotkach życia sam bez podpory taty w wieku 2 lat to raczej nie masz szans. Dlatego możecie sobie jeździć sami po autsostradzie na rolkach mając je pierwszy raz na nogach w wieku 2 lat. ja wolę jeźdżić na bezpiecznych torach z tatą..." Bez podpory taty się jednak w Twoim wypadku nie obejdzie, prawda Bracie? :) Bratek dwulatek prowadzony za rączkę (podpora taty) :);) Więc Twoim celem na forach jest dowiedzenie się czegoś więcej o innych ludziach, więc chodzi Ci o stan ich wiedzy, światpogląd, czy coś jeszcze innego? Czego chcesz więcej się o innych dowiedziec prócz tego co już wiesz?

he he he :) nie udowodniłeś, bo tata to Bóg. A tutaj mówiliśmy o koledze. Kiedy i gdzie pytam raz jeszcze kolega prowadził meni za raczkę?? Hmm... chcę się nauczyć rozumieć ludzi niezaleznie od tego co wyznają. Chcę się nauczyć z nimi rozmawiać i być rozumianym przez nich.

Nie napisałem nigdzie, że kolega prowadził Cię za rączkę. Jeśli twierdzisz, że tak powiedziałem - udowodnij to. Braciszku, powtórzę i wyjaśnię Ci szerzej jak to widzę i na co to wygląda. Dla katolików, którzy wierzą, że są prowadzeni przez Boga, że sami nic by zdziałać nie mogli, zrzekających się odpowiedzialności, będą często przejawiać taką właśnie jak i Ty postawę mówiąc: Brat:"namówił mnie jeden kolega", Brat:"dałem się wciągnąć", itd. Ponadto nie muszę Chyba Ci zwracać uwagi, że w taki sposób tłumaczą się dzieci w podstawówce.

Old napisałeś: "I znów tłumaczenie, że ktoś Cię namówił. To znów charakterystyczne dla katolików - prowadzonych za raczkę :);) " Napisałeś że jestem prowadzony za rączkę. Sam wybrałem Boga na mojego przewodnika. A tłumaczenie - dobre jak każde inne, tym bardziej że prawdziwe Old. Pax vobiscum :)

Brat:"Napisałeś że jestem prowadzony za rączkę." Łżesz. Napisałem bowiem: "...To znów charakterystyczne dla katolików - prowadzonych za raczkę :);)"

Wiezylam za nim tam polecialam, a jak jusz tam sie znalazlam to nie bylo zadnej kwestji, to jest swieta ziemia! Tam Jest Matka Boska, czujesz gdy pierwsze staniesz noga na tej ziemi. A po za tym odczulam i widialam cuda kture tylko wiara moze ci wyjasnic, Bo i ja szukalam jakichs codow na niebie kiedy nagle mialam duchwa odpowidz "Czemu mnie szukasz na niebie kiedy jestem w twoim sercu." Nie potszeba mi bylo nic wiecej. rowniez moj ruzaniec ktory byl w mojej rodzinie poza 40 lat, stary i sciemnialy kiedy dobilam do Medugorie lansuszek i kszyzyk stal sie zloty. chcecie dowodu wiec macie to tylko te pare miedzy innymi ktore sama doswiadczylam sie. Ale ty masz racje i dlatego to sie nazywa Wiara, bo za duzo jest Niewiernych Tomaszow. Pan Jezus powiedzial blogoslawiony jest ten co uwiezyl nie widzac. Wiec dopuki sam sie nie doswiadczysz bendac tam. nie masz racji do zadnego zdania.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 34
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.