|
|
Po zmianie dizajnu forum nie miałem zbytnio czasu aby się choć trochę tu wypowiedzieć.
Teraz już wiem co tak ugryzło wendola.
Ten szajs co nam zaserwował pan ejsi. Jest tyle bugów że aż ciężko je zliczyć.
1. Ukradło mi nicka, choć w starych wypowiedziach jest on pogrubiony, tak jakby należał do zarejestrowanego urzytkownika.
2. Przeszukuję sobie stare wštki, chce co dopisać a tu na dole napis "dyskusja w tym wštku została zakończona" - kto o tym zadecydował i po co?? Ejsi wie wszystko??
3. Ta SPIERDOLONA spacja która się wcina w wypowied, uiemożliwiajšc wstawianie fotek, hyperlinków i wogle.
4. Po co jest opcja "nie pytaj mnie o hasło przez 2 tygodnie" skoro nie działa???
5. Opcja "przypomnij hasło" też nie działa.
6. Wyglšd wewnštrz tematu bardzo zubożał. Brak tytułu topicu, który można było zmieniać, to była zajebista opcja.
7. Nie ma podglšdu na użytkowników, kiedy można było kliknšć i wiedzielimy jaki kto ma mail i jaki dostał "tajny" opis.
8. Dzięki super nieudacznoci tego kto to robił mamy wszyscy spamik gwarantowany na skrzynce (super powiadomienie na maila)
9. Gdy wpisujemy się w jaki temat i nasza odpowied ma pojawić się na następnej stronie to po nacinięciu podglšd nic nie widzimy bo zostajemy na poprzedniej podstronie, to samo jak damy wylij, łatwo o pomyłkę i posłanie tego samego tekstu dwa razy.
10. Po wysłaniu tekstu, zostaje on w okienku do wpisywania, denerwujšce, albo niech okienko będzie czyste, a najlepiej niech przenosi na stronę głównš forum tak jak to było.
11. Nie ma szukajki - w sumie to po co skoro stare wštki zostały zakończone, nie ejsi wszystkowiedzšcy (wiesz za nas w jakim temacie będziemy się wypowiadać).
12. Już wolę sto spamów na temat wiagry niż ta zjebana reklama pod pierwszym wpisem.
13. Pewnie jakbym posiedział dłużej niż godzinę to by się znalazło więcej niedocišgnięć, ale te sš najbardziej wkurwiajšce, a co najgorsze, większoć została już zgłoszona i nic nie zostało zrobione, więc kto nas zlewa i tyle.
|