| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pogoda a rok 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
Mam teorie... moja wlasna wymyslona...
Jestem zdania ze ze wzgledu na to ze do roku 2012 duzo musi sie zdarzyc... przyspieszyl sie czas. Ziemia i jej mieszkancy musza do roku 2012 kilka istotnych wydarzen i zmien przezyc. Mozliwe ze sie niektore sprawy mialy juz kiedys wydarzyc ale sie ni wydarzyly... mozliwe ze potrzeba nam pewnych przezyc by zrozumiec zmiany zachodzace w roku 2012. Dlatego pogoda jest taka jak jest... tak wlasciwie to mamy juz pozna jesien...
ola
Fajna teoria co? :)
|
|
|
Liszaj moge zapytac ile ty masz lat? to nie prowokacja... zwykle pytanie... :)
|
|
|
jestem młodszy od Ciebie,
i ładniejszy.
Opowiedz prosze jak dużš wiedze zgromadziła poczet swoich dowiadczeń z życia w zwišzku, i ogólnie całš forme tego co przefiltrowała sobie na własny grunt, chce wiedzieć jak bardzo nademnš górujesz w temacie.
|
|
|
no nie wiem czy ladniejszy... skoro dziewczyna chciala Cie tylko w CIEMNYM lecie i CIEMNYCH zaulkach...to moze nie taki ladny...
a jesli chodzi o udowadnianie Ci czegokolwiek... to jakos mi sie nie chce... wyroslam z takiego szczeniackiego zachowania...
jak sam piszesz mlodziutki jestes... pogadamy kiedys (moze) jak troszke podrosniesz... milego dnia!
|
|
|
Dla czytajšcych gazety, polecam dzisiejszy Dziennik z artykułem "Wojna z Iranem jest nieunikniona" Wypowiada się lewicowy polityk z Izraela Eraim Snoh dawny minister obrony, ciekawe. Niestety le wróży na 2012 rok.
Pozdrawiam szczególnie Isis.
Daj pokój tym gówniarzom, jak kto ma nik Liszaj to w głowie ma póki co tyle co po liwkach zostaje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |