Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
klatwa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

mamy dom stary po prababci w ktorym nikt niemieszka bo podobno umieraja tam ludzie .Prababci tata ponoc rzucil klatwe jak nakryl swoja zone z innym i odszedl z tamtad. po tym czasie umierali tam ludzie na choroby rozne. Itak stoi pusty chce tam zamieszkac aleeeee....

Oczyszczanie. Gruntowne Wielokrotne Dynamiczne Oczyszczanie! Niezależnie czy chcesz tam mieszkac, czy ni e, czy sprzedać. Warto to zrobić.

klatwe sie zdejmuje na trzy sposoby. wszystkie trzy sa latwe. zacznij od pierwszego: 1. Podaj mi adres, numer telefonu, jego plan i dokladnmy adres oraz kilka zdjec. Mozemy to przeprowadzic na odleglosc. pozdro [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

romek a potrafisz rzucic klatwe , badz urok milosny? taki , ktory spowoduje u tej osoby niekonczace sie zauroczenie? pomozcie prosze!

Zebym umiala rzucac klatwy byloby moje zycie latwiejsze

tak Ci sie wydaje, klatwa odwrocona do tego ktory ja rzucil jest zwielokrotniona, odbija sie i wzmacnia i wraca do rzucajacego jak bumerang

w takim razie dalej musze meczyc sie na tym swiecie. chociaz zebymmogla rzucic zly urok na taka osobe jedno bylob super

Do DIVA (---.rybnet.pl) - potrafie, ale na ogol sie stanowczo wzbraniam przed czynieniem tych rzeczy, choc bywaja sytuacje w ktorych moge sie zgodzic na "sztuczny wplyw na rzeczywistosc". Do laura (---.pools.arcor-ip.net) - nie wiem czy traktowac powaznie to co piszesz, bo juz odpowiedzialem na Twoj wczesniejszy post i jak do tej pory brak kontaktu. W pierwszym poscie dalas do zrozumienia, ze prosisz o pomoc. Jesli zle zrozumialem, przepraszam ! SERDECZNIE POZDRAWIAM [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.