Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
spisek żydowsko amerykański
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

DŸisiaj się dowiedŸiałem że nasi żolnirze zostanš w Iraku co najmniej do końca 2007,po co? przecież sa ważniejsze sprawy niz wojna Polska jest dojona z kasy przez USA wizy benda droższe a Polska jak zwykle lizac dupe bendŸie.Podwyzki sa po to by wojne finansować bo jak narazie płacimy a dróg nie ma niczego nie ma a na wojnę kasa jest.ChodŸi o to by Polska się nie rozwijała bo to oznaczało by brak pola na tarczę a tak biedne kraje w tym Polska benda za każda cene popierac USA nawet jeœli by to ozbnaczało trzymanie tarczy antyrakietowej w dłoniach. Pamientaj że każda tarcza nie wytrzyma udeżenia rakiety.

"dowodziłoby to szaleństwa o tym że nie istniejemy wogóle ...niczym bohaterowie filmów ..." i tu pewien fakt jest

Naturalnie, że istnieje spisek, lecz nie żydowsko-amerykański. Żydowski. Amerykanie sš tu głównym narzędziem, tak jak Polacy sš pobocznym dodatkiem, jednym z wielu. Jednak U.S.A. ma najgorzej, bowiem lansowane przez syjonistów wojny na rzecz poszerzania œwiatowych (czytaj - żydowskich) korporacji sš drogie i pochłaniajš miliony istnień ludzkich. Raz już przegrali, w Wietnamie. Teraz majš z polecenia swych mocodawców uderzyc na Iran, a potem na Wenezuelę. Sšdzę, że już z tym pierwszym dostanš koncertowo po tyłkach, by może nastšpi kryzys militarny w U.S.A. A to wszystko przez Żydów, bo oni żšdzš większš częœciš Œwiata.

Amerykanie nawet nie majš własnego banku narodowego. Emisyjny bank Stanów Zjednoczonych jest bankiem prywatnym. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

fakt , w jakis zjebany magiczny sposób usa powstały jakby na ''łonie ''' iluminatów ... ta dziwaczna misja usa staje się coraz bardziej misjš przeciwko wszystkiemu a najbardziej przeciwko islamowi ... Islam za to jest jak mały ludzik z dużš bombš ...możesz z nim stoczyć 1000 rund a na końcu on cie wypi_erdoli razem ze soba i całym ringiem... uwielbiam ludzi którzy nie żyjš w czasie lecz przestrzeni .. POZDRAWIAM ISLAM I PRADAWNĽ WIEDZĘ AKASHY
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.