Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czat na Polsacie str338
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

pisze ktoœ z was na czacie na Polsacie na stronie 338? jak tak to co o tym czacie sadzicie nicków niemusicie podawać :) osobiœcie uważam że sš tam Rowni i debile jak w życiu ale niezle sie można poœmiać z niektórych czatomaniaków ;) niektórzy zbyt poważnie podchodzš do tego a to przeciez zbawa. Także można tam porozmawiać na poważne tematy :) sš tacy co podawajš swoje numery i potem sie spotykaja po spotkaniu sobie robiš jazdy ich wina po co podawali numery telefonów chociaz czasem jest cieżko podać ale gdybym chcial to bym podał jest tyle kombinnacji że cos by wypalilo. Niepodam swojego numeru bo z zazdrosci by mnie œwiństwa robili obgadywcze piepszeni:/ sš nawet takie gnoje co po nazwiskach jadš obsmarowujac z góry na dół dobra rada jak sie w to bawisz to niepodawaj numeru telefonu Często podpatruje jak mam czas czasem sie udzielam :) możemy tu o tym porozmawiać jak chcecie i tracimy mniej niz tam Pozdrawiam:)

przepraszam 388 :)

NIE WIERZE ŻE NIKT TAM NIE PISZE LUB NIE CZYTA ALBO TO I TO CZEGO SIE BOICIE PRZECIEZ NIEMUSICIE PODAWAC SWOICH KSYWEK .ANI TYMBARDZIEJ ADRESÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.