| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Gdzie ta stara zgrana ekipa??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Szlag trafił. Nie czytałe? Połowa odeszła, połowa przyszła.
[%sig%]
|
|
|
... i zapanował chaos na forum ... ;)
forum żyje własnym życiem ..
1-zamiecane przez botowe reklamy
2-czy jest tu kto kto moderuje forum? [ czy szuineg jeste moderatorem? ] .. [ jestem z tej połowy która przyszła ;) ]
poza tym jak to w necie i w życiu ;): każdy może powiedzieć co uważa ... cokolwiek się wydarza z czego wynika :)
to tyle zabawnego filozofowania godini na ten temat
pozdrawiam połówki
:D
|
|
|
Szuniega juz nie ma. Nie widuje jego postów. Poza tym on tu był adminem? Ostatnim razem, jak admin tu był, powiedział że w razie bałaganu można do niego zadzwonić, on posprzšta.
[%sig%]
|
|
|
wyckret zapytam z ciekawoci :) taka osobista dygresja ;)
mieszkasz w G-ni?
ja się tam urodziłam ... teraz jestem 80 km na wschód
ale bliskoć do tamtych miejsc czuję :)
|
|
|
Ja cišgle jestem, lecz niestety dałem się chwilowo wcišgnšć systemowi i robie za białego murzyna od rana do wieczora, abym mógł spłacić dług pieniężny państwu polskiemu, bo inaczej to kofane państwo mnie zamknie.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
szuineg, nasze państwo ma chory system władzy. Dlugi powinni spłacać ci, którzy narobili milionowych kredytów i ci któzy nakradli. Tyle, że zwykłemu człowieczkowi na mył o tych kwotach lina w gardle zasycha. Mogłoby nasze państwo chociaż raz zrobić dobry uczynek w kierunku ludzi.
|
|
|
Koolman Wzruszyłe mnie :'-(
Ja tu jestem. Cały czas czytam większoć postów, ale tutaj nie ma z kim dyskutować. jest mniej więcej tak: "Ja tak sšdze koniec i kropka!!"
Pozdrawiam wszystkich starych ziomków. Bylicie na serio bardzo fajni :(
|
|
|
no fakt :) wszyscy byli fajni i bylo z kim pogadac. Koolman, Brat, Arwena, Aurel, szuineg ... i Ci wszyscy których nie napisałem...ekipa była cool
a teraz pustka i nedza :)
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
popatrzcie na to co napisalicie :D
narzekacie że nie ma ekipy a piszecie do siebie i się zgadzacie tu ze sobš ;)
więc .. prowadcie dyskusje ... co na przeszkodzie stoi?
:)
|
|
|
Tematy się wyczerpały, to ludziska marudzš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |