Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wulgarne piosenki
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

piszcie tutaj wulgarne piosenki :) mysle sobie kurwa nie bede frajerem podjechałem do burdelu zielonym rowerem lecz w burdelach pusto kurwa jego mać kogo w Naszym Kraju dzis na kurwy stać ;)

puszczasz sie chuj wie z kim chuj wie gdzie pierdolisz sie przez caly kurwa dzien i co teraz powiesz na to kurwo dziwko pizdo szmato chuj ci w dupe chuj ci za to w dupe twa

hehe znam jak sie nie myle DR Hakenbusch :) zupa grzybowa jest chujowa nalepsza zupa z wieprza to jest dewiza Nasza Krajowa grzybowa jest chujowa gdy sie ma pałe cienka jak sznurek wdupiaj tylko żutrek pedaly lubiš rosół z skóry bo pała lepiej wchodzi do dziury wszystkie pedały o tym wiedzš i dupy walom a zupy jedzš

Wspaniały temat. Nie ma co. Wlaœciwie kim sš ludzie którzy tworzš takie "piosenki"?? [%sig%]

wycret obleœniaki hehe. z 10 lat temu miałem kasete całš takich piosenek a i jak chcesz to możesz sobie wejœć na www.kretyni.pl tam jest fajna piosenka hehe. dubre teksty nie hehe

Zdradzilas ty qrwo mnie usiade na granacie ale nie rozjebie mnie bo qrwa mam pancerne gacie:)

smiesza mnie te piosenki chociaż nie powiedział bym tak Kobiecie bo szanuje je te teksty sš bardziej do jaj niz do obrażania Kobiet tak na to patrzcie :)

legia to stara kurwa legia jebana jest legie trzeba pierdolic legie cwks :) to akurat jest prawda :)

cipa

Zmuj podłogę wynieœ œmieci potem idŸ wyprować psa Umiesz robić tylko dzieci na chuj za ciebie wychodziłam Ty kurwo, odpierdol się, idŸ pizdo jebaj się oddupc się Ty jebany skurwysynu, nic do domu nie przynosisz pieniędzy cały dom już nie wie co się dzieje żyje z tobš kurwa w nędzy

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

cz zawsze byłaœ taka pie_rdolona jebak a pier_dolona jebak_a czy zawsze byłaœ tak a ?

o Strachy na Lachy hahahahahah

było ciepłe lato chodż czasem padało duzo wudy sie piło i trawy jarało tak zaczela sie wakacyjna przygoda ona była kurwa i była niedroga zakochani przy swietle ksiezyca sie jebali ona loda mu ssała on minete jej walił ta mijały tygodnie lecz rostania nadszedł czas zawsze muwil jedno zdanie chodż kochanie na ruchanie ostatniego dnia tych pamietnych wakacji pierdolił jš namietnie w meskiej ubikacji tak przysiegli przed soba miłosc wzajemna ze za rok sie spotkaja i na zawsz pierdolic sie bedš la la la la la la la la la la

Uważam że trzeba ten temat usunšć... [%sig%]

tak
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.