Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
seks za kase
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55

co wy na ten temat sšdzicie? moim zdaniem to jest pierdolnięte!!! ale zależy w jakiej sytuacji...

oj co wy ja klasycznie

zyza, co klasycznie... lizac, czy molestować bazyla ? :p

chyba to i to a co to bazyl twoje imie

mnie jeszcze nie molestowalas....aleeee jak tak bardzo tego chcesz, to podanie, życiorys oraz 2 zdjecia przeœlij na sirius83@op.pl ;)

sam rob to ze soba lub popros kumpla

a dlatego kumpla bo tam gdzie jestes nie ma kobiet pedziu

Masz rację, obecnie przebywam dużš większoœc czasu w miejscu, gdzie sš praktycznie sami mężczyŸni (praca). Natomiast jeœli w moim otoczeniu pojawiajš się kobiety, moje życie schodzi na zupełnie inne tory.

zależy za jakš:) (to pisze polityk człowiek bez kręgosłupa moralnego=nie czytać PiS ani Lpr hehe) a tak serio to wg mnie jeżeli ktoœ to lubi to ok ale nie w takim sensie że ktoœ jest do tego zmuszany

jakies propozycje

idŸ od użytkownika o nicku "zyza". Ona z pewnoœciš odpowie na Twoje pytania ;)

ten niby kolman co on wie to pedzio podobno

to prawda prosze panstwa ze ten pan kolman to homoniewiadomo widzialam chodz wzrok w moim wieku67lat niezawiudl bo mam te nowe soczewki Uwazajcie na tego osobnika

zyza, nikt nie wie, że wystepujesz tu pod 3 róznymi nickami był już Koolman ksišdz, to i na geja przyszła kolej hehe

komuœ się nudzi na przymusowych pracach w Rzeszy, więc się chce zabawić na forum. Czyżby w okolicach Eschborn nie było innych rozrywek? Czy po prostu jesteœ drętwym ludzikiem?

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

bo niektórym słoneczko już tak przygrzało w pałę, że im rozum wyparował
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 55
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.