Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63

Czym jest miłoœć(pomijajšc zycie fizyczne)?Jak sie zakochujemy? Dlaczego sie zakochujemy? I kto sie kochał bez miłoœci?

Jest takie przysłowie:"Duży pies nie szczeka". A my dziekujemy tobie x-libra za pięknie wyszczekanie słowa "miłoœć" Ty za to wiesz co to znaczy.... Dzięki Bogu....(o ile istnieje):)

A swojš drogš: "A mioœc do fiuta też jest formš wzniosłš..." Azalisz... Albowiem Wznosi Ona Fiuta Wyzwalajac go niejako z jarzma Grawitacji i przeciwstawia sile opadania - tak zwanemu cišzeniu powszechneemu Chyba że Kot odwrócony jest ogonem.. Wtedy Cišżenie się Sumuje.. z siłš miłoœci (tym razem) cišgnšcš w dół. ..i wtedy niewiele można już z tym zrobić. ..Chociaż Konstruktywista... przymocowałby do takiej konfiguracji pwenie Coœ, co powinno być pocišgnięte z takim zespołem w othłań.

laila: nie wiedzšc kim jestem dużo o mnie wiesz ;) mijasz się jednak .. czego nie mam zamiaru wyjaœniać .. nie widzę potrzeby ponieważ: jesteœ œwiadoma kim jesteœ i po co jesteœ kapkę brak Tobie do doskonałoœci, acz niewiele wiesz dobrze co jest grane nigdy nie zejdziesz z drogi jakš idziesz ... nie analizuję niczyich dróg a tym bardziej nie wytršcam z nich każdy ma swojš nie mam przeciwników emocje nie sš 'ok' ani 'nie-ok' .. emocje powstajš i znikajš masz swoje racje .. to powinno wystarczyć
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 63
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.