Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pole Magnetyczne.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Pryzmat posiada wielkš tajemnice, jeœli ktoœ zbuduje pryzmat zmieniajšcy kierunek Pola uzyska w ten sposób silnik magnetyczny. Jest to jaknajbardziej Możliwe tak jak niematerialne œwiatło można zawrócić. Myœle żę Kształt Piramid może być docelowym kształtem takowego pryzmatu .

http://republika.pl/blog_py_35980/43204/tr/topss4.jpg zgłębiajcie tajemnice pryzmatu.

Promyk czy to ty tu jestes jakism administratorem?

nie tak jak Ty użytkownikiem tego forum.

to kto kasuje te tematy ktore zakladasz? i czemu Cię jeszcze nie zbanował?? poza tym gdzie jest Igor:(((((((((((((((((((( chce mi sie płakac:(((((((((((

Robi to moderator o ksywie Operator Forumowy ale on jest sędziš najsprawiedliwszym jakiego w życiu spotkałem na Forach , moich postów nie skasował jedynie posty kogoœ kto podszywał się pod mojš ksywę.

Igor natomiast spędza œwięta w rodzinnym gronie.

a Igor ma rodzine ? i to pełna i pewnie ma syna no nie? Aleksandra ?

Taki pryzmat musi być z materiału obojętnego na działanie pola (może być pusty w œrodku tzn próżnia) jedynie jego œcianki muszš być pokryte materiałem odbijajšcym pole.

na wskutek odpowiedniego odbicia poprostu się odwróci. A Ola sama go zapytaj.

sterowanie odbiciem będzie polegało na zmianie właœciwoœci fizycznych jego œcianek.

oj mi chyba nie wypada!! mozesz mi pomoc znasz sie na gg wejdz na 1158304ok?

Olla to się chyba w Igorze zakochała :P

zgadza się!! chce Igora!!! tylko przy nim czuje sie bezpiecznie!!!!

uuu to poważna sprawa ;) a co gdyby (odpukać) coœ mu sie stało? to jak ty sobie bez niego poradzisz?

"sterowanie odbiciem będzie polegało na zmianie właœciwoœci fizycznych jego œcianek." jak to sobie wyobrażasz? "Taki pryzmat musi być z materiału obojętnego na działanie pola (może być pusty w œrodku tzn próżnia) jedynie jego œcianki muszš być pokryte materiałem odbijajšcym pole." ..to moge zorganizowac.

i jak? dobre œcianki ? ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.