|
|
Wpisujcie tutaj tylko zaklęcia! Ja znam takie:
ZAKLĘCIA MIŁOSNE
1) Słowa Mocy dla osišgnięcia doskonałego zwišzku miłosnego Istnieje tylko Jedna Siła, Która jest doskonałš miłociš. I ja (wstaw imię) całkowitš indywidualizacjš tej Siły, Tym sposobem zapewniam sobie najstosowniejszy dla mnie, najbardziej satysfakcjonujšcy, doskonały zwišzek miłosny. Który dokonuje się poprzez wzajemne obdarzanie się miłociš z właciwš osobš, Dla dobra wszystkich, Zgodnie z wolnš wolš wszystkich, I niech tak się stanie.
2) Podarunek za miłoć Daj swemu lubemu w prezencie jakš rzecz, którš na pewno będzie przy sobie nosił lub używał (np. woda toaletowa, skarpetki, koszula). Wręczajšc dar wypowiedz w myli zaklęcie: Podarunek ode mnie bierzesz, spokój mi swój oddajesz. Ani w dzień, ani w nocy nie będziesz miał beze mnie spokoju ani mocy
3) Woskowe serca na wzmocnienie miłoci Praktyka dla osób będšcych w stałych zwišzkach. Kiedy czujesz, że co się psuje, wygasa namiętnoć, narastajš nieporozumienia, przygotuj: różany olejek różane kadzidełko dwie czerwone wiece płatki czerwonej róży różowš wstšżeczkę folię aluminiowš naczynie do topienia wosku co należšcego do twego ukochanego/ej w celu wzmocnienia energii co należšcego do ciebie (np. skrawek materiału z ubrania, włos etc.) Zaklęcie odpraw dnia Wenus, czyli w pištek. Mężczyzna o wschodzie słońca, kobieta o wschodzie księżyca. Namać wiece olejkiem i stop je w naczyniu, dodaj płatki róży i rzecz należšcš do ciebie i twojego ukochanego. Zapal kadzidełko i wyobrażajšc sobie was jako szczęliwych przelej wosk na folię. Uformuj dwa serduszka i zlep je ze sobš mówišc trzykrotnie: Co złšczone, niech takie pozostanie. Co zjednoczone, oddzielnym niech się nie stanie. Niech zwycięży siła miłoci, a nasze serca zaznajš radoci. Niech tak się stanie.
4) Zaczarowana wieca Postaw czerwonš lub różowš wiecę na kawałku folii aluminiowej o wymiarach: 61 na 61 cm w pištkowš noc. Na spodzie wiecy wpisz imię osoby, która ma odwzajemnić twojš miłoć. Skrop wiecę różanym, piżmowym lub paczulowym olejkiem. Zapal jš i wypowiedz trzy razy poniższe zaklęcie: wieco czarownicy, wieco czarownicy Płoń jasno i zaklinaj duchy, Żeby moje pragnienie zostało wysłuchane. Codziennie wypalaj ok. 2,5 cm wiecy. Po wypaleniu się wiecy, owiń resztki mocno foliš aluminiowš i połóż pod swoim łóżkiem. Po upływie siedmiu dni i nocy, wyrzuć jš do rzeki, mówišc: wieco czarownicy, wieco czarownicy, Spraw, żeby twój czar podziałał... wieco czarownicy, wieco czarownicy Spraw, żeby (imię) był mój. Niech tak się stanie!
5) Jak odzyskać byłego kochanka (tylko jeli nie jest zwišzany z kim innym) Należy dwiema szpilkami lub igłami przebić knot palšcej się wiecy, wypowiadajšc przy tym z mocš imię osoby, której względy pragnie się odzyskać.
[%sig%]
|