| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tajemniczy Las Witkowice | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
Zapewne niewielu z Was słyszało o wydarzeniach , które miały miejsce w Lesie Witkowice , położonym na obrzeżach Krakowa , w padzierniku 2001 roku . Zaginęła wtedy grupa młodych ludzi , którzy najprawdopodobniej urzšdzili sobie tam imprezę ( w każdym razie tak mieli zaplanowane ) ... Po zamieszczeniu drobnego artykułu w Gazecie Krakowskiej , opisujšcego tš historie , cała sprawa nagle ucichła ...
Pełny opis jest na tych stronach.
Ja o tym nie słyszałem a Wy?
http://forumzn.katalogi.pl/temat1825_strona1/
http://www.laswitkowice.prv.pl/
Czy to ciema czy co w tym jest.
Podobno w przyrodzie nic nie ginie.
|
|
|
Mieszkam w Witkowicach. Tak to jest jaknajbardziej prawda. Głosno było o tym w lokalnej prasie i w lokalnej telewizji, ale co mieli to nagłasniać szerzej. Takich zaginięć sš dziesištki. Do mojej rodziny należš 2 pola pod tymi borami. Las z wyglšdu - nic nadzwyczajnego, ale gdy się wejdzie dalej, np na grzybach, to nie wiadomo skšd i dlaczego wychodzi się kilaknacie kilometrów dalej i zupełnie w innym kierunku niż się zmierzało. To nie jest osobna historia z tym lasem zwišzana, po okolicznych wsiach mnożš się ich dziesištki, czy nawet setki. Do niedawna przy drodze biegnšcej obok lasu, było słychac płacz niemowlęcia, ksišdzx był, egzorcysta i dalej to samo. Dopiero przestało, jak postawili kapliczkę przy drodze. Z daleka od tego lasu !!!!!!!
|
|
|
A może by tak wycišć kawałek lasu?
Czy była tam jaka ekipa naukowców i czy to prawda że policja chciała zatuszować sprawę.Czy kto się odnalazł?
Czy próbowali to jako naukowo wyjanić?
|
|
|
po grzybach to mozna rzeczywicie ....:ppp
ale szczerze ciekawe miejsce
|
|
|
A se jajca z was robię, a wy wszystko łykacie, jak dzieci hahahaah
|
|
|
Amerykańcy wymylilli Blair With Project, to my Polacy też chcialimy mieć takš swoję wersję, hitoryjkę, ale że my biedny naród, więc prociej było zrobić stronkę i wymylij jakšs bajdę ku uciesze cvzytajšcych niż zrealizować film.
Pozdrawiam
Ps., to bujda na resorach z tym lasem, tam nic nie ma !!!!!!!!!!!
|
|
|
Koolman to wybierz sie tam na spacer, a jak wrocisz to nam napiszesz ok
|
|
|
Witkowice leżš pod samym Krakowem, a dokładniej to jest dzielnica Krakowa, tam nie ma żadnych lasów, pojedcie sobie i sami zobaczcie, same domki jednorodzinne. Jaby chciali tam jaki las zasadzić, to najpierw musieliby zrównać z ziemiš całe Witkowice hahahaha. Witkowice sš położone przy głownej trasie Kraków - Pieskowa Skała. Jest tam taki mały drewnianiy kociólek z XVII w., mieszkańcy nie majš zielonego pojęcia, o tych zaboboniarskich bajkach, które chodzš po necie. Nie mogę, jeszcze się sprzeczać będš heheheheheheheeh
|
|
|
Koolman jestes the best. \m/ ^_^ \m/ Patrz jak wszystkim paly pomiekly :)
PS to ty zaczales ten temat?
|
|
|
komplex małego nita :)))
a las taaki duży ...większy od kooltowego bmw :pppppp
|
|
|
jerzdze tam na rower i nic nie ma zjeżdziłem cały las i nic tylko cieki i dzikie wysypiska.
|
|
|
Skoro jestecie naprawdę tacy cwani to wejdcie do niego po godzinie 19 i wtedy zacznijcie sie wypowiadac.Ale z już z góry zakładam że zesralibycie się w pory i że tego nie zrobicie HAHAHA!!!
|
|
|
nie znam przypadku Witkowic.
Ale moge powiedzieć, ze osobicie przeżyłem co opisanego w tym topiku-start-post.
Zdarzenie miało miejsce w jednym z Polskich Lasów.
Przeniosło nas z Dziewczynš ok.1,5 -2 km dalej
zupełnie nagle i nniespodziewanie.
Poczštkowo nie zorientowalimy się.
Gdyby nie fakt że bylimy ok20m od szosy,
a potem wyżej wspomnianš odległoć musielimy przebyć jeszcze nieznanš nam drogš by ponownie wrócić w ten punkt.
Generalnie rozumiem te zjawiska.
W 2001 Jednolita teoria/praktyka Pola
stała się dla mnie oczywista.
Nie ma to nic wspólnego z kapliczkami czy demonami.
To jest manifestacja Struktury nieorganicznej,
która jest połšczona z organicznymi wiatami.
|
|
|
mi wyszło niechcšcy!
;)
miałem więcej do drałowania potem, a byłem już po spacerku.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |